Hello!! Det är redan fredag nu och jag gör inte alls mycket. Igår var jag med Julle och vi käkade och gick runt lite i stan. Vi kollade lite på heden eftersom det är Gothia och sen gick vi och fikade oså :) Vi träffade även Cecilia och Alicia och fikade med dem en stund också. Idag har jag bara varit i en såndär grossbutik och funderar på att åka iväg och köpa lite hårfärg ny :) Min utväxt är fan sjuk?

Jag skulle egentligen va med Julle idag men de blev lite kaos men vi ses ändå imorgon så de e gött. På söndag åker jag iallafall till västkusten och är där i nästan en vecka, Wohoo :) Sedan är de Håkan!!!!! Taggaa

Puss❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej på er!! Här är några bilder från Spanien som inte är jättebra då inställningarna va fel.

Likes

Comments

Hej på er!! Jag är hemma igen och jag har verkligen haft en jättebra vecka i Spanien!! Jag är så glad över att jag haft en sååå bra resa :) Ska jag vara ärlig så saknar jag det jättemycket och skulle gärna stannat där ett tag till. Jag kom alltså hem i måndags och landningen var verkligen sååå läskig!! Det blåste väldigt mycket i Göteborg så när vi är påväg ner så började de bli väldigt turbulent och när vi precis ska landa så börjar blåsten ta "tag" i planet så vingarna nästan nuddar marken. Flygplanet bromsar allt vad den kan och kvinnan bredvid mig börjar nästan gråta och alla var verkligen så rädda, usch asså. Mina tankar var typ att om jag dör så dör jag, det är verkligen så hemskt när dom tankarna kommer.

Imorgon så ska jag kanske träffa Julle, äntligen!! Vi har ju inte träffats sen jag åkte och de är ju ett tag sedan nu. Jag skulle ju träffat hennes brasilianska släkt som nu har varit i Sverige under tiden som jag varit i Spanien men tyvärr så har jag inte gjort det och de åker faktiskt tillbaka hem inatt :(

Puss ❤

Likes

Comments

Godmorgon!! Det är fredag redan och det innebär att jag snart åker hem mot Sverige :( Idag ska jag iallafall sola och bada massor!! Jag blir fasen aldrig brun? Eller så syns de inte bara för att farsan är så sjukt jädra brun. Nu ska jag iallafall dra mig från frukosten till poolen.

Puss❤

Likes

Comments

Likes

Comments