Ja, I kan jo se, at jeg har valgt at starte en blog! Nedenfor kan I både lære en del om mig og høre, hvad der inspirerede mig til at starte denne nye hobby. :)

Kort om mig

Jeg hedder Emma, er 14 år gammel og går i 8. klasse. I min fritid synger jeg en del, spiller guitar og så går jeg også til dans. Derudover er jeg en bogorm, og jeg har altid en god bog ved min side. Jeg har en meget ren og simpel stil, men jeg kan godt finde på en gang i mellem at skille mig lidt ud og prøve noget vovet og anderledes. Ja, jeg elsker at eksperimentere med nye ting og sager, og det vil I også opleve fremtidigt her på bloggen.

Jeg er vild med at digte historier men også at skrive mine tanker og holdninger ned. Det er nok derfor, at dansk er mit yndlingsfag. (Skriver hun og håber på, at dansklæreren ser det, så hun kan få lidt ekstra point)

Hvad inspirerede mig til at starte en blog?

Der er faktisk ikke kun en grund. Der er hele tre, som jeg gerne vil dele med jer.

For laaaaang tid siden gik jeg rundt med nogle tanker på hjerte, som jeg vidste, at jeg havde brug for at give slip på, og det gør jeg bedst ved at srive dem ned. Derfor overvejede jeg at starte en weblog men kom så fra det, da jeg tænkte, at mine tanker var for personlige og uinteressante, og det resulterede i, at jeg begyndte at skrive en digital dagbog i stedet, som jeg stadig skriver på nu. Dengang kendte jeg godt nok ikke til bloggerverdenen, og jeg var uvidende om, hvad der er interessant at læse, da jeg på daværende tidspunkt ikke læste indlæg af nogen bloggere.

Efter at dagbogskrivereiet havde stået på i noget tid, blev blogs et mere og mere omtalt emne i min vennekreds, og der gik ikke lang tid før både min bedste veninde og papstoresøster hver især havde startet deres egen blog. (Hvis du er interesseret i at læse noget af dem, linker jeg dem lige her: Olivia min papsøster: http://nouw.com/oliviawulff/page/1 Marie min veninde: http://nouw.com/mariechristensen

Nu skal vi til det. Ja, for hvorfor var det så, at jeg nu har valgt, at jeg alligevel ville starte en blog? Så uventet som jeg selv synes, det var, så blev jeg faktisk inspireret af en skoleopgave.

Vi har haft et emne om blogs i en kort periode i dansk, hvor vi har læst blogs og arbejdet en masse med dem. Det er så endt ud i, at vi også selv skulle skrive et indlæg, som skulle handle om vores tanker i forhold til at blive konfirmeret. Jeg kan jo som sagt rigtg godt lide at skrive og læse, og derfor syntes jeg, at det var et rigtig interessant emne at have om, og jeg så frem til at skrive mit eget indlæg. Ja, og nu sidder jeg så her og skriver et indlæg på min blog.

Hvad kommer I til at se her på bloggen?

Ja, det er et godt spørgsmål, for jeg skulle jo gerne skrive indlæg om noget, der er nogle, der gider at læse.

De billeder jeg har valgt at tilføje til indlægget er faktisk en meget nem måde at fortælle jer, hvad I kommer til at se. Jeg vil egentlg bare opdatere jer om, hvad jeg går og laver af spænende ting i min hverdag samt give jer et indblik i min stil og mine mad- og ferieoplevelser. Det bliver meget blandet, men disse ting er nok overordnet, hvad jeg kommer til at skrive indlæg om.

Jeg håber super meget, at I kunne lide indlægget, (selvom det var en smuule langt) og at I har lyst til at læse mere fra mig!

Knus Emma

Likes

Comments