- Jag älskar att dansa. Gick faktiskt på dans för några år sedan, efter det började jag gymma men gick ofta på dans-passen och älskade det! Kan även bara sitta och kolla YouTube videos på coola danser osv.

- Jag hade velat testa på att Vlogga. MEN. Alltså jag kan inte ens själv se en video på någon som pratar SKÅNSKA i en video och ta det seriöst?! (Ja jag är Skånsk dvs..) Vilket innebär att jag hellre gör till min dialekt haha, men tycker det är så kul att prata t.ex Göteborgska.

- Jag älskar även att sjunga, men sjunger endast runt människor jag är 110% komfortabla med för jag tycker jag är så kass på att sjunga haha.

- Jag är enormt kräsen när det kommer till mat.

- Jag har väldigt lätt för att lära känna nya människor. Är väldigt social och pratglad av mig, dock aldrig med folk som jag märker är blyga av sig.

- Jag har (självdiagnos hehe) OCD. Men liksom det är bara jobbigt? Jag blir stressad att se saker vara placerat på ett sätt som är lite "hur som helst" eller typ över ojämna antal saker. Ja ni fattar haha! Har till exempel blivit taggad på FB i inlägg med "30 bilder ni med OCD inte klarar av" och nej, jag får bara panik att se sånt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej godingar! Lördag idag = invägning och formkoll med coach! Vad jag lite känt på mig under veckan skulle det behövas sänkas lite. För denna veckan har varit lite av de sämre faktiskt - jag har sovit max 5h om natten, men oftast mindre och kroppen har känts plufsig och svullen. Detta satte självklart spår och invägningen var inte enligt planen.
Men jag är nöjd med ändringarna i kosten, inga större förändringar heller så det ska gå bra! Jag stryker bara över denna veckan och kör nya tag inför kommande vecka.

Annars innebär ju lördagar också påfyllning vilket jag verkligen har gjort. Trots att energin ändå är låg pga kass sömn gör påfyllningen sitt, det vet jag. Så jag ska snart förbereda lite middag innan jag sätter igång en film och (för femtio-elfte gången denna vecka) hoppas på en god natts sömn..
Med det sagt avslutar jag nu så hörs vi senare!

Likes

Comments

Sitter just nu och äter lite havregrynsgröt, toppat med "vaniljsås" på Vassle vaniljsmak och lite hallon på det. Mums!
Är ledig idag vilket alltid är skönt, har varit ute på morgon pw i sin vanliga ordning, ätit min frulle och bara tagit det lugnt sedan dess. Nu ska jag dock bara äta upp och sen börja ta tag i lite saker här hemma. Tvätta samt göra lite ris till resten av veckans lådor innan jag sen åker till gymmet för legday!

Annars då? Jag mår toppen, är helt utvilad och verkligen redo för denna dagen! Ikväll ska jag till frisören sen blir det bara hem och ta en lång promenad med vovven innan det är dags att ladda upp inför jobb imorgon.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Guess who's back?! Yes vad planen just nu är att jag ska försöka hålla igång bloggen några dagar varje vecka. Mycket är för jag vill kunna gå tillbaka här sen och själv läsa om min första tävlingssatsning.

Så för att dra detta lite snabbt så ni hänger med; just nu är jag inne på min 5e vecka på tävlingsdiet då jag ska göra debut i Bikinifitness i november detta året. Dels har jag haft funderingar på detta sedan länge men aldrig verkligen velat försöka. Men nu känner jag att detta är verkligen något jag vill och är 110% redo att göra detta. Jag kände att träningen började bli bara en del i vardagen och något jag gjorde för det är kul och att jag vet jag mår bra utav det. Men i längden tröttnar jag och kände att jag behöver ett stort mål med min träning just nu och en tävlingssatsning var verkligen det jag behövde.

Summan av kardemumman - här kommer komma upp allt möjligt som har med träning, kost men även tankar kring detta och vad jag känner; antingen från dag till dag eller vad jag känner för veckan som gått.

Likes

Comments