Hej hörni! Måndag idag. Idag var det ingen vanlig måndag för mig haha. Helt oplanerat hamnade jag inne på opera huset, när jag egentligen skulle plugga :( . Var där med några vänner från skolan Charlie, Lillian och Filippa. Det var otroligt fin lokal (alla var dock i 50 + åldern ) så vi var dom ända ungdomarna på plats haha. Charlie hade tydligen träffat en i orkesten vid Karlaplan och dom hade typ börjat prata så hade då denna tjej frågat om charlie ville ta med några kompisar och komma till operan.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hörni! Hoppas ni haft en underbar torsdag. Idag hade jag en jätte bra dag haha. Dagen börjar med ett möte som jag hade i 2 timmar :(
Inte så jätte jobbigt , faktiskt lite roligt. Tiden gick snabbt fick svara på frågor osv ... efter det mötte jag upp Elvira på café Pascal som ligger jätte nära där jag bor. Ett stort tips ifall du vill hitta mysiga fik.
Efter Pascal så hade jag kravmaga i 2 timmar hehehe. Det var rättså kul för denna gång körde vi utomhus men shiiit vad jobbigt det var haha. ( för er som inte vet vad kravmaga är så är det när Man kör självförsvar) riktigt roligt.
Nu sitter jag ny duschad och sjukt trött.

Likes

Comments

Här är lite polyvore´s jag gjort. Tror grönt och rött kommer bli riktigt snyggt till hösten/vintern

Likes

Comments

Hej! Det här är mitt första blogg inlägg som jag gör på denna blogg. Känns ganska kul att skapa en egen blogg och uppdatera om kläder, mina dagar och mina åsikter. Jag kan beretta lite smått om vad jag gjorde idag. Vi började med skolan dock slutade vi sjukt tidigt 13.20 för våra 2 sista lektioner var inställda (Det en på miljon att vi någonsin ställt in en lektion i vår skola och idag 2 lektioner , måste varit ett mirakel) men sedan gick jag hem till Lisa , vi pluggade och åt någon snabb lunch som vi köpt på coop haha. . Nu är jag hemma och snart ska jag träna krav maga.

i helgen var jag och handlade lite kanske lite intressent/ roligt att se vad jag köp.


örhängen från zara / röd stickad tröja från hm/ bralette från hollister

Köpte även lite bh-ar på hm och så köpte jag en t-shirt från Zara men kan värkligen inte hitta den någon stans på hemsidan, skumt.


Likes

Comments