Header

På söndag kommer jag att finnas på plats på Göteborgs Horse Show under hela dagen. Ses vi där?

Årets höjdpunkt!

Likes

Comments

Tog med kameran en snabbis på den lilla rundan vi gick förut. Svårt att hålla hans energi under kontroll samtidigt som man ska fota. Men han är ganska söt ändå?

Likes

Comments

Alltså förlåt.

Det går sakta framåt med mycket nu. Jag har lov och det är underbart, men jag tappar motivationen till mycket när jag inte kan göra det jag vill göra allra mest. Vara i stallet, trimma hästar, ni vet allt det som min vardag egentligen borde gå ut på. Det finns fördelar med att vara "ledig" emellanåt också såklart. Jag får tid till saker som jag inte hunnit med så mycket innan, men samtidigt så vet jag inte vart jag ska göra av med all tid och energi. Jag vill leverera inlägg efter inlägg här på bloggen, video efter video på kanalen, men det är svårt. Jag ska göra allt jag kan för att hitta inspiration till bloggandet, för jag tycker att det är roligt. Det står bara still just nu.

Alla har vi väl varit där när det gäller olika saker. Ridningen, träningen, bloggandet, pluggandet, you name it.

Just nu känns det som att dagarna innebär hästletande... Men på söndag, då bär det av mot Gothenburg Horse Show. Är ni taggade? Jag är.

Likes

Comments

Ny video

Hej! Ni har väl inte missat att det ligger en ny video uppe på kanalen? I samarbete med K9. Vi visar när vi tvöttar Grace, pratar lite om Göteborg Horse Show, och vi presenterar även en tävling där ni har chansen att vinna de grymma produkterna ifrån den nya HYDRA-serien.

Likes

Comments

Hej igen!

Idag är det söndag, och det betyder två saker.

1. I morgon börjar lovet på riktigt - ingen söndagsångest här inte!

2. Om en vecka så är jag på Göteborg Horse Show vid den här tiden. Älskar.

Startade dagen precis som den avslutades igår. Här framför datorn, kämpandes med vår nyinspelade video. Den skulle kommit upp nu, men det krånglade ännu en gång med ljudet. Det är inte lätt det där alltså. Den borde komma upp vid 14 i alla fall, hoppas jag.

Har ni lov nu?

Likes

Comments

Im back

Hörni gänget, jag är tillbaka!

Hästletande hit, samtal dit. Mail hit, provridningar dit. Min vardag har kretsat kring just det.

Jag har inte uppdaterat på några dagar, och jag har egentligen inget godkänd anledning. Det har varit mycket i tankarna som har behövts prioriteras före. Jag tänkte att jag väntar med att dra igång tills lovet (vilket jag för övrigt har nu!!!) så jag både kan samla ihop idéer och göra ordentliga inlägg med kvalité. Nu har jag ordentligt med tid, och vad passar då bättre än att rivstarta?

Vad har jag sysslat med då?

I söndags var jag och provred en häst. Den var verkligen jättefin och jag fick känslan som jag letar efter. Vi pratade ihop oss och ringde två dagar senare, eftersom att vi var väldigt intresserade. Då får vi veta att det var en som tittat på honom idag och bestämt sig för att köpa honom. Så synd. Det är bara att fortsätta leta, men gud vad det är segt när det blir så. Det var väl menat. Jag hittar snart min nya kompis.

I går filmade jag och Felicia lite till en video. I morgon fortsätter vi att filma, och videon kommer ut i morgon eller på lördag!

Likes

Comments

Wow

I sammarbete med K9 Horse

Idag kom leveransen ifrån K9. Det var samarbetet som jag pratade om. Vi kommer också göra en video tillsammans med dem, som troligen ska filmas på lördag. Spännande va?

Jag är taggad på att testa deras nya produkter!

 
 


Likes

Comments

Hej igen. Hur mår ni? Själv mår jag bra, förutom att jag varit sjukt trött idag. Somnat lite för sent det senaste, och det resulterar till det här. Not good.

Skola som vanligt idag. Vi började med att tömköra, sen hade vi lastnings-träning, och sen lunch. Efter lunchen hade vi hästkunskap där vi just nu håller på med foder. Idag skulle vi lära oss hur man skriver och förstår en foderstat, inte helt enkelt. Mycket räknande. Bra att kunna ändå. Man vill ju ge sin häst de bästa förutsättningarna för att den ska kunna tränas så bra som möjligt och må så bra som möjligt! Även fast det kan vara segt att sitta och älta torrsubstans, protein och megajoule nu, så är jag glad att jag får möjligheten att lära mig och utvecklas som ryttare och hästmänniska överlag. Hästarnas mående är prio 1.

I alla fall hemma nu. Back in business framför datorn. Planering, planering, planering. I morgon slutar jag sent, vilket betyder lite tid över, vilket i sin tur leder till att jag får förbereda desto mer ikväll. Så är det.

Likes

Comments