Okey now ladies lets get in formation!​

Likes

Comments

Hej mina fina! Det här är några bilder från när jag var iväg till Gymnaestradan förra sommaren tillsammans med min gymnastikförening. Det hölls i Finlands huvudstad, Helsingfors och staden gästades av flera tusentals gymnaster från hela världen. Närmare bestämt ca 21000 deltagare från 50 olika länder, varav 600 kom från Sverige. En fantastisk resa med mycket skratt och äventyr!

Hokus pokus <3

Likes

Comments

Adventure

Ta mig tillbaka, snälla! En så rolig resa med massa gympa, upptäckande och skoj. Och bäst av allt - jag fick göra det med mina vänner! Så mycket kärlek till dessa människor!

Sim Sala Bim <3

Likes

Comments

Mina favoriter i sminkväskan just nu

Heeej! Brukar ni få typ "tröttanfall"? Haha, att ni blir suuupertrött när man inte får vara det? Det känns verkligen som om det hänger vikter på ögonlocken och man vill bara gå och lägga sig. Idag var det en sådan dag för mig. Så jobbigt! Hahah jag verkligen hällde i mig massa kaffe för att hålla mig vaken, men det slutar bara med att pulsen stiger och tröttheten hänger kvar haha! Hur som helst så visade jag er min sminkväska (en av alla, haha har så många) i förra inlägget. Här kommer de favoritprodukter som finns i och som jag använder just nu!

Min sminkrutin

Först och främst brukar jag använda en primer. Den får min hud att kännas så len och ren, underbart! Sen tar jag min gröna concealer (som jag hittade på fyndiq.com) för att neutralisera alla röda fläckar och områden i facet. Den är faktiskt helt ok för att komma från ett märke jag inte känner till! Därefter är det dags för fondation. Jag använder oftast två eller tre fondations som jag blandar ihop till en bra nyans för mitt ansikte och hals. Just nu använder jag tre helt olika nyanser, men det är dels för att den jag använde under sommaren inte är slut ännu och den jag ska ha till vinter är på tok för ljus. Så jag blandar på! Men det roligaste av allt är ju resten. Contouring, ty makeup-God! Och lite rogue plus highligt, so fab! Hahah älskar! Till ögonen använder jag alltid matta färger på mina ögonskuggor för att lura fram en snygg skuggning. Ögonbryn som knappt syns för så ljusa hårstrån fylls såklart i, och då använder jag Ardel med färgen Blonde. Mascara kladdas på fransarna och den jag använder nu är ifrån Mary Kay.

Kramis <3

Likes

Comments

What´s in my make up bag?

Godmorgon babes!

Imorse fick jag skrapa rutorna på bilen innan jag kunde brassa iväg till jobbet. Burr! Nu är verkligen hösten här, vilket jag tycker är superdupermysigt men också jobbigt för jag vet inte hur jag ska klä mig... Jag vill så gärna ha snygga kläder, som också oftast är lättklädda plagg, men jag fryser så lätt.. Suck. Haha, the struggle is real!

Hokus pokus <3

Likes

Comments