​Fick ett samtal igår från en väldigt bra killkompis. Han förklarade hans känslor till mig, hur mycket han gillar mig som mer än vän osv. Men han vet om att jag älskar en annan kille, vill inte såra honom men det finns verkligen inget annat jag kan gör än att vara ärlig. 

Till något helt annat, killen som jag älskar fick mig nästan dödad i fredags. På ett sätt önska jag att jag hade dött så han kan inse och så han kan få sakna mig lika mycket som jag saknar honom. Det värsta jag har upplevt under hela mitt liv, allt på en och samma kväll. Sov hos en annan kille, men allt jag kunde tänka på var du. Men samtidigt vet jag att du sover bra om nätterna med din tjej som du älskar så mycket. Gjorde saker jag sa till mig själv och till dig att jag aldrig skulle göra. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att älska någon som inte älskar en tillbaka, det må vara det värsta som finns. Att vara kär i någon som är kär i någon annan. Det förstör hela ens själ. Jag blir aldrig kär, jag får aldrig känslor för folk. Jag är rädd för att bli sårad. Men när jag väl öppnar upp mig för någon och verkligen litar på den så är det den bästa känslan som finns, att veta att någon finns där för en i alla lägen. Tyvärr slutade detta med att jag blev kär, men han är kär i någon annan. Att en person kan få en att må så bra men det är samma person som får en att må skit. Det är verkligen skumt hur kärlek fungerar. Han räddade mig från att ta mitt liv, han fanns där och tröstade mig när jag mådde som sämst, men det han inte visste va att det var han som fick mig att må sådär. Jag gör allt för den killen, jag älskar honom från djupet av mitt hjärta.
Att behöva se killen jag älskar, vara med en annan tjej får mig att gå sönder i tusen bitar. Men det ända jag vill är att han ska vara lycklig, men jag vill vara lycklig med honom. Men tyvärr så kommer det nog aldrig att hända.

Likes

Comments

Att må psykiskt dålig är inget jag ens skulle önska min värsta fiende. Att vakna varje dag med en känsla av hopplöshet som inte går att beskriva till sina nära och kära, för dem förstår ändå inte om man aldrig själv vart i situationen. Att vakna med ångest varje dag över att behöva gå till skolan och känna sig mer värdelös än vad man redan känner sig. Men ändå är det ingen som förstår. Hur mycket man än försöker förklara och beskriva sina känslor. Man känner sig helt ensam i en värld med så många människor.

Jag lider att självskadebeteende och depression. Jag känner mig ensam. Jag känner mig värdelös. Jag känner mig hopplös. Listan är lång, känner allt som man kan känna som är dåligt om en själv. Känner mig inte ens värdig att leva. Jag behöver ett ställe att skriva av mig där ingen tror att jag är ute efter uppmärksamhet. Det är det sista jag vill ha.

Jag vill ta mitt liv varje dag, men jag fortsätter att kämpa. Kämpar för dem jag älskar.

Likes

Comments