Header

Vardag

Titta vad jag hämtade ut på posten tidigare idag, ett par nya solglasögon från Celine! Hade ett par likadana men som jag tyvärr tappade under Håkans konsert.. så himla typiskt. Men, nu har jag ett par nya och ingen är gladare än mig!

Annars då, redan onsdag och halva veckan har snart gått. Känns som tiden springer iväg (förövrigt endast TVÅ VECKOR kvar tills jag flyttar, iiiiih). Har haft en liten minisemester måndag/tisdag som jag spenderade i Lysekil med mina nära, perfekt att få umgås lite extra.

Nu skall jag krypa ner i sängen. Klockan står på 05:00 och ett cardiopass skall betas av innan jobbet. Natti<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Träning, Vardag

Morgonens träningspass avklarat! Axlar/cardio stod på schemat och det kändes faktiskt riktigt bra, trots att jag var seg när klockan ringde. Älskar att starta dagen med träning, får så mycket mer enegi till resten av dagen. Nu väntar en dag på kontoret. I eftermiddag skall jag vila från träningen och istället uträtta lite ärenden i stan följt av biomys. Hoppas alla får en trevlig torsdag <3

Likes

Comments

Vardag

Har helt och hållet glömt av att publicera detta inlägget från helgen, därför kommer det nu några dagar försent!:)

I fredags efter jobbet skyndade jag mig in till stan för att hämta ut min nya kamera som jag beställt, och wow, är så nöjd (fattas bara att man skall lära sig den haha!!)! Därefter begav jag mig mot bar himmel för lite drinkar och häng i solen med några vänner jag inte träffat på länge, så mysigt! Lite senare mot kvällen drog vi oss vidare mot Ullevi där Håkan hade sin spelning, och vad säger man, blir verkligen aldrig besviken! Vilken kväll!

Lördagen spenderdes ihop med mina favoriter över en frukost på JOS följt av shopping och utgång. Var lagom sliten när jag vaknade på söndagen. Mötte upp Hanna och Lisa i stan för en lunch och lite häng innan dom skulle åka tillbaka hem till Skövde. Tänkas att jag för 6 månader sedan inte kände dessa tjejer, idag är dom två av mina bästa vänner och känner mig in och utantill. Hade absolut en av sommarens bästa helger. Nu har jag endast tre helger kvar i Sveige för denna sommar, gäller att ta vara på dom till fullo.

Likes

Comments

Vardag, Träning

Måndag och ny vecka. Klockan ringde 06:00 imorse och det var bara att kriga sig upp och iväg till jobbet. Var riktigt seg och trött i huvudet igår, och även idag när alarmet ringde, därför var dagens morgonträning inget alternativ. Kändes behövligt att prioritera lite extra sömn.

Nu väntar en dag på kontoret och ikväll står ett av mina absoluta favoritpass på schemat: mage+30 min SPRINT!

Likes

Comments

Los Angeles , Vardag

Exakt en månad kvar tills jag befinner mig i LA igen, är det inte helt fantastiskt?! Kan inte riktigt förstår hur fort tiden faktiskt går. Mitt första halvår i USA bara sprang förbi och innan jag visste ordet av det hade jag avvklarat min första termin på college. Känns som det var igår jag stod på flygplatsen och grät när jag vinkade hejdå till mamma och pappa haha. Är SÅÅÅ glad att jag skall åka tillbaka och få spendera ytterligare ett halvår i min abosluta favoritstad. Är så spänd på vad kommande termin har att erbjuda. Kan knappt vänta tills jag kliver på planet tillbaka, blir lycklig av bara tanken.

Likes

Comments