semester

Halloj!
Idag ska jag åka till en av mina favoritstäder. Oslo. Vi ska vara där tills på tisdag men några kompisar som bor där och på tisdag åker jag därifrån till Teneriffa i Spanien med våra kompisar då. Vilket ska bli väldigt väldigt mysigt! Jag ska försöka blogga så mycket jag kan och förhoppningsvis så ska jag ta mycket bilder och lägga ut här!

Det var allt jag hade att säga just nu! Ha en fin, fin fredag!

BYEEE!<3


Likes

Comments

semester

Asså guuuuud!
Har nu varit i Åre, Duved i 4 dagar och är redan helt mållös! Det är så himla fint här och det känns inte ens verkligt. Obeskrivligt helt enkelt. <3

Likes

Comments

Halloj!
Lång tid sen igen men jag har inget vettigt att skriva om så det är förklaringen.
Iallafall! Just nu sitter jag och letar dopdikter till mitt kära gudbarn. Dopet sker den 21/1-17 och jag har ingen dikt!
Därför undrar jag nu ifall ni har någon bra dikt som ni tror passar . Maila mig eller skriv direkt i kommentarerna.
Tack på förhand!

BYEEE!!<3

Mail: Emma_brage@hotmail.se

Likes

Comments

Halloj alla fina!
Guuuuud så skönt det är med snö nu! ÄNTLIGEN!!
Förlåt att jag inte uppdaterat på några årtionden men jag har haft fullt upp hela veckan. Bland annat så var vi hos min bonusmammas farmor i lördags och vi gick ut och åkte lite pulka med Leah. Det var så mysigt!
Vad har ni gjort på jullovet??🎉

BYEEE!<3

Likes

Comments

Halloj!
JAG HAR TRÄFFAT GARRETT ROE!!! Garrett Roe spelar just nu i LHC med #11 på ryggen. Han är en av mina favoritspelare så jag är fortfarande i chock över vad som hänt. Jag har tidigare träffat Broc Little, och han är ju min absoluta favorit så det var ju såklart mycket roligare och häftigare! Men detta var lix ändå häftigt! Jag fick en autograf och en bild med honom och jag måste säga att han är VÄLDIGT kort, hehe. Han ser lång ut på bilden men han är inte lång alltså. Hahahaha
Jag har inget Mr vettigare att säga men detta var en upplevelse alltså!

BYEEE!!<3

(GAAAAHHH! KAN INTE FATTA DET!! Satt och grät lite efteråt😂)

Likes

Comments

Halloj!
Fick en liten överraskning av min pappa idag då han tatuerat in min en av mina och Leahs händer på sitt högra bröst. Namnen står även på ett väldigt fint sätt under min hand och över Leahs hand. Blev jätteglad och grät lite av att jag blev så rörd. Hur tyckte ni det blev?

BYEEE!<3

Likes

Comments

Halloj igen!
Har precis pluggat färdigt för dagen och tittade runt lite på JFR, för skojs skull lix.

Måste säga att dessa produkter är mina favoriter än så länge, nu är detta inte en outfit utan bara lite smått och gott.

En sak som jag är ganska arg på angående JFR så är det att för ett tag sen tog storlekarna slut (bootsen) och de sa att det inte skulle komma in några fler storlekar. Men nu har det kommit in i min storlek igen och då har jag redan köpt ett par andra, just för att de sa att det inte skulle komma några fler i just den färgen. Men det kanske inte händer alla utan bara mig då jag på senaste tiden har haft väldigt med otur just när det gäller onlineköp.

BYEEE!!<3

Likes

Comments

Följ mig på instagram@emmabragee