Hemma igen efter en helt underbar resa med min fantastiska vän. Vi har sett så många vackra ställen,träffat helt underbara människor och haft så jäkla roligt tillsammans. Jag skulle gärna göra om allt om och om igen.
Det finns så många bilder att lägga ut och berätta men just nu så blir det bara ett snabbt ihop plock av lite allt möjligt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi befinner oss just nu i Bali. Har haft så dåligt wi-fi så har inte uppdaterat något här alls. Men just nu har vi ett hotell på gili T som har hyfsat bra så tänkte ge det ett försök. Våra sista dagar i Thailand spenderades på en ö som heter Koh Tao. Vi hade en helt underbar vistelse där och träffade så mycket härliga människor. Helt klart en Ö som man måste besöka igen.
Nu i bali så har vi först spenderat 4 dagar i canggu där vi träffade några svenska tjejer och killar som vi hängde med och hade väldigt roligt och nu som sagt har vi ganska precis kommit fram till en liten ö utanför bali som heter Gili T. Nu är klockan halv 9 på morgonen och vi ska käka frukost på vår lilla veranda innan vi tar en morgonpromenad runt ön.

Ha en fin dag!


Bilder från Gili T. Dom andra kommer upp senare!

Likes

Comments

Nu är klockan strax före 7 och vi ska börja göra oss klara för att åka vidare till Koh Tao. En resa som tar några timmar men vi hoppas att det kommer vara värt det. Alltid spännande att komma till ett nytt ställe och hitta ett bra boende osv.
Tack för den här korta tiden Koh Lanta!

Likes

Comments

Äntligen ett boende med bra wi-fi så tänkte att det var dags att skriva något här igen. Just nu befinner vi oss på Koh Lanta efter att ha haft några väldigt roliga dagar på Phiphi. Vi har solat, badat, ätit helt sjukt god mat och även festat. Vi promenerade även upp till utsiktspunkten både vid soluppgång och solnedgång. Som ni hör så har vi haft det oroligt bra. Nu har vi spenderat två nätter på koh Lanta och imorgon tänkte vi börja röra oss uppåt igen så vi har närmare till flygplatsen då vi ska till Bali runt den 23dje.
Vårat nya mål är Koh Tao som ska vara en rätt mysig liten ö med fantastiskt havsliv så vi tänkte passa på att snorkla där.

Likes

Comments

Hej igen! Nu har vi precis landat i sängen efter ha varit ute och ätit en god middag för hela 18 kronor. Idag har vi tränat på morgonen och sen käkade vi en god frukostbuffé på hotellet. Sen spenderade vi resten av dagen vid poolen och tog det lugnt. Imorgon har vi bokat nytt boende och ska bege oss ut mot phiphi-öarna. Men först ser förmiddagen rätt likt ut som denna med träning och frukost. Kanske hinner hänga lite till vid poolen innan vi får hämtning på hotellet!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen landat på hotellet på vår första destination på denna resa. Phuket! Här ska vi bara spendera två dagar innan vi beger oss vidare men känns skönt att få två lugna dagar med häng vid poolen och bara ta det lugnt. Nu blir det en kort powernap innan vi beger oss ut för att käka middag. Kramis

Likes

Comments

Förra onsdagen när jag skrev sist så trodde jag att jag på väg att bli frisk. Tji så fel jag hade. Har varit sjuk hela helgen med halsont och feber och känner mig fortfarande lite krasslig. Trots det så har jag jobbat mina sista arbetspass på scorett för några veckor framöver. Nu sitter jag nämligen på bussen på väg mot Skellefteå och imorgon bär det av till Thailand!
Känner mig helt virrig och kan inte riktigt fatta att det händer. Känns spännande och roligt. Tror det kommer bli en resa för livet med min bästis!I lördags så samlades alla scorettbrudar på middag hos Nina. Jätte trevligt och underbart att nästan alla kunde.

Likes

Comments