Så himla tråkigt väder ute. Jag vill typ göra något men finns ingenting att göra i detta väder. Men jag ska snart gå och fixa en liten sallad till maten. Sen ska jag på karate en timme sen när jag kommer hem ska jag hitta på något. Jag vill typ ut men kommer frysa ihjäl för det är inte varmt ute, det regnar inte just nu men det har regnat idag. Sen i morgon är det fredag igen. så himla kul. Jag hoppas det är roligt väder i morgon för då kan jag gå ut och göra något, och jag vill ha sol i morgon för jag ska ha ute idrott. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag börjar sakna det fina vädret, här vid jag bor är det blåsigt och regnigt. Och snart så måste jag till skolan. Men det är ju inte heller det roligaste  Och i skolan idag vet jag inte vad vi ska ha för lektioner heller. Detta var ett super kort inlägg men jag måste till skolan nu!

Likes

Comments

​Hej! Idag fick jag denna jätte lilla och söta mixern. Den var jätte fin men den var väldigt liten. Jag har testat den också idag den var ganska bra men man kan inte ha i allt för mycket för den mixar då inte så bra, dels för att den är liten och för att den inte kanske har så bra knivar men den var gullig i alla fall. Den mixern kommer från rusta den kostar i vanliga fall 150 kr och nu nedsatt till 99kr. Katten på bilden är Mimmi min katt jag ville ha med henne på en bild så hon fick vara med. Nu ska jag snart gå upp och lägga mig och kolla lite på youtube.

good night!

Likes

Comments

​Hej! Idag har det inte vart så fint väder, det har regnat lite grann men jag överlevde i alla fall. Jag gick med Elin till bussen idag så jag kom till skolan vid 07:50 och dörrarna in öppnar inte för ens 08:15. Men jag satt och kollade telefonen en stund. Men nu är jag hemma i alla fall eller vi slutade 14:30 så för ungefär en och en halv timme sedan. Sen när jag kom hem gjorde jag banan glass man tar helst frusen banan mixar det sen har man i lite kakao och lägger det i en skål eller i en glasstrut. nu sitter jag bara i soffan och chillar i morgon ska jag testa en utmaning men skriver mer om det sen.

bye

Likes

Comments

Hej! igår var det verkligen super varmt ute, här var det kanske 30 grader som varmast mitt i solen. Det var väldigt varmt med hel svarta kläder också för den delen. Ja men jag var med en kompis sen efter skolan och vi gjorde oboy med sprutgrädde. Det var gott kanske inte så nyttigt. Idag är det däremot inte så fint väder det blåser och det är kanske 13 grader varmt. Men nu måste jag till skolan.


Likes

Comments