Igår var jag hos frisören, och jag valde faktiskt att låta henne klippa av en rejäl bit då mitt hår var så pass slitet, har inte klippt mig sedan maj 2016 haha! Känns väldigt ovant då jag hade hår till naveln innan och nu går det till mitten av brösten ungefär, men jag är väldigt nöjd med mitt nya fräscha hår!

Blev lite olika ljus på bilderna och därav ser det ut som att håret har olika färger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Nu tänkte jag berätta lite om min tävlingsponny, han kommer som sagt vara en ganska stor del i min blogg så tycker att han också kan få en beskrivning! 

Grey Knight (även kallad Najtan) är en valack född 2009, han är en irländsk Connemara med full stam. Jag och mamma åkte själva till Irland i februari 2015 och valde honom utav cirka 10 andra ponnyer jag provridit, han kom sedan till mig den 14e mars 2015. På Irland tävlade han 1m som 5åring, men han var inte alls välriden i markarbetet. Det tog mig ungefär ett halvår att få honom mjuk i båda sidorna och arbeta i stadig form.

När han kom till oss kunde vi knappt fånga honom i hagen, han var väldigt nyfiken men samtidigt väldigt rädd för människor. Jag var den första människan i Sverige han litade på, trots det kunde jag inte hoppa upp normalt, borsta honom på benen/bakdelen eller få över någonting ovanför öronen (tyglar/martingal) utan att han blev väldigt rädd. Han hatade även att bli kliad, konstigt nog haha! Nu är han helt förändrad, han är fortfarande rädd för snabba rörelser och plötsliga ljud. Men nu kan vem som helst röra på honom utan problem och han tycker om att bli kliad en liten stund i alla fall. 

Vi tävlar som sagt i hoppning, i nuläget tävlar vi LB (1m) med både felfria rundor och placeringar. Vi har även provat på cross-country några gånger, det tycker vi båda är väldigt roligt. Grey Knight har ganska mycket erfarenhet inom just cross-country då de gjorde det väldigt ofta på Irland. Eftersom jag tränar dressyr en gång i veckan och det går väldigt bra hade jag också hoppats på att kunna starta någon dressyrtävling snart, jag måste bara lära mig programmen först ;)

Här är lite bilder tagna sommaren 2016 och 2017 :) 

Likes

Comments

Hejsan! Vad kul att någon hittat hit. Som ni säkert redan läst i beskrivningen heter jag som sagt Emma, är 15 år, bor i Blekinge och håller på med hästar. Anledningen att jag startade en blogg är för att jag alltid älskat att både skriva och fotografera, jag har aldrig vågat börja blogga på grund av vad andra skulle tycka. Men nu kände jag dock att det är dags att jag struntar i alla andras åsikter och gör vad jag själv tycker är kul. I detta inlägget hade jag tänkt göra en lite mer ingående beskrivning av mig själv.

Förutom hästar har jag samma intressen som de flesta i min ålder - mode, smink och sociala medier. Jag lyssnar också mycket på musik och min favoritartist sedan 1,5 år tillbaka är J Cole. Ett ganska ovanligt intresse jag har för min ålder är att jag älskar att läsa, jag blir verkligen fast om jag hittar en bok jag gillar. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle jag säga trevlig, ambitiös och bestämd. Om ni undrar något mer får ni gärna kommentera :)

Här är en bild på mig och min finaste Grey Knight från Dagstorps ponnyderby 2016 <3


Likes

Comments