Header

Skolan

Hej!

Idag har det varit en stressig dag precis som alla andra nu för tiden. Jag har inte haft mycket mer i skolan än två mattelektioner och ett möte med kåren men efter det var det fort hem för att plugga på engelska som ska bli till en uppsats imorgon och sedan fixa med PR till kåren och skolans halloween-vecka (som ska bli superrolig!!). Än är jag inte riktigt klar med engelskan men kände att jag behövde ta en paus och tänka på något annat.

Det är en hektiskt vecka och nästa vecka lika så med många prov och inlämningar. Jag tror att många kan relatera. Längtar så mycket till studenten just nu, kanske lite extra för att jag försökte designa min studentmössa idag. Där finns det förresten för många allternativ. Får beslutsångest vad jag än väljer angående studentmössan men jag tror att jag får vänja mig vid tanken på att hur jag än bestämmer att jag gör nu så kommer jag tycka annorlunda i juni. :)

Hoppas ni har haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har saknat att kunna kolla tillbaka på de som har varit och minnas så nu ska jag köra igång igen tänker jag. Har inte så mycket mer att säga just nu men ska förhoppnings fixa iordning allt till imorgon så jag är redo att köra!

Puss & Kram ❤️

Likes

Comments

Foto, Design, Skolan

Hejsan!

Jag vet inte hur det är med er men jag blir iallafall väldigt trött på skolan emellanåt. När man har mycket plugg eller när man bara känner att man har så mycket andra roliga grejer man hellre skulle göra. Därför tänkte jag att jag skulle göra mina skrivblock lite mer motiverande.

Jag älskar att resa och att se nya ställen. För att jag ska kunna göra det behöver jag pengar och för att få pengar behöver jag ett jobb. Men för att få ett jobb vars lön kan låta mig resa så måste jag ha en bra utbildning. Det är alltså en bra idé att jobba på i skolan. Mina drömjobb är dock frilansfotograf eller skådespelerska vars det inte behövs så mycket kunnighet i matte eller fysik till exempel. Men men.

Jag tyckte det var en bra idé att sätta lite motivation och mål på mina skrivblock i vilket fall så jag gjorde det och jag är nöjd med resultatet utifrån att jag bara la ner ish en timma/ en och en halv.

Likes

Comments

Kompisar, Skolan

Igår åt jag brunch med mitt härliga kompisgäng för sista gången på 10 månader. Låter kanske dramatiskt men William åker när som helst till USA för ett utbytesår så detta var sista gången vi träffade honom innan. Vilket såklart är lite sorgligt.

Sen började ju även skolan för oss andra igår. Vi var på plats i aulan prick 13.00. Punktliga som vanligt. Sedan gick vi bara en timma, vilket var skönt. Fick träffa våra nya klasskompisar och fick lite information om vad som händer framöver.

Idag var andra dagen och den var en aning längre. Vi började 9.40 och slutade 14.30. Ny lärare i kemi. Den gammal var bättre. Ny kurs; konstruktion. Hade kunnat låta intressantare. Jag och Sara var dem ända tjejerna på kursen. Men jag tror ändå att det kommer bli bra! Jag har ju mina sköna klasskompisar att hänga med.

Likes

Comments

Foto, Kompisar, Resor

En så rolig dag. Jag, Sara, Marcus och Jacob åkte ut till en ö som ligger i Hövern (sjö utanför Björsäter) med Jacobs båt. Hoppade från klippor, fikade och pressade i skuggan. Knappa 18 grader i luften och betydligt kallare i vattnet. Men kul var det!

Efter det åkte vi in mot stan för att möta upp Olivia, Jonas och William. Fet blev en liten catch up fika på vad som hänt istället för så mycket avskedsfika som det var tänkt för William som lämnar oss för USA i tio månader. Men vi ses redan på torsdag igen när skolan drar igång och vi bestämt att vi ska äta brunch tillsammans innan vi andra ger oss av mot skolstarten.

En väldigt bra dag som resulterat i mycket skratt och just nu lågt men energi kvar.

@sarasterne

Likes

Comments

Gymnastiken, Kompisar

I glädjetillstånd. Jag var med på en träning med mitt gamla lag idag vilket såklart var kul! 3 timmar av blod, svett och skratt och på onsdag ska jag troligtvis göra det igen.

Just nu sitter jag och Sara i hennes säng tittandes på Criminal Minds, äter vattenmelon och önskar att vattenmelon vore godare haha.

Likes

Comments

Hej!

Det var inte igår måste jag erkänna och det känns lite konstigt att uppdatera faktiskt. Men jag känner att jag vill dra upp det här igen för jag har saknat det lite. Så nu kör jag igen helt enkelt.

Om ni vill ha mer uppdatering när jag glömmer bort detta så finns jag både på Instagram och på VSCO.

Vi hörs i morgondagens inlägg, det som kommer bli det första riktiga på bra längre.

På min Instagram hittar ni även denna underbara människa. En av livets bästa vänner. <33

Likes

Comments

Att vara annorlunda kan betyda så himla många olika saker men det är vad man gör det till som spelar roll. För mig är att vara annorlunda - att vara sig själv. I dagens samhälle har vi så mycket normer och så mycket riktlinjer att vi alla kommer vara varandra i slutändan och varandra är det ingen som vill va. Därför blir att vara sig själv annorlunda. Det är annorlunda mot vad alla andra är.

Jag ska inte ljuga, jag kan själv ifrågasätta hur en människa beter sig eller klär sig och det är något vi människor alltid kommer göra mer eller mindre. Att vi dras till det som sticker ut är inte konstigt. Men att trycka ner andra för hur dem ser ut eller hur dem beter sig är konstigt så länge de inte gör något fel.

Att vara annorlunda kan betyda så många olika saker. Att inte lägga ut enbart selfies på instagram, att inte skicka helt meningslösa bilder fram och tillbaka på snap eller att inte skicka spelförfrågningar till varenda vän på Facebook kan vara annorlunda. Eller så är det att göra just det sakerna som är annorlunda. Det spelar ingen roll för man gör som man vill.

Va dig själv medan du kan!!

Likes

Comments