Lär känna mig
Mina favorityoutubers


För ca. ett år sen tittade jag inte på youtubeklipp, jag förstod inte hur man kunde sitta på youtube i timmar? Jag kunde se en video någon gång i veckan som var relevant eller om jag ville se något speciellt men that's it. Nu är jag beroende av att titta och följa vissa youtubers så tänkte dela med mig av mina favoriter.

- Lovisa Barkman & Beatrice Forsell, två modebloggare som är bosatta i Jönköping som pratar om kläder, trender och deras favoriter mest. Jag älskar deras stil och blir verkligen superinspirerad varje gång och de är verkligen mina favorit modebloggare, den stilen som passar mig allra bäst helt enkelt.

- Therese Lindgren, som pratar om allt från smink, djur och hennes lägenhet ja hon håller på med det mesta. Hon är en sån förebild och stark kvinna som tar upp viktiga ämnen som psykisk ohälsa och allt annat ingen annan vågar. Så sjukt stark och fin människa verkligen.

- Wilma Holmqvist & Emil Holmqvist, både deras gemensamma och kanal och Wilmas egna. Jag tycker den är ganska intressant då det både är en tjej och kille som gör videos och Wilma verkar som världens sötaste tjej. Dessutom är de ganska vardagliga i deras videos vilket gör att man kan känna igen sig väldigt bra.

- IJWTBC, I just want to be cool båda deras kanaler. Jag gillar deras andra kanal bäst och framförallt deras mukbangs och tävlingar. Jag dör lite varje gång jag tittar på dem och älskar att se dem kommunicera med varandra, den mest humoristiska kanalen jag följer helt klart.Det var lite kort och gott om mina favoriter. Tänkte även passa på att visa min nya topp från NA-KD tycker om den så mycket! Älskar sånna toppar och det var lite extra kul och snyggt med banden under tyckte jag så kommer bära den flitigt nu i sommar.

Kram Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

New in, Mode & Skönhet

Dusty pink makes everything better


Två saker jag älskar i ett och samma plagg, spetstoppar & dusty pink. Jag har flera spetstoppar redan men att dessa är i två olika nyanser av dusty pink gör dem lite bättre. Jag älskar dem båda verkligen och de är så sköna och bär dem verkligen jämt, jag har dessutom blivit ganska lat med att använda bh sen Asien så dessa passar perfekt inga hårda byglar här inte. De kommer från NA-KD som för övrigt har så mycket fint!


Likes

Comments

Lär känna mig

​ 

Saker ni inte visste om mig


- Jag sover inte så mycket, en vanlig natt kanske ca. 5 timmar. Jag är uppe ganska sent och måste gå upp tidigt för jag jobbar, och varför går jag inte och lägger mig tidigare? Jo, jag hatar att sova. Det är väldigt skönt, men jag är inte redo för att dagen ska vara över typ så drar ut på att somna och vill utnyttja tiden med att leva och inte sova bort den. Jag har inga problem med att hålla mig vaken när jag är ensam i sängen dock när jag är med någon så blir jag väldigt trött och kan däcka väldigt tidigt. Jag trivs dock såhär, och tycker tom. det är lite underhållande att se mig bara somna ifrån saker och ting.

- Jag är beroende av ensamtid. När vi var i Asien blev det VÄLDIGT tydligt för mig att jag behöver få vara ifred, tid där jag kan vara ensam och bara få andas och vara. Jag skulle helst behöva några timmar ibland, för att bara dra mig tillbaka. Det är så viktigt för mig och får panik annars, samtidigt som jag är beroende av närhet. Det är en hårfin balans och om den inte upprätthålls blir det typ kaos inombords och relationer i mitt liv påverkas.

