Vid matbordet?
Vid matbordet är jag utan tvekan den som sitter kvar längst, dock är jag ganska snabb på att äta, något jag definitivt bör ändra på. Men jag pratar gärna och jag tycker det är supertrevligt då man dröjer sig kvar och bara prata.


På stranden?
Jag är gärna den som bara ligger och njuter i solen. Det är något som får mig att känna lugnet då solensstrålar värmer.
En podd eller musik lyssnar jag oftast på, att läsa är nästintill omöjligt då jag alltid blir irriterad om jag inte kan läsa texten utan ligga ned bekvämt. Under de senaste åren har jag blivit lite av en badkruka, åtmindstånde då jag befinner mig i Sverige.


I sängen?
Det är en plats jag aldrig vill lämna på morgonen. Jag kan ligga kvar i flera timmar och även somna om gång på gång. Att kliva upp ur sängen på en skoldag är bland det tuffaste för mig. Kan vara för att jag har väldigt svårt att vakna, vilket resulterar i att jag har ca 20 alarm på en skolmorgon.

När jag ska sova och jag vet att jag behöver vakna en viss tid nästa morgon, har jag otroligt svårt att somna eftersom jag blir liggande där vaken och räknar hur många timmar sömn jag kommer att få. Detta leder tråkigt och pinsamt nog till att jag ganska ofta försover mig...

Annars är jag den som alltid vrider och vänder på kuddarna och täckerna för att få de kalla sidorna mot kroppen.


På skolan?
Det beror på vilka jag umgås med tråkigt nog. Med personer jag inte känner är jag tyvärr ganska blyg, annars är jag den som alltid drar igång samtalet.
På lektionerna är jag helst den som sitter längst bak och bara lyssnar. Jobbar helst ensam medans jag lyssnar på musik.
Hur jag presterar i skolan beror helst enkelt på hur viktigt jag känner att arbetet är för mig och hur mycket tid jag vill lägga ned. Oftast lägger jag inte in något arbete förrän jag blir tvungen. Tyvärr är jag inte rikitgt den som bryr sig när jag får F på ett prov men som tur tenderar jag ändå att få ganska bra resultat.


På flygplan?
Ärligt sover jag oftast hela flygturen, vilket är ganska skönt då jag slipper ta med saker för att fördriva tiden. Fönsterplatsen är nästan ett måste då jag alltid lutar huvudet mot fönstret och somnar med det samma.


På morgonen?
Som jag nämnde tidigare så har jag svårt att ta mig upp på morgonen, så om jag är vaken är jag den som inte stiger upp förrän jag absolut måste. Annars måste jag erkänna att jag har ganska bra morgonhumör, iallafall enligt mig själv hehe.


På kvällen?
Jag är en riktig nattuggla! Ser jag att klockan är 02 på en vardag blir jag inte förvånad. Det mesta av mitt skolarbete blir gjort efter kl 22 på kvällen.

Det här blev alltså en lång och rätt utförlig lista där ni förhoppningsvis fick reda på lite mer om mig.

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments