Nu är det dags att välkomna år 2017 med öppna armar. Och jag kan med pirr i magen säga att jag undrar om ett år framåt, hur mitt år 2017 varit. För mitt 2016 har nog varit det året som varit det mest fartfyllda och det har hänt väldigt mycket som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta och något som har varit en tid då jag fått lära känna mig själv från botten och fått ta itu med det. Men allt är ändå på god sikt, tuffa beslut har tagits, ett mående har förstört en stor del men känner att jag på något sätt inte kan klaga över det, för det har tagit mig en bit på vägen dit jag håller på att komma. Jag har fått bra med hjälp på vägen, men att jag flyttade hemifrån det har lyft mig. Asrit något alldeles underbart då jag tt flytta hemifrån några km bara från familjen var för mig bara barnsligt. Så vilken tur att jag inte lyssnade på mig själv där haha. I början av 2016, så började jag även på mitt jobb och det har varit en härlig tid och vad många härliga människor man fått lära känna, och vad man hunnit lära sig så mycket saker. Och så mycket mer som händer i allas liv. Jag satt och bläddrade igenom bilder och har inte raderat på hur länge som helst, så många minnen dök ju upp där på en och samma gång. Men jag försöker eller ja, jag ser allt på ett positivt vilka minnen det än är, så att kanske bli ledsen av att bläddra förbi just en bild eller just ett minne, då vill jag lära mig att se det som en fin grej och le åt minnet och må bra, för allt händer ju av en anledning sägs det ju, och jag tror verkligen att det är så. Det gör en starkare på vägen, och det kommer vara mitt mål till det nya året. Så med andra ord, jag kommer att passera ett händelserikt år men kommer att se tillbaka på allt det dåliga/bra, som att det var något som hände av sina anledningar. Och ser verkligen framemot ett nytt år med nya lärdomar, nya minnen och allt dess innebär. Tack för alla som jag fick dela mitt år 2016 med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra veckan så beställde jag mig ett par tavlor som äntligen kommit och sitter nu på väggen. Och vad precis all inredning gör skillnad och vad man trivs mer för varje sak som kommer upp, underbar känsla. Sen att tavlorna gjorde mig halv fattig det är en annan sak, heh.

Efter jobbet så åkte jag hem till familjen, och somnade ett par timmar. Och blir faktiskt kvar här över natten, kände att efter 2 månader kan det vara lite mysigt. Sen så är jag ledig imorgon och ja, hela helgen. Och det bästa utav allt är imorgon så ska jag åka upp till Sthlm med pappa och lillebror. Det var flera månader sedan och jag kan inte bli lyckligare att få komma dit för lite ledig tid. Ska bli super mysigt att få mysa med min brorsdotter som jag saknat så mycket under dessa månader.

Likes

Comments

Det här med att vara så rädd för förändringar det är så vanligt. Men det man oftast inte tänker just i det skedet är att bara man ger det en chans så kan man ha förändrat något som man behöver, de kan vara något litet men ändå något väldigt stort som att en hel värld förändras för en. Men det är så svårt att se när man är inne i de mörka. Så att våga släppa in förändringar i livet, det ger så otroligt mycket.
När jag själv tänker igenom ett par år framåt så ser man så mycket man inte tänker på annars, och wow vad man fått vara med om saker och vilken människa man blivit genom åren. Det är en häftig känsla, blandat med ångest och lycka. Men ändå mer lycka än ångest, att jag kan säga att jag trivs att vara med mig själv tack vare att jag flyttade hemifrån, för mig är det ett stort steg i livet. Att stå på egna ben, det är något helt fantastiskt.
Här om kvällen bläddrade jag igenom bilder på datorn och vilken otrolig ångest jag fick och vilken inblick på livet jag fick. Resan jag fick göra till Kina, flyttade från min stad lite kortvarigt, men det fick mig att inse väldigt mycket som jag kommer ha nytta av, och såååå mycket mer minnen. Känslan var härligt men så gjorde den ont? Men det är nog inte så konstigt, det tillhör nog.
Jag är evigt tacksam för alla fina minnen jag fått uppleva med alla, bra som dåliga. För allt har varit sin lärdom på sitt egna sätt, det har gett så mycket. Ja, det har gett så pass mycket att jag kan säga att jag är på god väg att trivas med mig själv.
Tack för allt jag fått lära mig i livet med så många olika personer i så många olika relationer.

