Vilken härlig dag vi hade igår! Vi tog vara på det fina vädret & tur var väl det för idag ser man inte en skymt av solen.
Igår tittade vi på tuben som Otto älskar. Han är så gullig, han tittar alltid med stora ögon & vinkar till den. Sen satt vi på en bänk & tittade på folk, jag drack en vatten & Otto en smoothie. Sen gick vi hem & lekte medan vi väntade på pappa Anton. Eftermiddagen fortsatte lite i friskluftens tecken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna kombo till lilleman är sååå gullig

Likes

Comments

På fredag åker jag & en vän till Warsawa, det blir min första resa & mina första nätter utan Otto. Hur ska det gå? Vet att det kommer gå bra för Otto & Anton, men hur kommer det gå för mig? Kommer sakna ihjäl mig & det känns lite underligt att man ska iväg. Känner redan nu att jag kommer fälla tårar men det kan jag inte visa för Otto, vill inte att han ska tro att någonting är fel. Tur att facetime finns & att jag åker med min kära vännina :)
Vet att det kommer bli bra när vi väl har tagit oss iväg.

Likes

Comments

En klänning som jag aldrig blir less på & som gör mig glad varje gång den tittar fram är denna....

Så enkel men ändå någonting extra.

Likes

Comments

Jag bara älskar Emmaus Vintage ingång. Som att kliva ner till Alice i Underlandet.

Likes

Comments

Min lilla Otto, mitt lilla busfrö, min kärlek. Han har verkligen börjat testa en nu, vad han får göra & inte. Just nu ska han dra mycket i sladdar & helst gör han det när man ser, han säger till innan han drar, tittar på en med den där busiga blicken & sen börjas det. Man säger "nej Otto!" men han bara tittar på en, ler så busigt & skrattar. Som förälder tycker jag det är så svårt att hålla masken från skratt men man måste ju för att visa allvar, men han är ju så jäkla söt. Självklart kommer skrattet sen när han inte ser :)

Likes

Comments

Så här mysigt & städat ser inte sovrummet ut idag...Nu står sängen vid väggen, har en stor madrass på golvet som jag & sambon turas om att sova på då lilleman snurrar runt så mycket och behöver sitt space :) leksaker & kläder överallt, men det ligger kärlek bakom kaoset & det har sin charm.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen gröna smoothies, man kan använda sig av alla möjliga grönsaker & frukter men jag har alltid spenat som bas.
För mig är detta det lättaste sättet att få i mig vitaminer.

Här har jag använt mig av...
Spenat
Ingefära
Gurka
Banan
Passionsfrukt
Lite apelsinjuice
Lite vatten

Så gott!!!

Likes

Comments

Spanien. Värme. Strålande sol. Varma nätter. Palmer.
Jo tack, jag längtar tillbaka!
Jag är ingen person som trivs i kyla, är väldigt kall av mig, t.o.m på sommaren kan jag frysa. Mitt humör blir mycket ljuvligare & mindre stressad av solen, man kan säga att jag skiner tillsammans med den
☺️♥️

Likes

Comments

Någon som har testat kläder från poccipocci?
Hett tips är att testa deras kläder till era barn om ni inte redan har gjort det. De är helt underbart sköna & mjuka & så himla fina.

Likes

Comments