Inte riktigt tagit tag i bloggen än, men det kommer förhoppnings bli bättre med uppdateringar längre fram.

Torsdag den 16/11 var vi på rutinultraljud (v20+1) och allt såg väldigt bra ut, känslan att för första gången någonsin få se sitt barn, veta att det mår bra och växer som det ska var helt underbar, vi gick på små rosa moln resten av den dagen och gör nog än idag! ❤️

Vi hade bestämt redan innan att vi ville veta kön om det var möjligt att se, mest för att underlätta och kunna förbereda så mycket som det går att förbereda (namn, kläder, osv) och sedan är man ju så nyfiken så man spricker, iaf JAG är det, men en liten flicka bor i min mage, med litet huvud, så vi fick nytt bf 17 april, en vecka senare än innan (10 april innan RUL). Men jag förlitar mig på mina egna beräkningar, jag har ju stenkoll på när hon blev till, haha!

Jag mår oförskämt bra, och jag ber till högre makter att jag får jobba hela graviditeten ut utan graviditetskomplikationer :)


Våran prinsessa! ❤️

Likes

Comments

Vi ska bli föräldrar och nu har jag funderat fram och tillbaka på hur jag vill föreviga graviditeten alla funderingar som finns, vägen dit, alla viktiga beslut osv, jag har många vänner, stor familj, släkt och bekanta och för att stilla all nyfikenhet så tänkte jag att vad passar inte bättre än en blogg, superexalterad!


Så nu kör vi!


Likes

Comments