Nu ska jag visa hur jag gör mina smoothies. Det är busenkelt men jag kommer visa hur jag göra sen hur du kan göra med frukt som inte är ifrån smoothie påse. Men nu visar jag hur jag gör med smoothie påse.

Idag använde jag denna påse från ICA med banan med jordgubb i.

Sedan använde jag apelsinjuice som man måste spä ut med vatten. Den kommer från coop😂

Först så fixar jag juicen det står hur man gör på förpackningarna för er som inte vet. Jag använder juice istället för yoghurt.

Sen tar jag ut en av smoothie påsarna. Se till att dem är frysta för att det blir mer krämigare med fryst frukt och godare och kallare😍

Först häller jag i en dl juice.

Sedan häller jag i en av smoothie påsarna.

Jag har i 1 dl till i. För att det inte ska bli som yoghurt konstisen. Lite mer lösare vill jag ha. Men rekommenderar att bara ha en om man ska göra smoothie bowls det är som yoghurt fast smoothie.

Nu är det dax att mixtra smoothien. Jag använder mig utav en rosa "smoothie mixer" från Clas Ohlson.

Nu är den god. Du kan toppa den med bär om du skulle vilja det.

Den är så god med så enkel.

Hoppas ni gillar detta inlägg. Och för er som älskar smoothies rekommenderar jag detta.

Puss&Kram syns imorgon♡

Likes

Comments

Hej! Idag så har jag bestämt mig för två saker. 1 är att jag ska börja att blogga och kommer komma ett till fler inlägg varje dag. Sedan andra saken är att jag ska börja med videos och då tänkte jag börja med vfm som en början och tänkte göra som en start på vfm att jag vloggar varje dag denna vecka så en video där varje dag. Men sen kommer det nog bli fyra till fem videos eller nått sånt men det är ju ändå mycket. Jag heter missemmasbeauty där. På instagram kan ni också ta och följa mig heter emmsen01 där. Och imorgon kommer det komma ett inlägg hur jag gör mina enkla smoothies. Det är så uppfriskande med smoothies speciellt när det är så varmt. Idag var det ju typ sommar ute så skönt. Men tänkte bara berätta att jag tänkte börja blogga och göra videos igen.

Puss&Kram syns imorgon♡

Älskar denna färg alltså. Älskar nude färger♡

Åt lite vattenmelon idag till frukost också. Älskar vattenmelon♡

Denna smoothie kommer ni få se imorgon♡

Likes

Comments

Hejsan♡

I detta inlägg tänkte jag göra en presentation så att ni får veta lite om mig. Så jag tycker vi kör igång direkt.

Jag heter Emma Larsson och är 13 år. Jag fyller år den 6 September. Det jag älskar att göra är att rida, sminka, vara med kompisar, familj, inreda och älskar också shoppa. Jag gillar mycket mer men det kanske inte är så roligt att höra för ni kommer ändå få veta mycket om mig här. Jag går i 7:an på en skola där jag har ridprofil. Det menas med att jag får åka och rida två gånger i veckan en gång på Onsdagar på morgonen då har vi dressyr, sedan efter skolan på Torsdagar då har vi hoppning. Men sedan rider jag på min medryttar häst Måndagar och Tisdagar men ibland kan det bli mer. Jag älskar att sminka mig och hålla på med kläder. Jag vet inte vad jag ska berätta om mig förlåt för att detta inlägg inte är det bästa men lovar att det ska komma bättre. Det kommer ett inlägg ikväll och det kommer vara mycket bättre jag lovar. Men jag är en sån person som aldrig vet vad man ska säga om sig själv. Men vi hörs sen Puss&Kram♡

Likes

Comments