Hej kära vänner, hoppas allt är bra med er.
Jag har dessvärre inte bloggat på väldigt länge, och jag kommer nog inte att fortsätta blogga så mycket heller. Slänger in ett inlägg eller två lite då och då när jag hinner eller gjort något kul. Men mitt liv består just nu bara av jobb och ögonsjukdomar, så har inte haft något intressant att skriva om.
I morse var jag i alla fall hos ögonläkaren för att kolla min syn igen, den har blivit kraftigt nedsatt på grund av ett synfel i gula fläcken och tyvärr finns det ingen behandling eftersom att det är så ovanligt.
Efter det tog jag en sväng till stranden för att njuta lite av den svenska sommaren innan den tar slut.
Kram på erMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gillar verkligen inte måndagar, den här dagen är så lång. Först har vi bild i 2,5 timme, sedan idrott i en evighet, matte och sen engelska.. Nu sitter vi på åkersvik och "löper 5 km".
Btw så har Patricia tagit körkort idag, så kul!!!!

Likes

Comments

Igår var jag med Sanna och Patricia, vi myste bara och pratade om livet.
Sen hämtade jag upp Ludvig. Idag har jag inte gjort något speciellt, pluggat lite och planerat lite inför den kommande helgen.
Hörs

Likes

Comments

Hejhej!
Nu har jag inte bloggat på ett tag igen, men tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg om den senaste veckan. Jag har bokat två resor! Åker med tjejerna till Spanien första veckan efter sommarlovet och med Ludvig till Mallorca. Är så taggad!!
Idag hade jag nationella prov i engelska, och sedan satte jag mig på altanen i det underbara sommarvädret och läste ut boken vi har på svenskan. Fick även min nya jacka från nakd, är faktiskt jättenöjd.

Hörs!

Likes

Comments

Fick min ansiktsmask från lush idag, är så taggad på att testa den. Har hört att den är väldigt bra!!

Likes

Comments

Hej
Det här lovet har gått så himla snabbt, det är liksom redan lördag. Jag har egentligen inte gjort något annat än sovit, haha tragiskt. Ikväll är det middag hos Patricia , såå mysigt. Sen blir det fest.

Likes

Comments

Igår var jag med Patricia på rå och tog några glas. Det var väldigt mysigt måste jag säga, vi testade en väldigt god drink som smakade precis som tuggummi.Hon fyllde ju äntligen 18 igår!!! På lördag blir det fest och jag är så taggad.
Idag är det jobb som gäller, det blir kul!

Likes

Comments

Hej mina vänner

Längesen jag bloggade , men nu tänkte jag faktiskt försöka ta tag i det.
Idag har jag mest bara varit i skolan och nu ska jag plugga ekonomi.. Prov imorgon!! Har sådan panik för att jag har knappt pluggat något till det här kapitlet.

Likes

Comments

Hello!
Sitter just nu och skriver på en psykologiuppgift som ska vara inne imorgon !! Har 13 frågor kvar, blir så stressad. Har massor att göra på bara några timmar, ska hinna packa osv. Åker till Stockholm med Ludvig 01:46 i natt, ångrar att jag valde den tiden men samtidigt så får man mer tid där imorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments