Avslutar världens bästa dag på balkongen med min man. 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken dag vi haft. Vilket väder vi har.

Vi började med att gå på teater i stan. Vi såg babblarna utomhus. Supermysigt! Elsa var inte jätteintresserad av scenen direkt utan fokuserade mer på ballongerna dom fick och på lastbilarna som körde förbi.

Efter det gick Elsa, jag och Olivia en sväng på stan. Vi fick handlat lite sommarkläder och lite nya leksaker. Som alltid vill Elsa köpa en ny boll. Så klart får hon det. Vi hann även med en fika på EH.

Kvällen avslutades hemma hos mamma och Niklas. Där åt vi svenska jordgubbar, lekte utomhus och åt god mat.

Jag är så redo för mer sommarkvällar.

Likes

Comments

Elsa älskar sina små söta änglar. Hon har ganska många nu och jag har en förmåga att bara köpa fler och fler. Men dom är ju så söta så det är svårt att låta bli.

Nu har jag äntligen hittat två små hus för dom. Jag hittade dom på Netto och det är egentligen fågelhus. Men efter att tagit bort lite småsaker så blev det ganska så bra.

Elsa tycker om dom och det är ju huvudsaken.

Likes

Comments

Idag har varit en sån där dag då jag egentligen borde gått och lagt mig direkt, sovit och vaknat till en ny dag.

Det började med att Elsa sov oroligt då hon varit lite tät i näsan. Hon sov hela natten men jag låg vaken och såg till att hon hade det bra.

Så jag vaknade trött som bara den och det fortsatte inte bra.

• När jag gick ut på promenad för att Elsa skulle sova så passade jag på att hämta posten. Den blåste åt pipan så att jag fick springa runt och leta över halva Bua.

• Elsa tog min telefon och gömde den. Det tog mig 30 minuter innan jag hittade den.

• Jag kom försent till sjukgymnasten.

• Jag startade billarmet och fick inte av det direkt.

• Mitt svindyra skydd på mobilen gick sönder.

• Allt annat under dagen har också gått åt skogen.

Veckan som varit var betydligt bättre.

Bildbomb.

Det går inte beskriva med ord hur mycket jag älskar att spendera mina dagar tillsammans med min lilla familj.

Likes

Comments

Då det var årsfest i lördags så var man inte allt för pigg igår måste jag säga. Både jag och C mådde toppen men vi var så fruktansvärt trötta. Vi är väl helt enkelt inte vana att partaja längre.

Men det var bara att piggna till och åka en sväng till Kantas. Där grillade vi, åt maten UTE och hade en egen valborgseld.

Elsa var som vanligt helt överlycklig över att strosa runt på Kantas. Hon verkligen älskar att vara där.

Vi hann precis hem för att se Buas fyrverkerier från balkongen.

Likes

Comments

I lördags åkte vi till Viskadalens Gårdsglass för att titta på när kossorna släpptes ut. Vi åt glass och strosade runt. Elsa blev dock trött ganska fort så istället för att fika där så köpte vi med oss det hem.

Kvällen avslutades med en hejdundrande årsfest med innebandyn.

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att Elsa redan är ett och ett halvt år. Min stora lilla prinsessa. Hon är så klok, så rolig och så underbar.

Hon älskar att vara rolig och få alla att skratta. Hon pussas och kramas. Hon vill alltid hålla mig i handen när hon ska sova.

Hon härmas och försöker prata men vi förstår inte ett ord. Hon älskar djur (mest katter), Pippi Långstrump, stenar och alla sorters bollar. Hon dansar alltid när hon hör musik.

Hon förstår så mycket mer än vad man kan tro.

Som jag älskar våran Elsa, tusen & en natt. 💗

Igår firade hon och jag genom att baka kladdkakemuffins. Hon pyntade sin muffins helt själv och det skvätte strössel i hela köket. Fina fina Elsa.

Likes

Comments

Nu är jag så fruktansvärt trött på att ha ont i ryggen. I snart ett halvår har jag haft så galet ont. När jag gick till läkaren för en månad sen fick jag reda på att jag hade skolios. Toppat på det så har jag antingen en nervskada eller början på diskbråck.

Nästa vecka får jag äntligen påbörja behandlingen. Jag hoppas det hjälper med sjukgymnastik och att det inte är diskbråck.

Denna veckan började vi med en stegräknartävling på jobbet. Två dagar i rad har jag försökt både promenera och jogga efter jobbet. Min rygg klarade inget av det.

Jag kan inte bära Elsa för länge. Jag kan inte ta disken. Jag kan inte luta mig fram mot spegeln när jag sminkar mig. Jag kan inte sitta med sned rygg. Jag kan fortsätta i all evighet. Jag är absolut inte bitter.

Jag blir så trött.

Likes

Comments

Nu får våren komma tycker jag. Jag blir tokig annars. Det är ju svinkallt ute!

Förra våren levde Elsa i en rosa bomberjacka. Så det var självklart att hon även denna våren skulle ha en. Jag hittade världens finaste på Lindex för några veckor sedan.

Jackan passar perfekt till hennes rosa sneakers.

Likes

Comments

Vårt sovrum var helt magiskt ikväll. Titta bara! Nu kan sommaren verkligen komma tycker jag.

Likes

Comments