Emma Book
Emma Book
Emma Book

​Bomberjacka - här // Kostymbyxor - H&M // T-shirt - Zara 

Välkomnar måndagen och den nya veckan med några outfitbilder jag och Tilde lyckades få till i fredags! Hoppas att ni har haft en grym helg, och får en vecka likaså.

@Nouw 

Likes

Comments

​HUR god ser inte denna smörgåstårtan ut att vara? Den blev mitt val av tårta till min födelsedag i Tisdags, eller det blev snarare middagen. Alltid velat ha Frödinge på mina födelsedagar innan så det var väl ganska dags för en liten uppgradering. Så himla god, och garanterat nyttigare än kladdkaka, men däremot dyrare. Något jag verkligen rekommenderar att äta på födelsedagen!

Likes

Comments

​För er som har sätt min vlogg jag la upp tidigare idag så såg ni ju att jag ville ha mitt hår lite ljusare, och dum som jag var färgade jag det hemma. I topparna var färgen helt ok, men resten av färgen var HELT ginger.. I panik fick jag tag i en tid hos Ida på Salong Linné, som jag har hört väldigt bra om innan. Vet att bland annat @elinskoglund har fixat sitt superfina hår hos Ida.

 Jag ville verkligen ha den där kalla blonda nyansen och slutresultatet var bättre än väntat. Så på väg hem och enda sen dess har jag gått runt och burit på ett stort leende på läpparna!

Vill ni se lite andra grymma förändringar kan ni göra det på Idas Instagram här, eller boka tid här.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Startar dagen med en kiwi och banansmoothie framför datorn. Har lite halv brådis med att redigera gårdagens vlogg, denna veckan är nämligen vloggvecka! Inte som min förra vlogg dock, denna gången lägger jag upp dag för dag.

Likes

Comments