Tankar & känslor

Att våga prova något nytt, göra något nytt eller bära något vågat gör så mycket. Att våga testa något nytt visar att man känner sig säker nog att klara av att göra något/bära något man kan känna är lite vågat. Så många människor som inte vågar sticka ut, är osäkra på vad andra ska säga eller vad man bör eller inte bör göra. Jag kan själv känna mig lite osäker i vissa saker, sen tänker man på det och minsta lilla kommentar från någon annan sen rubbar allt att man inte vågar testa igen.

Men VÅGA PROVA och VÅGA TESTA och gör det med säkerhet! Självförtroende är så viktigt. Våga stå upp för dig själv, våga bära vad du vill och våga prova nya saker och om du gör det med säkerhet kommer det synas. Man måste våga för att vinna, om man bara gör saker man känner sig helt säker med kommer man inte komma framåt. Så våga för att vinna och gör det med självförtroende.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Jag har haft massor bloggar, börjat slutat ett flertal gånger. Nu känner jag dock att jag vill ha en blogg, tycker dock det är jobbigt att fota så mycket eller så bra som man kanske borde så kanske blir mycket text. Jag vill ha en blogg för att kunna skriva av mig, dela med mig och lite som sysselsättning. Så hoppas den kanske ger något och ni finner den intressant dock är den mestadels för min egen skull. Kram!

Likes

Comments

Instagram@emmaabark