Header
View tracker

Lycka & Mental hälsa

"Balance is key. In everything you do. Dance all night long and practice yoga the next day. Drink wine but don't forget your green juice. Eat chocolate when your heart wants it and kale salad when your body needs it. Wear high heels on Saturday and walk barefoot on Sunday. Go shopping at the mall and then sit down and meditate in your bedroom. Live high and low. Move and stay still. Embrace all sides of who you are and live your authentic truth! Be brave and bold and spontaneous and loud and let that complement your abilities to find silence and patience and modesty and peace. Aim for balance. Make your own rules and don't let anybody tell you how to live according to theirs.

(texten är inte skriven av mig)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lycka & Mental hälsa, Träning & Yoga

Jag ÄLSKAR böcker och lägger väldigt mycket pengar på det, mina favoriter just nu är:

YOGA GIRL

Denna boken är nog min all-time-favourite. Har läst den hur många gånger som helst och tröttnar aldrig. Den är skriven av yogainstruktören Rachel Brathen som är mer känd under namnet Yoga Girl. I boken kan man läsa om hennes liv, tips för att må bra i kropp och själ, veganska recept och en massa yogaövningar som man kan göra hemma. Rekommenderar till alla som vill testa yoga eller som bara vill få en positivare inställning till livet! "Omfamna världen som ett äventyr. Lev från hjärtat och följ dina drömmar."

THE GOLDEN YEAR

Detta är också en stor favorit, skriven av tjejerna från min favoritpodd, Fredagspodden! The Golden Year handlar om att ta makten över sitt liv och att ha sina drömmar som mål. Man kan läsa om kärlek, välmående, vänner och jobb. Dom hjälper en att förändra sitt liv till det bättre och att lämna allt dåligt bakom sig. Super bra och läsvärd bok!

BODYLICIOUS

Denna bok har jag ägt i många år och jag tar alltid en titt i den varje gång jag behöver lite extra träningsmotivation. Jag äger många träningsböcker men denna är den allra bästa enligt mig. Rekommenderar denna bok till alla som vill ha ett hälsosammare liv, den är full av nyttiga recept, träningsövningar man kan göra hemma och skönhetstips. Blir alltid sugen på att träna efter jag har läst den!

MINDFULNESS I PRAKTIKEN

Detta är en superbra bok för alla som är intresserade av mindfulness! För er som inte riktigt vet vad mindfulness är så betyder det helt enkelt att vara i nuet. I boken kan man läsa om hur man stärker sin självkänsla, fördjupar sina relationer, förverkligar sina mål, slutar stressa och hur man njuter av livet!

Likes

Comments

View tracker

Mode & Skönhet

Jag köpte denna masken till Hanna i födelsedagspresent och var ju tvungen att prova den själv! Det står att den ska vara uppfrisknande och lystergivande men jag märkte inte så jätte mycket skillnad. Jag äger Body Shops Himalayan Charchoal mask och den är verkligen super bra! Men Amazonian Acai var ingen större favorit hos mig.

Likes

Comments

Mode & Skönhet


Fick denna supersnygga bh:ån av Hanna! Älskar snygga underkläder, fastän jag ungefär aldrig har på mig bh, haha. Det fanns en tid då jag hade på mig bh bara för att jag tyckte det var pinsamt att gå utan och för att jag hörde både tjejer och killar säga att "tjejer som går utan bh är slampor". Men sen tänkte jag, äsch, jag skiter i det och har på mig vad jag vill. Bröst är bara bröst, de är ingen big deal om det syns en bröstvårta ibland. Önskar att tjejer kunde gå utan bikini-topp på somrarna utan att få en massa hat och klagomål, hur härligt hade inte det varit? Att vara naken är ju så underbart. Och till er tjejer som har pojkvänner som säger åt er vad ni ska/ inte ska ha på er, GÖR SLUT. Ingen har rätten att bestämma över en annan människa.

Likes

Comments