Hola! Nu är vi äntligen framme i Barcelona, vi kom fram till hotellet runt 15.30 och har för det mesta bara gått runt på stan och kollat i affärer och ätit lunch/middag. Sedan fikade vi även på ett väldigt gott "glass café".

Det fick bli ett kortare inlägg idag, men längre nästa gång:)

Hoppas att ni har det jätte bra, kram!

  • Resor

Likes

Comments

Hej alla fina!! Imon åker jag till Barcelona för att hälsa på min syster som ska bo där ett tag nu, jag åker imon och kommer hem på lördag så är inte där så länge. Kommer uppdatera mer under dagarna.

Jag har inte bloggat nu på väldigt länge pågrund utav att jag int har haft så mycket tid och inte kommit på så mycket att skriva om. Men nu hade jag tänkt att delta i en challenge som Nouw.com har startat #nouw30daychallenge som då innebär att man ska blogga varje dag i 30 dagar. Så ska verkligen försöka att komma igång att blogga regelbundet nu. Har dock lite svårt att komma på vad jag ska skriva om, så ni får gärna kommentera det du skulle vilja läsa och se! Jag har tänkt ut lite kring vad som jag kommer blogga om ex bl.a. inlägg nu om Barcelona, dagens outfits och vad jag gör på dagarna mm. Ser verkligen fram emot att verkligen börja blogga nu och hoppas verkligen att ni kommer att uppskatta alla nu kommande inlägg:)
En länk till challengen hittar du här:
http://nouw.com/purplequeen/nouw30daychallenge-28696452

Puss&kram

Här kommer lite gamla bilder från i höstas för att klara upp inlägget lite med bilder och inte bara en massa text.

Likes

Comments

Godkväll allesammans! Denna veckan har jag haft väldigt mycket att göra bla i skolan, har därför inte hunnit blogga något.

idag har ja inte gjort särskilt mycket, efter skolan åkte jag och min kompis filippa hem till henne och åt lite samt kollade lite på gossip girl. sedan efter det åkte ja hem, bytte om till träningskläder och åkte sedan till fotbollen. När jag kom hem tog jag en varm dusch och åt sushi med familjen.

Imorgon ska jag och några kompisar ta en reklambild till en bostadsfastighet och sedan efter det ska vi vidare till en tjejmiddag.


Puss

Likes

Comments

Hej & välkomna till min blogg! Jag heter Emma Berndtsson,14år och kommer från Götebog.

På min blogg kommer du att kunna läsa om allt möjligt, framför allt mycket om vad jag gör i mitt liv samt en massa om bl.a mode, skönhet, träning och kost.

jag hoppas verkligen att du kommer gilla min blogg och fortsätta läsa.

puss puss

Likes

Comments