Likes

Comments

Det blir lätt att man spammar med bilder på sitt första hem, svårt att låta bli. För jag trivs så himla bra 🌸
Går runt och små plockar hela tiden bara för att det känns så bra, att få ta hand om sitt egna hem. Hoppas på att få skapa många fina minnen här!

  • 134 readers

Likes

Comments

I torsdags så fick jag nyckeln till lägenheten, cyklade direkt dit efter jobbet och sen åkte jag hem och bara hade en lugn kväll. Sen i fredags så var både mamma och jag lediga, så vi åkte iväg efter att vi vaknat till några affärer för att inhandla lite saker och packade in bilen med en antal kartonger. Och där började flytten. Sent på kvällen var vi så gott som klara, så där blev min första natt i min lägenhet, och gud vad jag kände mig så himla nöjd. Imorse var det enklare än vanligt att ta sig upp ur sängen till jobbet.
Efter jobbet så fick jag besök av några släktingar, vi fikade och fick hjälp med lite saker och dom hade med sig jätte fina blommor, så snällt av dom! Blev jätte glad. Efter att dom hade åkt hem så kom en vän förbi innan vi åkte och stor handlade, fyllde verkligen kylen och skafferiet. Avslutade med ett varmt bad efter middagen. Så nu ligger jag här i min säng med min katt som flyttade in här med mig idag, så himla mysigt!

  • 204 readers

Likes

Comments

Hallå där. Har nu bäddat ner mig i sängen och försöker komma till ro, åkte på en riktigt smäll imorse. Så kroppen värker än, sådär ca 20 timmar efteråt.
Hoppas det lättar sig tills imorgon iallafall, huvudvärken åtminstone.

Men något som är så overkligt är att redan imorgon så får jag min egna nykel till min lägenhet, alltså hur nice?!
Såå hela helgen kan ni gissa vad jag ska göra hehe, så förväntansfull. Har verkligen lyckats köpa det mest viktigaste nu, resten tar jag eftersom. En dammsugare blev det att jag köpte idag, så somsagt.. resten kommer jag att köpa när jag är på plats. Jag är såååå glad.
Men ska försöka sova, får helt enkelt sova på ens sidan bara, där inte hela kroppen värker. Godnatt!

  • 158 readers

Likes

Comments

När kvällen börjar närma sig så förvärras det mesta. Huvudet går i högsta hugg och ångesten träda fram. Det är ingenting nytt om man säger så, det har hängt i alldeles för länge, undra egentligen hur man blir av den? En sa att man ska låta den sluta av sig själv, men frågan är hur länge kommer den pågå? Om man fick ha en egen vilja så fick den mer än gärna sluta nu. För den tär så fruktansvärt.
Sånna här stunden, då är det som att den där Emma, hon är någon annan stans under den tiden. För inte är hon ledsen och ångestfylld, hon är och ska vara någon annan. Någon glad tjej, till mestadels iallafall. För under den tiden så svartnar allt till, det slutade som det slutade.

Likes

Comments

Känslan att kolla inredning och veta att sånt man verkligen vill/velat ha kommer man nu kunna köpa, alltså inte bara kolla för skojs skull. Har fått tips om en sida med tavlor från en fin tjej. Fick hem ännu en möbel idag och på måndag så beställs soffan efter mycket om och men.

