HALLOWEEN

Halloj!

Long time no seen. Sorry för det :(
Jag har haft så mycket prov och under höstlovet tänkte jag ha en liten Halloweenvecka. Om vad jag ska göra under lovet, på halloween osv. Tror ni det blir bra?
Om jag nu lyckas så blir jag glad över det men vet inte om jag kommer ha tid eller så. Men jag ska försöka iallafall! 

Tänkte skriva mitt ''schema'' för varje dag. Sön-Tor

SÖNDAG: Pumpaskärning
​MÅNDAG: Halloweenkväll med tjejerna
​TISDAG: Halloweendräkt​
ONSDAG: (kommer snart)
TORSDAG: (kommer snart)

Bildresultat för happy halloween

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fritid, helg, resor

Halloj!
För idag har jag varit på Liseberg med Maria! Sjukt kul med alla attraktioner och så. (Vad annars gör man där?😅) Jag vann inget den här gången vilket var tråk, man kunde inte åka Balder för den var stängd inför Halloween och man kunde inte åka Spin Rock för den är BORTA?! De ska bygga en annan som heter "Loke" och är precis som Mecannica(stav) bara att istället för att sitta i "armar" så sitter man i en ring. Som Spin Rock fast den går helt runt. Onödigt. Svårt att förklara men skit samma.

Aja nu ska jag kolla på Pretty Little Liars!

BYEEE!!❤️

Likes

Comments

Fritid, tips, HALLOWEEN

Halloj!
Var ett tag sen men har inte haft några idéer☹️️
MEN! Det är snart halloween och jag tänkte dela med mig lite av min halloweenkostym😊
Jag har beställt en dräkt från partykungen, en rosa cheerleader (bild nedan). Men jag tänkte att det skulle bli lite tråkigt så jag ska sminka mig till en buktalardocka. (Idé från Fanny) så jag kommer vara en Buktalardocka som är utklädd till cheerleader! Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt!
Mer bilder kommer på halloween!

BYEEE!!❤️

Likes

Comments

LHC, video, annat

Halloj!
Asså har inte kunnat slita blicken från den här videon som Broc Little la ut på sin instagram (blittle14) för något år sedan. Hjälp mig!😻

Likes

Comments

Fritid, resor, helg

Halloj!
Var ett tag sen men snart är jag påväg ner till en buss för att åka till Brevik med konfirmationsgruppen! Olivia, Moa, Michelle och jaaaaaag. Vi ska vara borta i två dagar och jag har alldeles för mycket packning men men :))

BYEE!!❤️

Likes

Comments

Fritid, LHC, vardag

Halloj alla fina!
Har inte skrivit på länge för har inte haft några idéer, men nu vet ni! I fredags var jag och en av mina bästa kompisar och kollade på en LHC match. Vi båda är väldigt stora fans. Iallafsll. Vi hade kommit ca 3 timmar för tidigt och därför satte vi oss och väntade på att få bli insläppta. När vi trodde att vi hade otur. Hade vi tur. Nämligen vi hade sett vart laget går in till omklädningsrum. Vi har även sett vart de parkerar bilarna. Vi fick då ögonkontakt men ungefär hela laget. Kanske halva. Men då hände det. Jag fick ögonkontakt. Med Broc. Broc Little. Jag är då hans STÖRSTA fan! Ingen slår mig på att vara hans fan! För det finns ingen större. Jag lovar. Jag hypar sönder. Jag hoppar och skriker och jag vet inte vad. Fanny som då är med mig står och gör likadant. När vi väl får komma in så går vi och äter och sen är det dags för match. 2 mål gör han och matchen är slut. Vi stannade kvar i arenan för att se hans intervju och då hände det igen. Han stod och väntade och han kollade på mig och Fanny. Der var bara vi kvar och några från klacken. Iallafall! Vi vinkar så han ska se oss. Han gör det...och VINKAR TILLBAKA!!!! VI HAR ALLTSÅ FÅTT ÖGONKONTAKT OCH EN VINKNING AV MIN FAVORITSPELARE SOM JAG DESSUTOM ÄR GIFT MED! DET ÄR SJUKT! Vi började båda gråta.

Jag var tvungen att skriva det där för tycker fortfarande att det är sjukt! Men det hände en till sak! När jag kom hem så skrev jag en tweet och taggade Broc. 1 timme senare och jag har en gillamarkering...av Broc Little!! Sjukt😻

BYEEE!!❤️

Likes

Comments

Följ mig på instagram @emmabragee