Igår åt vi på en jätte mysig restaurang i Nice, beställde en kyckligtoast och den var så god! Nice var verkligen så fint, har tagit hur många bilder som helst som kommer komma upp på bloggen snart! 

För övrigt så hade jag världens mysigaste och roligaste resa! Längtar så mycket tills nästa gång jag ska utomlands, mår så mycket bättre där än i tråkiga kalla Sverige.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Såhär såg jag ut en dag i Frankrike. Det var över 30 grader varje dag så jag gick runt i bikini nästan hela tiden. Vill redan tillbaka!

Likes

Comments


Nu har vi äntligen anlänt i Frankrike efter en stressig resa. Sitter just nu på en buss till Marseille och vi är framme cirka halv 12.

Kram!

Likes

Comments


Snart befinner jag mig i Frankrike och tänkte bara informera er om att jag förmodligen inte kommer blogga så mycket när jag är där för kommer ej ha med min dator. Min kamera följer dock med så när jag kommer hem så tänker jag göra en massa inlägg!

Kram!

Likes

Comments


- FRUKOST I MORGON SOLEN -

Idag fyller min fina mamma 50 år! Vi firade henne i lördags så idag ska vi inte göra något speciellt, bara fira henne här hemma med mys och god mat.

Såg ni på stjärnfallen inatt? Jag och min familj la oss ute på ett berg och kollade, så fint! Ni som känner mig vet att jag är så otroligt fascinerad av universum så det var jätte mysigt att bara kolla upp mot stjärnorna.

Likes

Comments


Är hur taggad som helst på Frankrike! Har googlat "Marseille beach" hur många gånger som helst och bara drömmer mig bort. Köpte en liten resväska igår som jag ska börja packa idag, vet inte riktigt vad som är värt att ta med men bikini är väl det viktigaste?

my heart belongs at the beach

Likes

Comments


lite detaljer av mitt rum, har nyss städat och möblerat om lite och jag tycker det blev riktigt fint

Likes

Comments


- KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL ÅTERFÖRSÄLJARE -

Likes

Comments

INSTAGRAM @ebergstroms