Header

Hej!

Idag är det söndag, och just nu faktiskt söndagkväll till och med. I morgon är det dags för skola igen. Ny vecka, nya tag. Gillar måndagar ändå. Hunnit ladda om batterierna under helgen och peppad för en ny vecka.

Idag red jag ett dressyrpass i ridhuset med Mulle. Han var dock väldigt spänd, men det blåste mycket och var 5 grader, + att han vilat i två dar, så kanske inte så konstigt.

I morgon ska jag hoppträna för första gången på otroligt länge. Jag har inte kunnat vara med eftersom att det brukar vara på tisdagar och då slutar jag senare i skolan, så jag hinner inte hem till träningen. Men i morgon gör jag det. Vi får se hur det går, men ni lär få se film i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag passar jag på att bara ta det lugnt.

Igårkväll var jag hos Celine och sov där inatt. Men just nu håller jag på att redigera en vlogg ifrån en tävling för några veckor sedan. Dock var det inte jag som tävlade, utan Felicia. Vi har dock varit lite slarviga och inte fått ut någon video på länge, men det ska det bli ändring på!

Ni kanske vet vem Felicia är, eller i alla fall ni som läste vår blogg förut. Jag bloggade ju med henne innan. Men vi har ju också en Youtube-kanal tillsammans där vi lägger upp vloggar och annat. Jag håller i alla fall just nu på att redigera vloggen som sagt, men jag säger till när den kommer ut. Snart - stallet.

Likes

Comments

Hej fina.

Idag fick Mulle sin förtjänade vila. Han promenerades lite på kvällen och vi gosade bara i boxen en massa. Han nöjde sig nog med det också.

Lektionerna idag var rätt sega, men vad gör det när det blev kladdkaka sen? Somnade på tåget hem. När jag sen var hemma strax efter 4 så åkte jag och mamma direkt till stan. Jag ville köpa ett par nya jeans och en tröja. Blev lite annat med, men rätt ointressant. Det var ju knappast något schabrak eller ridbyxor, tyvärr. 😉

I morgon kör jag & Mulls på med ett hårt pass igen. Kondisen SKA bli on top igen efter hans lilla sommarlov och vi ska bli fit 4 fight.

Likes

Comments

Hello.

Tillbaka. Som ni läste i rubriken så går mitt liv i ett just nu.

Jag klagar verkligen inte, eftersom att jag väljer det själv. Men om ni förstår så åker jag direkt till stallet från tåget efter skolan, sen är jag hemma efter 20.00. Då ska jag äta och duscha och sen sova. Tiden är knapp.

Mulle går i alla fall väldigt bra just nu! Skolan rullar på o j jag har väldigt roligt på dagarna. Ångrar inte en sekund av mitt gymnasieval trots pendlandet.

Likes

Comments

Jag ska bara lära mig att rida...

Blir så otroligt irriterad på mig själv. Hur svårt kan det egentligen vara att göra rätt? Varför jag jag det bara inte som man ska?

Ridsporten är svår, otroligt svår.

När jag hoppade häromdagen, så blev jag så irriterad på mig själv. Hur svårt kan det vara att tänka rätt just när jag behöver det. Det hjälper ju inte att veta hur jag ska rida efter jag gjort mitt misstag om jag ändå inte kan agera just när det behövs. Hur svårt kan det vara att bara ändra sin ridning. Otroligt svårt.

Man lär sig av sina misstag. Det kanske tar lite tid, men så småningom så ska det gå.

Likes

Comments

Sista dagen på veckan.

Jag har gått och blivit förkyld, men jag har bestämt mig för att jag inte ska bli sjuk. Jag hinner liksom inte riktigt det nu.

Mulle får longeras idag, för han behöver ändå gå, men jag behöver ladda batterierna. Ska försöka komma hem i tid ikväll. Jag ska försöka plugga lite också.

Tänker att jag ska hinna med och förbereda några inlägg för veckan också! Men först, stallet som sagt.

Likes

Comments

​Hej igen.

Idag var det tänkt att jag skulle fota några enkla bilder med kameran, och det lite bättre objektivet, men istället glömde jag sätta i minneskortet i kameran.

Mulle joggades bara lite idag. Lugn skritt och trav i 20 minuter ungefär. Väldigt okomplicerat verkligen. Men det blev mycket hoppning igår, så jag tror att det finns en möjlighet att han har fått lite träningsvärk. Han var ganska spänd och så idag faktiskt. Det blåste storm ute, och det kändes som om hela ridhuset skulle flyga iväg, så det kan ju ha påverkat honom lite. 

Ikväll ska jag äta med några kompisar, och sen sova hos Jennie. Det var jättelängesen vi hittade på något, så vi tänkte att det var dags nu. 

Det blir ju sällan som jag kan hitta på grejer tyvärr. Hästarna tar mycket plats. Träning och tävling på helgerna, och skola på vardagarna. Det blir inte så mycket tid över. 

I morgon ska Mulle få gå dressyr tror jag. Kanske utomhus om det inte blåser som det gör nu. Nackdelen med att bo vid havet...

Likes

Comments

Video

Igår hoppade jag. Det gick bra och Mulle kändes jättefin, men jag red inte så bra. Jag lägger mig i för mycket. Jag "fipplar" för mycket med halvhalter, tempoväxlingar och hej och hå för att jag tror att jag hjälper honom, men istället krånglar jag bara till det.. Jaja, här har ni i alla fall en video.

Likes

Comments