Vardag
JULMYS


Jag håller på med lite julstädning idag kändes som det behövdes att städa rummet verkligen på djupet. Jag ska även byta ut mina rosa filtar till röda och ljus osv. så det blir lite julstämning. Jag tycker det är supermysigt med julen och igår vill jag gå in för det lite mer. Dock blir man ju lite sugen på att pynta och fixa sitt eget ställe, vem vet det kanske blir aktuellt om ett tag.

Sen har jag tänkt lite på vad man ska önska sig i julklapp alltså, alltid lika svårt. Man vill ju ha saker till "hemmet" men samtidigt vill jag inte spara på mig utan kan tänka mig köpa nytt när jag ska flytta men vissa småsaker kan jag tänka mig att köpa på mig redan nu.


Blev en bild på mig och Miccis för hon fyller 20 imorn och för hon är så saknad.

KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag


Såhär ligger det till... Jag älskar att blogga, jag älskar mest av allt allt som har med stil att göra som kläder, inredning, skönhet ja you name it. Men just nu har jag inte riktigt inspirationen samt som att jag allt jag vill kunna ha för att driva en blogg på det sätt som jag vill ha den. Jag vill kunna uppdatera regelbundet, visa er plagg jag köpt, visa saker jag vill ha, ta outfitbilder och ge tips om produkter som jag gillar osv. För jag tycker det är hemskt roligt. Jag gör det för jag tycker det är roligt men just nu fungerar det inte och därför har jag inte skrivit för jag tycker ärligt talat själv att det är ganska tråkigt att skriva om min vardag och tycker det är ganska tråkigt att läsa om andras vardag med för att vara ärlig. Jag tycker om personliga inlägg och skönhet och mode. Så om jag skulle ha en blogg skulle det vara en personlig men privat blogg om skönhet och mode. Men vi får väl se kanske kan närma mig sakta men säkert att komma dit men det skulle kräva så oerhört mycket tid att jag känner inte riktigt att jag har den just nu. Men känner verkligen att jag är på rätt väg mentalt att kunna ha den, men om ni vill följa mig på ett mer aktivt ställe så finns jag på instagram som emmaabark. Ni får även lite bilder från Malta.Ska försöka dock att gradvis bli bättre, Rom byggdes ju inte över en dag... Så stay tuned!

Kram Emma

Likes

Comments

Instagram@emmaabark