Jeg er en stor sucker for tasker for at sige det mildt. De fire ovenstående er jeg helt vild med. De flotte farverige Marc Jacobs tasker er så sjove, og den pink Marc Jacobs ville være så flot og pifte et hverdagsoutfit op. Jeg Gad dog virkelig gerne eje en Jérôme Dreyfuss taske snart. Den med leopelsen er så smuk. Og så har er der Isabel Marant tasken - den er så pæn og timeless. fun fact: vidste I at Isabel Marant og Jérôme Dreyfuss er mand og kone - pretty cool couple.

1 2 3 4

Likes

Comments

​De seneste dage har jeg nydt det gode vejr. Jeg har været på Louisiana og så har jeg fået set nogle af mine veninder og været på hyggelige caféer.

Jeg håber I alle nyder påsken.

Likes

Comments

Jeg har snart påskeferie, og jeg glæder mig til at have lidt fri, selvom jeg har planer om at skulle bruge det meste af den på at læse lidt op til min eksamen til sommer. Men i slutningen af april tager jeg en tur til Grækenland, og det glæder jeg mig virkelig meget til. Jeg savner en tan og at svømme i havet og ligge ved poolen. Vi har lejet en bil nogle af dagene, så vi kan besøge nogle forskellige strande og byer. Jeg er selv hoppet med på badedragt-moden og jeg har linket et par, som jeg selv gerne vil eje.

1 2 3

Likes

Comments

Det er skønt mandagsvejr, og derfor måtte jeg ud på tagterrassen og nyde et glas saft - vinglasset er for at jeg kan føle mig lidt fin, mens jeg nyder min solbærsaft, hihi.

Jeg har taget min nye denimjakke på, og jeg er helt vild med den. Jeg kan rigtig godt lide den er hvid, og så har den nogle slidte detaljer i kraven, som jeg synes er et fedt touch. Den er til at finde hos H&M.


Likes

Comments

Stribede bukser Stribet bluse Denimbukser Hvid bluse Hvid blazer

Jeg har bestilt det ovenstående hjem og jeg glæder mig til at prøve det og se om det er noget, når det kommer på. Den meget populære stribede bluse fra Zara kom endelig tilbage i min størrelse, så den glæder jeg mig til kommer hjem til mig, så jeg kan gå klædt ligesom alle andre - hæhæ.

jeg glæder mig til at prøve den hvide bondebluse, da jeg synes den har en fin Isabel-Marant-stil. Den hvide blazer kan blive rigtig fin til forårets og sommerens fester.

Denimbukserne er jeg ret spændte på, da de er stumpede og samtidig med flare, så jeg tror det enten ser mega cool ud, eller helt vildt fjollet. PJ-bukserne er jeg ret sikker på bliver et hit - nattøj som hverdagstøj er altid så behageligt og nogle gange stilfuldt.

God søndag!


Likes

Comments

Så blev det mandag. I går var jeg i biografen og se "Life" og jeg må sige jeg blev utroligt positivt overasket. Jeg sad flere gange og holdt vejret af spænding og fik mange chok. Uden at ville give nogen spoilers, så kan jeg klart anbefale at I tager ind og ser den. Det er en af de der thrillere hvor man sidder og tænker "nej, nej, nej du må åbne den dør!", når karaktererne i netop skal til at åbne den dør, hvor publikum ved at monsteret gemmer sig bag. Jeg havde ikke selv set særlig meget reklame for filmen, så derfor var mine forventninger heller ikke så høje, men jeg tror måske bare den er blevet lidt overskyggetl af "Skønheden og udyret" og "La la land".

Billederne har jeg hevet ned fra tumblr og de giver mig en lækker forårs-vibe inspo. Hvis I har lyst til at se flere inspirationsbilleder som disse, må I meget gerne tjekke min tumblr ud her.

God mandag!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Bukser: H&M Læderjakke: Zara (similar here) Solbriller: H&M (similar here) Sko: Vans Trøje: Weekday T-shirt: Asos

Jeg har været ude at gå en lang tur i det dejlige vejr og iaften tager jeg i Imperial og ser den nye film "Life", som handler om aliens 👽 Jeg glæder mig til at se den - især fordi Jake Gyllenhaal og Ryan Reynolds er med i den, så det bliver en thriller med godt eye candy. 

God søndag!

Likes

Comments

Bukser fra H&M, Bælte fra Heartmade, Sko fra Notabene, Pung fra Stella Maccartney, Øreringe fra Pico, Top fra H&M, Jakke fra Meotine.


Likes

Comments

Contains affiliate links

​1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Så blev det fredag, og jeg var i H&M og fandt den fineste kjole fra deres nye Studio kollektion. Det er den sorte kjole, som ses ovenover og jeg er virkelig glad for den. Den falder virkelig flot, og så synes jeg den har en parisienne-vibe over sig, som jo altid er et plus. Den kan både være cool på en afslappet forårsdag, men med et par stiletter, synes jeg den er lige til en tur i byen. 

God weekend!

Likes

Comments

Contains affiliate links

​1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Jeg faldt over dette vidunderlige sæt fra Baum Und Pferdgarten her forleden, og det gad jeg vældig godt eje. 🎀💗På en dag som denne, med sol over Nørrebro, ville det være lækkert at iføre sig dette set.


Likes

Comments

I 2014 hørte jeg Banks live for første gang på Roskilde i opvarmningsdagene - det var en fantastisk koncert med elektroniske beats, der kunne mærkes i hele kroppen. 27. februar kom Banks til Vega og det skulle jeg altså ikke miss out on! Hendes musik rammer mig på den gode måde, og jeg er især helt vild med hendes forholdsvis nye nummer "Better".

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Det her outfit gad jeg godt være iført lige nu - jeg synes farvekombinationen af navy og orange er så smuk. Jeg glæder mig meget til at kunne gå rundt i luftige kjoler med bare ben og en god tan.

Likes

Comments