View tracker

LHC

Halloj!
JAG HAR TRÄFFAT GARRETT ROE!!! Garrett Roe spelar just nu i LHC med #11 på ryggen. Han är en av mina favoritspelare så jag är fortfarande i chock över vad som hänt. Jag har tidigare träffat Broc Little, och han är ju min absoluta favorit så det var ju såklart mycket roligare och häftigare! Men detta var lix ändå häftigt! Jag fick en autograf och en bild med honom och jag måste säga att han är VÄLDIGT kort, hehe. Han ser lång ut på bilden men han är inte lång alltså. Hahahaha
Jag har inget Mr vettigare att säga men detta var en upplevelse alltså!

BYEEE!!<3

(GAAAAHHH! KAN INTE FATTA DET!! Satt och grät lite efteråt😂)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

annat

Halloj!
Fick en liten överraskning av min pappa idag då han tatuerat in min en av mina och Leahs händer på sitt högra bröst. Namnen står även på ett väldigt fint sätt under min hand och över Leahs hand. Blev jätteglad och grät lite av att jag blev så rörd. Hur tyckte ni det blev?

BYEEE!<3

Likes

Comments

View tracker

annat

Halloj!
FÖR IGÅR VANN TWENTY ONE PILOTS TVÅ STYCKEN AMA'S!!!!! Är så glad och stolt över killarna! De vann en för "Favorite duo/band" och en för "Favorite Artist-Alternative rock". Sååååååå glad!!

Har inget vettigt att säga såååå...

BYEEE!!<3

Likes

Comments

LHC, annat

Halloj!
Igår var en rolig dag...jag provade nämligen på hockey. Skitkul! Fattar inte varför fler tjejer inte börjar? Det är inte bara killar som kan spela hockey, tjejer kan också. Så jag tycker bara att om du nu är tjej/hen/kille så ska du prova på om du nu vill. Var inte rädd för att folk ska säga att det inte går, du är för gammal, det är försent eller att man kommer inte komma långt. Men om du nu vill, spelar ingen roll med ålder eller kön. Om du vill. Så ska du. Och det gäller inte bara hockey, utan fotboll eller vilken sport som helst! Gör det du vill<3

BYEEE!!<3

Likes

Comments

kläder, tips

Halloj igen!
Har precis pluggat färdigt för dagen och tittade runt lite på JFR, för skojs skull lix.

Måste säga att dessa produkter är mina favoriter än så länge, nu är detta inte en outfit utan bara lite smått och gott.

En sak som jag är ganska arg på angående JFR så är det att för ett tag sen tog storlekarna slut (bootsen) och de sa att det inte skulle komma in några fler storlekar. Men nu har det kommit in i min storlek igen och då har jag redan köpt ett par andra, just för att de sa att det inte skulle komma några fler i just den färgen. Men det kanske inte händer alla utan bara mig då jag på senaste tiden har haft väldigt med otur just när det gäller onlineköp.

BYEEE!!<3

Likes

Comments

vardag, annat

Halloj!
Efter en mindre lång dag så sitter jag nu hemma igen. I min säng med en stor bit kladdkaka och datorn framför mig. Kladdkakan gjorde Sara-Li innan jag kom hem vilket var skönt, att bara ta en bit och sätta sig och ta det lugnt innan man börjar med plugget.

Det var inte ett så roligt inlägg men det kommer säkert mer ikväll!

BYEEE!!<3

Likes

Comments

Fritid, LHC

Halloj!
Efter en låååång dag så kom jag precis hem från studietiden. Jag skulle göra ett matteprov som jag inte gjort. Tycker ändå det gick väldigt bra✌🏻️

Om någon timme så ska jag och pappa åka och kolla på LHC-LIF. Jag hoppas på att vi tar en trepoängare så vi kan klättra i tabellen.

Vad ska ni göra ikväll?

BYEEE!!<3

Likes

Comments

Följ mig på instagram@emmabragee