Header

Förstår verkligen inte hetsen med att dricka alkohol. För mig som är mer åt hållet "nykterist" ser verkligen hur alkohol påverkar människor. Det ända positiva jag ser med alkohol för min del är att jag slipper tänkta lika mycket på hur andra med alkohol i kroppen beter sig.. Det vill säga när de pratar slöddrigt, när ögonen går i kors, de kladdar och blir väldigt närgågna.
Men jag har ändå turen att kunna ta avstånd från alkohol när jag festar. Jag får bara se till att inte vara nära människor som gör mig illa till mods. Bara prata och umgås med mina vänner som jag klarar av även fast de är fulla.

När jag skriver Hesten med att dricka, vad tror ni jag menar då? Jag kan ta upp maaaaaassa exempel!

1. Det är första helgen efter löning. Vem är inte ute och super då?
2. Andra helgen efter löning. Vilken tur jag har som har pengar över från förra helgen, vi kör igen!
3. Fyller 20 år. Systemet nästa!
4. Fan, inga pengar till alkohol. Skippar nog den där hemma festen, blir nog inge roligt ändå.
5. Eller skitsamma, finns alltid någon som bjuder!
6. Valborg, dags att besöka systemet igen!
7. Alla andra storhelger och högtider.. Måste hinna till systemet!
8. Fyller 18 år. Ääääntligen får jag gå ut på krogen!
9. Tjatar på någon som inte brukar dricka ATT dricka. Logiken i det??!
10. Vet hur jäkla dåligt jag kommer må imorgon. Äh, man lever bara en gång.

Där fick ni några exempel. Jag personligen hatar när folk hetsar mig till att dricka. Ett nej är ett nej. Jag dricker om jag själv känner för det. Jag kan dricka några cider då och då. Egentligen vet jag inte varför jag gör ens det. Har lika kul ändå? Men men.

Nu kanske de låter som att jag är anti alkohol och människor som dricker alkohol. Så ligger det inte till. Det är själva hetsen om alkohol, att man alltid måste dricka för att ha kul. Alla fall i de flesta fall. Det skulle vara intressant och höra vad ni har för åsikter. Varför dricker ni? Hur mycket isf och hur ofta? Eller varför dricker ni inte? Är väldigt nyfiken på era svar 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 53 Readers

Likes

Comments

Maj, sköna maj.

  • 49 Readers

Likes

Comments

Har nyss kommit hem från lilla Sjövillan. Har umgåtts lite med min bror, kusin och hennes kille. Det blev en väldigt lugn kväll med godis och Skip-bo. Passade på att sola lite också medans älskling städade. Nu blir det en lång dejt med sängen, så godnatt på er!


  • 90 Readers

Likes

Comments

Börjar bli riktigt spännande med dem 5 sista som är kvar nu!

  • 96 Readers

Likes

Comments


  • 96 Readers

Likes

Comments

Jag skulle kunna vänja mig vid att ha sovmorgon till 13 varje dag! Behöver inte ens sätta larm, hehe. Ligger och drar mig i sängen fortfarande med katten på magen, och älsklingen ligger bredvid o sover.
Hoppas ni alla får en awsome dag, för idag är det äntligen FREEEDAG!
  • 98 Readers

Likes

Comments

Slutar man klockan 6 får det bli det enklaste till middag!
Vad äter ni ikväll?

  • 101 Readers

Likes

Comments

Slängde ihop lite av vad jag hade hemma till frukost. Riktigt gott blev det!

- Havregrynsgröt (1 dl havregryn, 2 dl vatten alt. mjölk)
- Valfria bär
Värm i mickron i ca 2-3 min
- Kvarg (med eller utan smak)
Blanda ihop
Toppa med lite bär och linfrön

  • 144 Readers

Likes

Comments

Fick äntligen hem min nya älskling i tisdags, känns skitbra! Jag är riktigt nöjd över mitt val känner jag. Måste dock köpa ett fodral och skärmskydd så fort som möjligt. Ska jag ha mobilen i åtminstone i 2 år framöver så får jag se till att hålla den hel och snygg.

  • 105 Readers

Likes

Comments

Åhh jag är så glad över mitt beslut som jag som jag äntligen tagit! Har gått i veckor och grubblat över ifall jag skulle köpa en mobil eller inte. Min iphone har gått i graven för länge sen, så nu är jag fast med en gammal samsung som också verkar gå i graven snart. Något som har varit ett stort problem för mig har varit att jag knappt aldrig har kunnat ringa på mina mobiler eftersom jag alltid har haft kontantkort innan. Och nu när man har flyttat hemifrån och har jobb så har jag märkt hur beroende man egentligen är av sin mobiltelefon. Har tröttnat på att åka hem till någon man känner för att kunna ringa ett viktigt samtal..

Såå, jag beställde den mobil jag verkligen trånat efter med abonnemang. Och det känns skitbra! Vi kanske inte har den bästa ekonomin, men betydligt mer än innan. Ser det som en bra investering! Men såklart får man offra lite skit som man småköper varje månad.. På Tisdag räknas den att komma!

LG G2

Likes

Comments