Det är min jobb helg, vilket det är varann helg då, Det blir tidiga morgnar men sen slutar jag redan efter 14, så då har man hela dagen på sig att hitta på något. Men idag och många av dom andra dagarna så lockar sängen för mycket vilket blir att jag går hem och lägger mig, och sover ett par för många timmar. Blir lätt så när livet just nu är virrigt och inte riktigt på ens sida, vilket oftast slutar med dunder huvudvärk. 
Det är många minnen som värks och dom är så svåra att placera, man önskade väl mest att många saker var ogjorda, för då kanske man inte hade stått här som jag gör idag. Men dom tankarna ingår väl i livet, att man tar sig en tankeställare att hade livet sett ut såhär om jag inte gjorde si och så. Det är nog bara att acceptera den tanken, acceptera att livet tar sina vändningar och lära sig att leva med det helt enkelt. För det viktigaste du kan göra som människa är ju givetvis att vara dig själv hela tiden. Men här står man, med en stor förändring i livet, som man kan ha påverkat eller som skulle ha skett hur eller hur, men med en lägenhet rikare i livet.

Likes

Comments

Hallå där! Sitter här i pyjamasen, filten runt mig med en kopp te, med min lillebror bredvid mig. Vi var precis och åt lite snabbmat också. Har varit ledig från jobbet idag, så den har jag spenderat mest i sovande stund och en timme på massage bordet, det var behövligt. Har hunnit fundera extremt mycket idag.

Framför mig står ett flertal kartonger som väntas på att föras vidare  till nästa hem, igår så skrevs kontraktet på. Så nu går man bara och väntar på att det ska bli rätt datum. Samtidigt som jag säger åt mig själv att jag ska njuta sista tiden jag har här hemma, även att jag alltid är välkommen hit så blir det ju inte detsamma ändå när man har en lägenhet, att jag får ta med mig min älskade katt.. Det är guldvårt. 
Men jag tror ändå innerst inne att det här kommer vara utav en anledning, även att vissa dagar är det så mycket ångest från att andra dagen hoppa av glädje. Men om man tänker efter så är har det senaste tiden i livet var väldigt omtumlat. 
Planen var ju att bo i en annan stad, men nu sådär i efterhand så känner jag att jag börjar det " vuxna" livet här i Västervik innan jag ger mig iväg till någon annan stad. Jag har ju trots allt testat att bo i Sthlm, vilket visade att man inte behöver ha så bråttom ut i livet, det sa rätt mycket bara den lilla flytten. Men i skrivande stund när jag tänker tillbaka på hur den tiden i livet var, då svider det till. Men det är ju livets tillbehör, att alltid ha saker att man tittar tillbaka på med antingen lycka eller sorg. Det är bara att acceptera det. Ibland blir det inte som man tänkt det liksom. 

Men att få inreda sin egna lägenhet och kunna hitta sig själv och bara ta varje dag som den kommer, det är jag ändå väldigt pepp på, och hoppas på att livet ändå är på väg mot en ny bra start. 
Likes

Comments

Jag tar tanken lite då och då, om man skulle gå in här och skriva något. Men det är nog vanligt. Men livet förändras ju med tiden, och den tiden är i mitt liv just nu. Jag har från att vara långt där nere, börjat kravla mig uppåt igen, hur underbart är inte det? 
Min vardag ser just nu i stort sett utav att umgås med mina vänner och sedan jobb, men det är kul. Men idag fick jag tyvärr gå hem efter halva dagen, då jag inte alls mådde bra. Tog några värktabletter, fick lite sömn och blev sedan bättre. 

Men den största förändringen i mitt liv just nu är att, jag igår blev med lägenhet. Så dagarna till dess går åt att söka runt här på nätet efter inspo av inredning, gå runt och kolla i affärer här i stan och till helgen blir det Ikea. Har redan hunnit köpa en hel del saker, men ojoj SÅ mycket mer det är kvar. Man hade knappt kunnat föreställa sig det, föras det är dags. 
Jag är säker på att det här kan bli väldigtväldigt bra.

Likes

Comments