Header

Allmänt

Hallojsan!


Nu är jag tillbaka för typ 4:e gången, hoppas att det håller denna gången. Sedan jag senast bloggade har jag tagit studenten, fyllt 19, jobbat en högsäsong på Liseberg och varit på 4 semestrar. Jag har säkert gjort massa andra saker som skulle kunna vara intressant att läsa om men inget specifikt som jag kan komma på just nu.


Om en timma så har jag min första körlektion och jag är faktiskt riktigt nervös! Jag ska ta 10 körlektioner i 1,5 månad för att förhoppningsvis kunna ta körkort i slutet av November. Får hoppas det går bra!

Bild från Palma där jag spenderade hela förra

veckan.

Likes

Comments

Allmänt

Eftersom jag tar studenten i år så är det bara lite mer än ett år kvar tills att jag flyttar hemifrån och äntligen får inreda en lägenhet helt själv, jag håller nu därför på och kollar på inredningshemsidor minst 5 gånger om dagen och blir så himla taggad!

Likes

Comments

Allmänt

Jag kom precis hem från skolan och sitter nu och pluggar fysik med en stor kopp kaffe i handen. Jag mötte upp Frida på väg hem och käkade lunch och bara snackade, mys.

Har 100-dagarsfest på tisdag men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå än då jag har kemiprov på onsdag som jag vill få bra betyg på så vet inte om det är värt att dricka kvällen innan. Får se hur jag gör!

Likes

Comments

Allmänt

Kom precis hem från ett tufft pass med pappa på gymmet. Körde först på crosstrainern och sedan 45 minuters hård boxning.

Idag var en väldigt kort dag i skolan, gick från 9.15 till 11.55 och uträttade därefter en hel del ärenden och pluggade fysik. Jag älskar att vara så produktiv, mår bra i hela kroppen!

Likes

Comments

Allmänt

Kom precis hem från en tre timmars lång "anställningsintervju" på Liseberg. Det kändes faktiskt riktigt bra och det var väldigt trevliga personer som var i samma grupp som jag så timmarna gick väldigt snabbt.

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen, är helt slut i huvudet och har träningsvärk från gårdagens träning, laga middag och kanske sätta på någon film. Härligt!

Likes

Comments

Allmänt

Jag har problem med att hålla mig borta från hårsaxen när jag får ångestattacker så jag har nu råkat ge mig själv gardinlugg (om det heter så?) och funderar därför på att klippa håret kort igen. Jag lovade mig själv att jag skulle spara till långt hår igen då jag inte haft det på kanske 2 år och har bal nu i vår. Men ojojoj vad jag vill klippa kort igen, trivs bäst i det. Med kort så menar jag typ som i headern.

Och eftersom jag har naturligt ganska lockigt hår så blir det mycket finare när jag har kort hår, har jag längre hår så blir det bara "bläääigt". Hur tycker ni att jag ska göra?

​Ungefär såhär kort är det jag vill klippa.

Likes

Comments

Hejhej, hehe.

Som jag gissade när jag valde att börja blogga igen så har jag tagit en omedveten paus på nästan två månader. Whoups! För att lite snabbt berätta vad jag gjort sedan jag senast skrev ett inlägg så har jag basically bara pluggat nästan konstant, varit på våran 200 dagars fest och kom igår hem från Singapore. Detta är självklart en väldigt kortfattad sammanfattning men aja.

Hoppas att ni hittar tillbaka till bloggen då jag ska försöka hålle uppe uppdateringen igen, men kan inte lova någonting då jag nu är inne på sista terminen av gymnasiet så lär drunkna i plugg.

Kram, Emma

Likes

Comments

Instagram@emmambjuhr


Better Blogging Nouw