- Jag upplevs som väldigt oseriös person, jag har "vänner" omkring som jag umgåtts med länge som beskriver mig som en person de aldrig skulle kunna se seriös. Jag har blivit beskriven som "den seriösaste personen de känner" alltså för dem menat positivt. Jag är antingen väldigt oseriös eller väldigt seriös men jag är ca. 50/50, vilket alla som känner mig skulle intyga. Det påvisar tydligt dock att jag inte låter alla se vem jag är, inte låter folk se vem jag är. Det stör mig inte att de tror det dock, jag har ju valt att visa upp en sida av mig själv och jag gömmer inte min seriösa sida men i stora sammanhang vill jag ju bara ha kul med folk och skoja så då uppfattas jag väl som lite oseriös och flamsig. Bara leva livet och vara glad.


Kram från en glad Emma

​ 

Likes

Comments

Vardag, Lär känna mig, Tankar & känslor

Lev för dig själv - ingen annan kommer göra det åt dig


Jag är en big believer att man skapar sin egen lycka helt klart. Man själv får ta tag i sitt eget liv, skapa sin lycka och om man inte är nöjd med sitt liv är det upp till en själv. Det låter hårt, och är lättare sagt än gjort men ärligt talat ingen kommer göra det åt dig så det är bara upp och kämpa. Jag har alltid haft väldigt mycket tankar och tankebanor om vad saker säger eller reflekterat åt alla olika håll om mitt beteende samt mina handlingar. Det gör dock att många frågor kommer upp som inte är så enkla att besvara för det är ju inte riktigt svart på vitt utan mer definitionsfrågor baserat på hur man själv är som person.

Jag har blivit ganska obrydd. Ibland undrar jag själv om jag är elak för att jag inte bryr mig men samtidigt varför skulle jag bry mig om folk som får mig att må dåligt? eller folk som inte ger mig något? Man behöver inte alla man har omkring sig för alla gör en faktiskt inte gott och då ska man inte vara rädd för att klippa lite trådar.Självkännedom är något jag värdesätter och försöker hela tiden lära känna mig själv bättre, varför jag gör som jag gör och vad jag behöver. Det är så viktigt, vad behöver man och vad vill man. Jag är ganska duktig på att göra val och göra saker för andra, och vill kunna göra allt för andra och avundas de som satsar och verkligen går efter sina drömmar och jag står här. Dock lär jag mig att allting har en förklaring som man kanske inte visste om. Jag tycker det är jobbigt att prestera när jag är observerad, jag kan ibland få problem med att läsa högt när jag är observerad och jag har verkligen verkligen inte problem med att läsa. Eftersom jag har svårt att prestera vid observation leder det till att körkort känns jättejobbigt, prata med någon jag gillar framför andra eller bara allmänt göra saker när folk ser på. Det kanske förvånar många då jag är väldigt högljudd och pratglad och inte borde ha alls problem med att folk tittar på mig men det är något jag tycker är så jobbigt. Min poäng är att innan jag reflekterade över det så visste jag bara faktumen att jag hatar att visa att jag tycker om någon bland folk vid observation det känns bara så tungt, och att skaffa körkort var bara obehagligt. Jag har ju lärt mig nu att jag har problem att prestera under observation som då förklarar saker jag "alltid" vetat varit svårt för mig. Så för mig är det så skönt att känna att jag kan förklara och förstå varför jag är som jag är eller behöver göra som jag gör, man får ju hitta sätt som funkar för en själv. Leva mitt liv, efter hur jag är på bästa möjliga sätt.


Lära känna dig själv & lev för dig själv

 

Likes

Comments

Vardag
Rhodos 2016


Som rubriken lyder ska jag alltså till Rhodos på söndag. Jag har varit den mest otaggade människan i hela världen på att åka verkligen, tycker det är så skönt att vara hemma och tanken av att jag ska resa, flyga, bo på hotell igen gör mig inte så taggad. Vi är ganska många som åker 12 st för att vara exakt och mina vänner jobbar även där nere med. Dock fick jag ny energi igår och är ganska taggad. Jag ska försöka packa och fixa lite med väskan när jag får tid och imorn ska jag förlänga fransarna så jag slipper fixa med mascara. Har även skador över hela min kropp så får försöka bli frisk tills resan.


Kram Emma

Likes

Comments

Instagram@emmaabark