emmabroberg

Bloggis!! Vet inte vad som hänt, men plötsligt kom jag helt ur rutinen att uppdatera här. Antar att en inte alltid kan vara perfekt, även fast tanken lockar alltför ofta.

Idag är det måndag. Jag sitter på bussen på väg in till Lund, LUX och föreläsning. Direkt efteråt är det jobb som gäller, ska bli både skönt och lite jobbigt. Jag tog ett extrapass igår (som vikarie), och frös något förbaskat (har liksom lite stickningar kvar i fingrarna idag). Denna vecka är fullspäckad: plugg, föreläsning, jobb 4 dagar (!!), kampanj, klippning och fredag morgon (så tidigt att det knappt är mänskligt); beger jag mig med det tidiga tåget mot Karlstad och mitt hjärta. Längtar ihjäl mig. Ovan; dagens klädval. Vit, jeanskjol köpt i USA och likaså A&F t-shirten. Många kramar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och så gick några dagar till. Några dagar till av det här som vi kallar livet. Jag har spenderat helgen i Stockholm och mitt tåg hem går om några enstaka timmar. Här i Stockholm har jag firat min finaste kusin som hade 18-års fest. Så fin kväll<3. Fick också spendera lite kvalitétstid med mitt hjärta, så jag är nöjd. Kommer bilder från helgen senare i veckan! Men nu: dessa ögonblicksbilder från i onsdags då jag hängde med min vän Christine.

Vi köpte plocksallad på vårt standardställe i Lund - grönt och gott (världens bästa sallader!!) och satte oss i parken utanför Universitetsbiblioteket och mumsade på dem. Skratt och en så fin stund. Efter salladen drog jag på föreläsning och lärde mig om Aristoteles och hans begrepp: ​eudamonia.

På kvällen efter en föreläsning och ett möte, pallrade jag mig ut och tränade i mitt standardspår. Sprang dryga 3 km, vilket är bra för mig då jag nyss kommit igång med träningen (bilden ovan är från spåret). Jag är så himla stolt att jag börjat känna att jag vill träna och att det faktiskt ger mig något. Dessutom har jag funnit bästa standardspåret på 4 km som jag kan både göra kortare och längre (beroende på min motivation!). Imorgon är det måndag: kampanj med MSU, föreläsning och sedan jobb. Veckorna går. Kram

Likes

Comments