Lär känna mig
Vem är jag...


Vid matbordet?

Ja oftast är jag den hungriga som bara vill få maten innan jag tyvärr blir på väldigt dåligt humör, men är också den som vill fota innan jag eller andra äter. När vi väl äter gillar jag inte att se allt för kladdig och dan ut utan försöker se lite anständig ut, med undantag när jag fyllekäkar eller är extremt hungrig med mina närmsta typ. Sen tyvärr är jag nog den som tar upp ämnen man inte vill prata om vid matbordet, kanske för det är då man sitter ner tillsammans och verkligen pratar så det är då det kommer upp. Jag tror dock att trots det jag precis nämt är matbordet ett av mina favoritställen, att sitta med ett glas vin eller bubbel och god mat med härlig sällskap liksom. Kan det bli mycket bättre? Då är jag nog i mitt esse!På nattklubben?

Jag är nog den som är överallt och ingenstans. Jag vill nog hinna med så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt och blir snabbt uttråkad om jag är på samma ställe för länge. Jag gillar att träffa nya människor och stå och snacka med folk, men även att dansa till härliga låtar med mina vänner. Så om man ska leta efter mig så är jag nog antingen ute och snackar med folk eller inne och dansar på dansgolvet eller kanske vid baren hehe.


På stranden?

Jag är inte den som klarar av att steka i flera timmar utan att bada, nej då dör jag nog av värmeslag. Jag måste doppa mig ofta och jag gillar att bada! Dock finns det nog en ganska stor chans att jag ligger i en solstol och sover haha! Jag somnar direkt när jag solar och kan absolut inte sola rygg utan att somna, dock tycker jag det är ganska skönt att sova och sola för det blir ju så himla varmt annars så kan lika gärna sova och vakna upp brun! Då jag sällan bränner mig ändå liksom.


På efterfest?

Jag önskar verkligen att jag va en efterfest människa men jag är oftast trött då... Nuförtiden är jag definitivt trött men sen beror det väl på vad man ska göra eller vad det händer men jag har en tendens att bli väldigt trött när jag börjar nyktra till. Jag tycker dock efterfester är så himla mysiga och härliga, så absolut med ett gött gäng skulle det passa mig väldigt bra... om jag lyckas hålla mig vaken.


I klädbutiker?

Jag shoppar snabbt och effektivt helst. Jag gillar inte att va inne i samma affär i en timme eller så, absolut inte! Jag speedshoppar och går hellre till ställena två gånger och tar lite kort och går och tänker på det en stund och sedan bestämmer mig. Hatar när det är mycket folk och trångt och kläderna är huller om buller, usch och fy får panik. Jag vill bara kunna köra mitt eget race typ och föredrar affärer med lite mindre folk så man kan få hjälp av personalen på riktigt och ta sin tid!


Hemma hos andra?

Jag är nog ganska lättsam att ha hemma hos sig, jag är ganska lugn och bara är. Jag är nog ganska samarbetsvillig men samtidigt om det behövs kan säga vad jag "vill ha" om frågan kommer istället för att säga "bestäm du, jag vet inte...". Skulle aldrig vilja komma till någon dock och bara ta för mig och tränga mig på, utan försöker även vara lite flexibel. Trivs väldigt lätt hos andra och är mycket hos andra.


På flygplanet?

På flygplanet är jag den som sover, eller alternativt lyssnar på musik/ser på film. Jag gillar att somna när det lyfter vakna när jag landar, sova bort hela flygturen liksom. Jag är inte flygrädd alls, trots att jag är väldigt höjdrädd. Tycker inte det är jobbigt att flyga utan mest allt inför och efter, allt väntande och sånt. Sitter mest där i stolen och kanske eventuellt går på toa eller så hehe.


Hemma en chill dag?

Jag går omkring i trosor, ligger i sängen och tittar på en serie typ. Har aldrig aldrig kläder på mig hemma typ, utan går omkring i trosor mest för det är skönast. Sängen är nog min favoritplats så där spenderar jag mycket tid när jag chillar.

I ett förhållande?

Jag är nog väldigt snäll och samarbetsvillig och flexibel i ett förhållande. Jag gör nog ganska mycket för min partner i förhållanden och vill att han ska må bra och ha det bra liksom. Jag är nog väldigt kärleksfull och gullig, och vill träffas ganska ofta men vill även ha mitt egna liv. Är väldigt känslig men samtidigt väldigt nära mina känslor och därför en väldigt förstående och omtänksam flickvän som är lätt att prata med och alltid finns där.

Dock när jag är osäker på förhållandet och relationen så är jag nog ganska frånvarande och har lite "flyktbeteende" eller om jag känner att det inte känns riktigt rätt, eller att vi kanske inte riktigt passar. Även om jag känner att jag inte är tillräckligt förstådd eller om jag blir orättvist behandlad kan jag bli lite frånvarande och bygger nog lätt en hög av saker tills det blir för mycket. Så det är viktigt för mig att kunna prata med min partner helt och hållet och bli förståd.


På morgonen/kvällen?

På morgonen på vardagar har jag väldigt bråttom, jag är uppe i ca. 10 minuter innan jag lämnar huset från att jag går upp ur sängen. På helger gillar jag att ligga och dra mig i sängen och bara ta det lugnt och ta min tid. På kvällen är jag den som vill mysa ner sig i sängen med ljus och en bra film och möjligtvis lite chips typ.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@emmaabark