Header
View tracker

Hejhej, hehe.

Som jag gissade när jag valde att börja blogga igen så har jag tagit en omedveten paus på nästan två månader. Whoups! För att lite snabbt berätta vad jag gjort sedan jag senast skrev ett inlägg så har jag basically bara pluggat nästan konstant, varit på våran 200 dagars fest och kom igår hem från Singapore. Detta är självklart en väldigt kortfattad sammanfattning men aja.

Hoppas att ni hittar tillbaka till bloggen då jag ska försöka hålle uppe uppdateringen igen, men kan inte lova någonting då jag nu är inne på sista terminen av gymnasiet så lär drunkna i plugg.

Kram, Emma

Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag varit hemma i tre dagar och jag vill bara hoppa på ett plan och åka tillbaka. Klarar inte av minus grader, fryser så himla lätt. Det är ju mindre än två månader tills vi åker till Singapore så får se fram till det.

Idag är den enda dagen i veckan som jag har sovmorgon, vilket är otroligt skönt, och sedan så blev jag klar väldigt snabbt på engelska lektionen så fick sluta tidigare också, underbart! Imorgon ska jag ha möte med min nya reumatolog på Sahlgrenska klockan 11 så kommer missa en, kanske två, lektioner vilket blir lite jobbigt att ta igen, men aja!

Likes

Comments

Allmänt

Sorry att det inte blev någon uppdatering igår men vi var upptagna hela dagen. På morgonen, direkt efter frukosten, åkte vi till Sierra Mijas bergen och vandrade i stekande sol. Vandringen var kort i avstånd men hade en 20% stigning på mindre än halva sträckan och sedan gick det väldigt skarpt nedåt i över 2 km. Efter det gick vi in i staden Mijas och käkade lunch.

Direkt när vi kom hem så duschade jag och Annie och gjorde iordning oss och åkte sedan till Miramar igen och gick runt där i lite drygt 2 timmar. Fick med mig en hel del saker hem! Efter det var det direkt hem, middag med vin och när vi ätit färdigt så var det dags att sova.

Men nu sitter vi i alla fall på ett café vid Fuengirolas strandpromenad och har fikat lite kaffe och mackor, mumsigt. Planet går inte förrän tio över tre så vi ska sitta kvar här i typ en timme, sedan bär det av mot flygplatsen.

Likes

Comments

Allmänt

Idag har vi solat nästan hela dagen och varit på en 4 km promenad. Vi bestämde oss efter det för att åka till ett stort köpcentrum nära oss på kvällen där vi käkade middag och shoppade lite.

Jag kom hem med tre grejer och Annie köpte två grejer, vi var där i över två timmar men vi hann inte ens ta oss igenom den första våningen.

Imorgon är sista hela dagen vi har kvar här och planerna är väldigt oklara, verkar som att vi kanske ska vandra igen. Jag har mycket problem med mina ljumskar och några andra saker och efter gårdagens vandring så har jag väldigt ont, speciellt i ljumskarna så vi får se hur det blir, vi kanske delar på oss.

Likes

Comments

Allmänt

Eftersom det inte blev någon vandring i söndags så bestämde vi oss för att göra det idag istället då det är lite moln på himlen. Just nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på att alla ska bli färdiga så att vi kan åka, får nog sitta här ett tag till.

"Stigen" vi ska vandra ska vara väldigt fin och inte allt för jobbig, vilket är bra då jag är förkyld, den är ungefär 7 km lång och inte jättebackig. Jag tar med mig mobilen och tar kort så fort jag ser något fint!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan till de hängivna läsare som orkar hålla koll på när jag uppdaterar!

Idag tog vi en morgonpromenad vid 8, sedan solade vi tills runt halv ett. Har därför bränt mig lite lätt nu. Efter lunchen åkte vi till Sector Alarm och gick runt på deras kontor då jag, och kanske Annie, möjligtvis ska söka jobb där efter studenten.

Efter det så bar det av mot Malaga stad där vi gick runt lite, åt middag, och sedan gick vi runt lite till och provade kläder och så. På vägen hem så stannade vi på mataffären och fyllde kyl och frys då det är stängt imorgon pga. halloween.

På mataffären så finns det en djuraffär där de har stackars små hundvalpar i små glasburar, jag och Annie gick in där och försökte trösta de små älsklingarna men det hjälpte kanske inte så mycket. Jag avskyr att de får sitta ensamma i glasburar utan hundbäddar och att småbarn bara går fram och slår på glaset hela dagarna. (!!)

Likes

Comments

Allmänt

Dagen i Mijas var väldigt trevlig, underbart väder i en otroligt mysig by. Vi gick runt och kollade i massa olika butiker, åt lunch och drack kaffe. Vi skulle som sagt vandrat efter lunchen men vi blev kvar så länge i Mijas så vi hade inte hunnit vandra innan det blir mörkt så det får bli en annan dag.

Nu sitter vi alla och kollar på Lucy på Netflix, vi har inte riktigt kommit till den bra biten än så är inte så fokuserad.

Likes

Comments

Allmänt

Imorse var jag och Annie uppe vid 8 och gick runt 9 ner till stranden och degade till klockan 11. Vi har sedan dess bara chillat vid poolen och ska nu iväg och shoppa och sedan vandra. Livet är väldigt mycket lättare här nere måste jag säga!

Likes

Comments

Instagram@emmambjuhr