Header
Emma Carlander

Film-eftermiddag

Hej! Felicia åkte nyss. Vi har varit hemma hos mig och spelat in en ny video! Vi åkte hem till mig direkt efter skolan och riggade upp något att ställa kameran på, fixade i ordning och satte oss. Det är Q&A:n. Den kommer förhoppningsvis ut i morgon! Vi svarade på de vanligaste frågorna, och lite annat, hoppas ni ser fram emot den!

Känns fortfarande så ovant att spela in videos på det sättet. Sitta och snacka med en kamera. Men det är bara och öva, för det är roligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Youtube - FeliciaEmma
Några nya videos har kommit upp på kanalen sen sist vi sågs! Mycket videos med Felicia nu, men det har blivit så eftersom jag för tillfället inte har någon häst. Men andra typer av videos kommer upp inom snar framtid, så håll utkik!

Glöm inte att ställa frågor till vår Q&A!

Likes

Comments

Lite lika?

Visst påminner dessa schabraken en hel del om varandra? Rutorna, silverbrickan på, färgerna, och ja, ni fattar. Båda märkenas schabrak är otroligt snygga och jag hade inte tackat nej till något av deras schabrak, men visst är det lite kul?

Perfect Sit Of Sweden VS Equestrian Stockholm

Likes

Comments

Hjälm - djungeln

Alltså det här med hjälmar. Det finns så mycket snygga hjälmar, och jag vet flera stycken som jag hade kunnat tänka mig, mer än gärna.

Jag har ju just nu en Samshield. Originalet, eller vad man ska säga. Jag tycker den är jättefin, men jag skulle vilja ha någon annan hjälm när jag är på träning eller tävling. Jag hade gärna haft min hjälm hemma och i skolan, och en annan annars. Men den är väldigt skön och jag är nöjd med den.

KASK & KEP. Så snygga enligt mig. Dock har jag aldrig provat dem hjälmarna, så jag vet inte om jag skulle passa i dem. Jag tycker inte heller att alla KASK-hjälmarna är snygga, men den här modellen är så snygg. Vad tycker ni om solskärmar? I like.

Likes

Comments

Dags för Q&A

Hej igen!

Kom på att jag glömt säga till er här att jag och Felicia ska spela in en Q&A till youtube-kanalen . Ni kan alltså nu ställa massa frågor och få svar på allt i undrar i en video! Det kan handla om precis vad som helst. Hästarna, oss själva, händelser, skolan osv! Fråga på - antingen här i kommentarerna, under senaste videon, eller så kan ni skicka till mig på snapchat: emmacarlander

Q&A

Likes

Comments

Hästletandet

Nu när jag la bloggen på hyllan under några veckor så är det många som skickat till mig och frågat om hur det går med hästletandet. Om jag har hittat någon häst och hur läget ligger till. Jag förstår att ni undrar.

Jag har inte hittat någon häst än. Jag är inne och tittar på både hastnet och andra sidor flera gånger om dagen. Ridabstinens på hög nivå. Jag vill så gärna träna. Blir avundsjuk på varenda en som lägger upp bilder ifrån hästryggen, videos från träningar osv. Det är vad jag vill lägga min tid på.

Kände att jag behövde klargöra allting kring det. Jag har ingen ny häst, men jag letar för fullt. Jag söker en häst mellan ca 6-12 år på 163-170 (ca) att utvecklas med och tävla i främst hoppningen. Om ni vet någon som kanske skulle kunna passa så kan ni ju hojta till! 😜

Jag rider ju dock som vanligt i skolan, vilket jag tycker är jätteroligt. Jag känner att jag verkligen får ut något av passen och att jag har lärt mig mycket på den tiden jag gått i skolan. Precis som jag vill ha det.

Likes

Comments

Favoritoutfits

Älskar dem nya schabraken som jag köpte under Göteborg Horse Show ifrån ES Stockholm! Jag köpte även jackan som ni kanske sett. Hur snyggt är det inte att matcha? Har den kabelstickade också, så det ända som fattas är huvorna! Är så taggas på att börja använda dom!

Likes

Comments

Igång igen

Hej!

Back on track. Tillbaka här på bloggen, och det känns sååååå bra!

Jag frågade er på snapchat igår ifall ni ville att jag skulle starta upp bloggen och köra igen , och det ville ni!

Det var ett bra tag sedan jag uppdaterade er här. Under veckorna som gått har jag, liksom många andra, gått i skolan. Tyvärr kommer jag inte med någon supernyhet angående häst, men mer om det kommer i ett separat inlägg senare.

Känns i alla fall skönt att komma igång igen. Jag vill göra massor med designen och få en omstart. Det kommer verkligen hända mycket i framtiden, och jag hoppas att ni vill följa med mig. Så roligt.

Likes

Comments

GHS 2017

Igår spenderade jag dagen på Göteborg Horse Show. Vilken hoppning, vilken stämning. Helt fantastiskt att få se Casall en sista runda, och jag var nog inte ensam om att tycka det. GRYMMA Henrik vann, helt otroligt!

Jag är nöjd med min shopping. Jag hade inga planer direkt för vad jag ville köpa, enbart ridbyxor. Jag köpte ett par svarta ridbyxor, en beige softshell-jacka ifrån Equestrian Stockholm, och två schabrak, även dem ifrån ES. Nu fattas det bara en häst ;)

Likes

Comments

På söndag kommer jag att finnas på plats på Göteborgs Horse Show under hela dagen. Ses vi där?

Årets höjdpunkt!

Likes

Comments