Hej!
Då var man tillbaka här, har varken haft ork eller lust efter allt som hänt men nu är jag/vi på bättringsvägen.

Under tiden som har gått har vi gått igenom sorg men också flytt till vårat nya hem ♥️
Vi älskar och trivs så himla bra i nya hemmet ♥️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är Ottos lillebror/vår 2a son när han låg i magen ♥️ 1 vecka har gått då han vandrade vidare till barnhimlen 💔 saknar dig varje dag & tänker på när vi tittade på dig & sa ”hejdå lillen” ♥️
Känns så konstigt att du inte ligger i magen nå mer & att vi inte kommer få se hur lik du skulle ha blivit din storebror ♥️💔

Älskar dig lillen!

Likes

Comments

Älskade ❤️
Du är så saknad & kommer alltid vara vårt 2a lilla pojke
♥️

#17veckor

Likes

Comments

Vad hade jag gjort utan dig min fina lilla Otto & utan min sambo Anton? Hade aldrig kunnat ta mig igenom denna smärta utan er, ni lyfter mig varje dag ♥️

Älskar er!

Likes

Comments

I torsdags fick vi svar från fostervattenprovet & nipt. Sorgligt nog fick vi veta att lilla knytet har hög kromosomavvikelse. Redan innan vi fick svar så hade vi bestämt oss för att avbryta graviditeten om det skulle visa avvikelser. Varför vi har bestämt oss detta är pga våra förutsättningar vi har just nu & sen beror det även på Otto som fortfarande är väldigt liten & behöver oss båda lika mycket & behöver ha kvar denna vardag som vi har idag. Men det var ett oerhört svårt beslut att ta när man väl stod där. I verkligheten där man aldrig trodde man skulle hamna.
Vi lever i en sorg nu & det är svårt att ta in allting, känns fortfarande så himla overkligt. Vi som hade sett fram emot att Otto skulle bli storebror & att vi 3 skulle bli 4.

Jag kan inte se mig själv att gå igenom en ”förlossning” där lillen inte kommer komma ut vid liv. Jag är oerhört rädd för vad vi kommer att få se & hur man kommer att känna vid det ögonblicket, men även efter. Knytet kommer vara 16 veckor.
Men vi har varandra, familj & vänner som gör att vi kommer ta oss igenom detta, men det får ta den tid det behöver.

Mötet med våran läkare var extremt jobbigt & känslosamt. Hon svarade ärligt på alla frågor vi hade. Det som kändes viktigt för mig att veta var vad som händer med knytet efter. Hen kommer att kremeras & sen hamna på en fin plats. Vi kommer få veta dag, tid & plats då det kommer ske.

Att sitta & skriva ner allt detta gör att allt känns mer verkligt. Önskar dock att allt var en hemsk mardröm som vi snart vaknar ur.
Men nu måste vi gå igenom denna sorg & sen får vi försöka igen.

Livet kan vara rätt så jäkla orättvist ibland.

Likes

Comments

Det är en sån där dag idag, då vi bara är hemma och myser & busar eftersom det är storm & regn här. Men det gör inte så mycket, gäller bara att vara påhittig :)

Likes

Comments

Kollade genom gamla bilder från när jag var gravid med Otto & fick en chock. Hade glömt hur STOR jag var i slutet av graviditeten. Tänk att lilla jag på 157 cm kunde bära på den magen. Kroppen är rätt så häftig & fascinerande.

Likes

Comments

Go’natt!

Likes

Comments

Då har vi lämnat fostervattenprov.
Efter kub testet då vi fick reda på avvikelserna så har vi väntat 3 veckor på att kunna ta detta prov.
Det gjorde inte alls ont, kändes ett litet stick & efter någon min var det färdigt. Men nu efteråt har jag så himla ont, har kramper i livmodern & är väldigt öm. Endast sängliggandes idag.
Har varit så nervösa inför detta, men nu är det äntligen gjort. Nu börjar nästa nervösa tid inför resultatet...

Likes

Comments

Otto har fått sina första vinterkängor från #kavat
Kan dock bli lite vingligt att gå in de nya skorna :)

Likes

Comments