All styrka till alla modiga, fantastiska, starka kvinnor/tjejer som vägrar ta skit från vissa män/killar & som vill sätta stopp för deras s.k ”makt” & ”ägande” som de tror de har över våra kroppar.

Har själv varit med om händelser på krogen, där vissa ”män” tror de kan ta på ens kropp, att de kan tafsa utan att det blir konsekvenser. Dock har man alltid fått ett flin & förnekelse eller att de inte kunde ”hålla sig”.
Blir så förbannat äcklad! Jag ska kunna klä mig som jag vill, jag ska kunna dansa exakt hur jag vill utan att någon ska tro de har rätten till min kropp. Jag är en egen person & det är MIN kropp!
Har även blivit utnyttjad av en som jag trodde var min vän men som tog chansen när man var påverkad av alkohol & förmodligen hade blivit drogad.
Sen finns det det där förhållandet där man varit undergiven, där ”mannen” har haft makten & verkligen tryckt ner en för att få sin vilja igenom.

Men inte nå mer! Idag är jag stark!
Ingen ska känna att de skäms för va de har utsatts/utsätts för, de som ska skämmas är förövarna.
Vi kvinnor & tjejer är starka & starka tillsammans!

Jag är så glad över min sambo, han är världens finaste man & vår son kommer bli & är lika fin.

Kärlek!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min mamma/Ottos mommo är på besök denna vecka, åker hem på måndag.
Otto gillar verkligen sin mommo, på morgonen kryper han fort till dörren där hon sover & tittar in, sen går vi in tillsammans & väcker henne :) Han älskar att busa med henne & hans favoritlek är nog när de leker i sängen, hon slänger ner honom i sängen :)

Idag var vi på Ikea, Otto fick en liten gosehund av sin mormor. Imorgon ska vi bara vara hemma & spendera tid ute. Men ikväll blir det godis & film.

Go’kväll!

Likes

Comments

I måndags var det dags för moderkaksprov, hela helgen gick man med en sten i magen & var så nervös både för resultatet & hur det skulle kännas att få en nål genom magen.
Så kom vi in på rummet, läkaren tittade via ul men tyvärr låg moderkakan fortfarande för långt ner så vi kunde inte ta något prov.
Ny tid på tisdag så hoppas hoppas vi kan lämna ett prov då.

Den där klumpen man hade försvann inte, utan nu är den ännu större & tankarna snurrar som bara den. Man har brutit ihop några gånger under veckan, man vill ju bara att lillen ska må bra. Denna väntan tär verkligen på en, går det inte på tisdag kommer vi måste vänta ytterliga en vecka eller mer.

Tur är väl att min mamma åkte ända från Luleå för att umgås med mig/oss så man får lite annat att tänka på.

Nu ska vi se idol.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

I torsdags gjorde vi kub test, man gick dit med glada förväntningar & längtan efter att se lillen i magen.
Satt i väntrummet, kl 15:15 hade vi tid, klockan tickade på till 15:30 & då ropades mitt namn upp. Vi gick mot rummet med pirr i magen.
La mig på sängen & så börjades undersökningen, undersköterskan tyckte allt såg fint ut men sen kom beskedet när hon knaprat in allt på datorn. Det var avvikelser.
Om man får 1:200 eller högre så är det bra men får man under kan det var något som inte stämmer med bebben. Vi fick 1:7, vilket är en hög risk.
Jag fattade ingenting, satt där med ett stort frågetecken & fick inte fram några frågor, var helt blankt. Anton & Otto väntade utanför eftersom Otto blev rastlös.
Fick en tid till moderkaksprov på måndag.
Sen klev jag ut genom dörren men gråten i halsen & när jag mötet upp Anton & Otto så brister det, börjar gråta & även Anton.

Vi fattar fortfarande ingenting, va hände? Vi kunde aldrig gissa att detta skulle hända. Nu behöver det ju inte vara någonting, men fan va oroliga vi är. Vi har ändå ställt in oss på att vi kanske får ett svar vi inte riktigt har väntat oss.
Vi försöker bara ta en sak i taget, vi har snart tagit oss igenom denna helg & sen ta oss igenom imorgon.

Tur man har Otto som lyser upp som en solstråle

Likes

Comments

Otto fick smaka citron & han gillade det :)
Det var surt men ändå smaskens.

Han är precis som sin mamma, gillar citrus :)

Likes

Comments

Otto har fått sig nya kläder från Zara kidz, allt förutom skorna & tröjan.

Älskar Zaras kläder, allt är så fint & det är inte speciellt dyrt heller.

Likes

Comments

Dessa gravidhormoner. Jag tror de är värre denna graviditet, jag bränner av för minsta lilla, kan inte alls kontrollera mitt humör. Blir irriterad för det allra minsta, speciellt på mitt dåliga minne...glömmer listor på vad som ska handlas, glömmer var jag sätter min telefon & nycklar eller vad som ska göras här hemma. Igår när jag var och handlade glömde jag satsumasen på vågen...herregud hur kan man glömma något som ligger precis framför näsan ens & som man har cravings på.
Kan bli irriterad & få panik när jag svettas för minsta lilla rörelse, svettades jag verkligen så här mycket sist jag var gravid & så här tidigt?!?

Min sambo försöker få mig att tänka på mitt humör, att jag inte ska bli arg direkt utan försöka andas innan, men har försökt förklara att det går verkligen inte, kan inte kontrollera mig. Men istället för att ryta till så försöker jag istället bara gå iväg & hålla det inom mig. Vet dock inte vilket som är bäst.
Stackars min sambo, han får stå ut med mycket men han vet också att detta bara är tillfälligt & det blir bättre.
Vill inte heller att Otto ska se så mycket av mitt dåliga humör.

Nåja...det blir nog bättre snart.

Nu ska jag & Otto gå & handla kanelbullar :)

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hösten!
Är den int vacker, så säg! Älskar hösten & dess färger.
Blir så himla glad när jag ser dessa orangea, röda & gula löv. Sen är det ju så himla mysigt också.

Likes

Comments

Vi har börjat köra med Klean Kanteen här hemma, känns mycket bättre både för miljön och hälsan att inte köra med plast. Sen tycker jag vattnet hålls fräschare och i bra temp en lång stund.
Snygga är de ju också! :)

Likes

Comments

Titt ut hemma hos min fina vän.

Likes

Comments