hvorfor betale 1000kr når man næsten kan få den samme bluse til 100kr?
Jeg er ikke typen der gider spilde mine penge på Ralph Lauren, Kenzo, Balenciaga og andre kendte mærkevarer. Jeg elsker at jeg kan få den samme bluse til 35kr, frem for at give så mange penge for en næsten magen til bluse.

jeg gør selv brug af Wish, Aliexpress, lightinthebox og andre hjemmesider hvor jeg kan få fake varer, og jeg har aldrig prøvet hvor jeg ikke er blevet glad for min ordre. Samtidig tror jeg aldrig der er en der er kommet hen og sagt, “Hey Emma, den der Trasher t-shirt den er altså fake” eller “den der Kenzo sweather er fake” for man kan ikke se nogen forskel på om det er ægte eller fake. Der findes dog undtagelser, og hvad så om den er fake, og hvad så om man kan se at den ikke er ægte.

dette tabubelagteemne synes jeg er vigtigt at tale om, da der er mange, der ikke har penge til at købe en dyr trøje til over de 1000kr og egentlig bare gerne vil være ligsom de andre, istedet for at være den der bliver set ned på fordi, man ikke har råd til/går i mærketøj.

Set fra den anden synsvinkel kan jeg sagtens forstå, at ja det er måske bedre kvalitet, og ja der kan være noget i de fake varer som nogle mennesker ikke kan tåle, men jeg synes stadig, at man skal stoppe med at dømme andre mennesker udfra hvor mange penge de har og om deres tøj er ægte.

Så husk stop med at dømme hinanden udfra om man har mange penge, og køb hvad du selv synes, og ikke hvad andre synes!

Likes

Comments

En nål i låret, maven eller balden hver evig eneste aften, vokseværk i benene og bloodprøve og kontrol hver tredjemåned.

Jeg har altid været den lille i forhold til mine venner. Et hoved mindre end alle andre, og det har aldrig været sjovt at blive kaldt dværg, lille eller andre ord i den retning.

da jeg gik i 4 klasse besluttede min mor og jeg, at vi skulle på hospitalet og få det tjekket. Da jeg var på hospitalet, skulle jeg ligge med en nål i min arm i 3 timer. Det var godt nok kedeligt, jeg lå og kiggede op i loftet, imens min mor sad på sin telefon. Da tiden var gået skulle jeg have skannet min hånd, og derefter tog vi hjem og ventede på svar. Noget tid efter fik jeg konsterteret væksthormonmangel, hvor jeg så skal have væksthormon ind i min krop, indtil jeg er udvokset, og det er ca når man er ovre puberteten.

Selvfølgelig som alle andre sygdomme, hører der bivirkninger og ulemper med i pakken hvis man skal have det her medicin, fx hovedpine, ondt i bennene og andre i den grad. Man kan også risikere at få skæv ryk, højt eller lavt stofskifte og man kan risikere at udvikle sukkersyge. Men det er yderst sjældent og jeg har aldrig selv haft problemer med bivirkninger.

Jeg har nu levet med at blive stukket i lårene i 4 år og håber virkelig at det snart er slut. Jeg kan godt mærke, at jeg er ved at være træt af at få denne medicin, men man kan dsv risikere at man skal have den her medicin resten af sit liv.

Jeg glæder mig sgu til, at det forhåbentlig snart er slut

Likes

Comments

Hver onsdag klokken 12:30 træder jeg ind i klassen med en opgivende følelse, en halvandentime med snak om celler, kroppen, bioteknologi og andre kedelige emner.

I følge mig, er min lærer Torben den kedeligste lærer i hele verden. Vi laver det samme i hver evig eneste time. Vi sidder på vores flade røv, imens han skal stå og blære sig med al sin viden om de biologiske begreber. Torben bruger hele timen på at forklare om begreberne, istedet for at lave det som står på ugeplanen og vi rent faktisk skal lave i timen.

10 minutter inden timen er slut så siger han, at vi skal lade være med at snakke så meget i timerne for ellers kan vi ikke nå det som vi rigtig skulle lave. Til sidst får vi selfølgelig den lektie til næste gang, at vi skal læse et helt nyt kapitel i vores meeeega spændene biologi bog, som vi eller Torben skal snakke om næste gang.

Det er stort set det vi laver hver time, og vi lærer ikke noget af den slags undervisning.

Jeg har klaget til Torben, og sagt at jeg synes hans timer bliver meget langtrukne, men det eneste, jeg fik ud af det, var en negativ kommentar i min elevplan, om at jeg skulle lære at skelne imellem kritik og konstruktivkritik.

Kan det virkelig være rigtigt, at når man har en mening er den bare forkert, bare fordi ens lærer ikke kan anerkende sine egne fejl.

vi har også Torben i nogle af vores matematiktimer som ekstra lærer. Jeg spørger med vilje ikke om hjælp fra ham, da jeg har erfaret, at han bruger en evighed på at forklare en lille opgave. Nu går jeg alså i ottendeklasse, og jeg har ikke brug for alle de forklaringer som en førsteklasses elev har brug for, som for det meste omhandler æbler, cykler, dukker eller andet i den stil, istedet for bare at sige X.

Jeg ser frem til at gå i gymnasiet, hvor jeg forhåbentlig får en meget bedere biologilærer, så jeg faktisk kan lære noget.

Likes

Comments