Postad i: Vardagen

Helgen är äntligen här, för första gången på ett tag nu känner jag mig inte det minsta stressad över att komma ikapp med allt som jag inte har hunnit med under veckan. Tycker det är så tråkigt att börja helgen med att städa, tvätta och handla, så förra helgen beslutade jag att jag skulle planera in städningen lite varje dag under veckan och slippa göra det under helgen. Vilken succe det var, allt som bör göras är gjort och nu kan jag bara fokusera på att umgås med Nellie och det uppskattas från oss båda.

Hade nog tänkt att jag skulle få möjlighet att lägga ut något mer inlägg under veckan som varit men har inte alls kommit mig till saken. Hoppas på mer under nästa vecka. Har haft många tankar under veckan som jag. velat dela med mig om. Många tankar kring mitt skolarbete om kolunisation runt om i värden, och hur giriga ni människor är om att bara indeviden själv är nöjd och belåten, så bryr man sig inte om andra indevider. Att detta sätt att behandla varandra har pågott i såppas många år är skrämmande, att människan inte lär sig av sinna misstag sedan innna och låter allt upprepa sig gång på gång. Tänk om alla skulle månna om varandra och inte vara så "haig" så kanske vi skulle levt på en mycket bättre planet och vi skulle mått betydligt bättre runt om i. värden, om allt var jämt fördelat. När jag läser och pratar om orättvisar runt om i värden och även när jag stöter på det i vardagen, min försa känsla är oftast då ilska och göst i sådana frågor tillåter jag mig att känna den känslan. För att kunna göra aktiva val att försöka förändra, en liten del, det lilla jag kän föra för mig mer harmonisk och kanske kan insperera andra att tänka samma tanke. Att kunna föra vidare viktiga delar till in dotter är mycket viktigt, att ge henne värktyg att göra egna val i livet sedan..

Att sitta här och skriva nu med en tjej som står bakom mig och leker frisör värmer mig i hjärtat, att hon och jag är ett och att vi är i en pågående process att ta oss an livet som vi har framför oss tillsammans.

Hoppas ni med kommer att ha en härlig lördag tillsammans med dom ni håller käraste så bjuder jag på en samaskig bild av dagens projekt sedan.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Bloggens första inlägg är nu här.

Nu har jag äntligen tagit tag i saken och skaffat mig en blogg, känns en aning pirrigt och spännande. Har länge tänkt tanken att jag skall dela med mig av delar ur vårat liv men har inte innan känt att jag/ vi har varit redo för det. Nu känner jag att detta passar mig perfekt, då jag träffar på många olika människor under dagarna och försöker dagligen få en sådan bra vardag som möjligt för mig och min dotter. Jag är en person som älskar att skriva av mig om funderingar och tankar jag kan stöta på, så bloggen kommer garanterat vara en sådan plattform där jag kommer få det utloppet för mitt skrivande. Har inget dräkt mål med mitt bloggande så det skall bli spännande att se vart den bärr av.

Ha en toppen fin dag!


Likes

Comments