Såååå då har första dagen börjat. Frukosten är äten och just nu sitter jag och läser lite medan jag väntar på pappa, sen ska vi dra ner till gymmet och träna. Vi vaknade till ett ganska mulet och mörkt väder men det har redan nu börjat spricka upp och förhoppningsvis blir det en solig dag. Vädret är ju lite ostabilt här men vi ska försöka få så mycket sol på oss som möjligt. Det ligger på 23-19 grader ungefär så jag ska inte klaga.

Det kommer ett inlägg senare med bilder från flyget, det blev faktiskt några riktigt feta bilder!

Likes

Comments

Tjo! Jag är tillbaka, vet inte för hur länge men jag är tillbaka. Mycket har hänt men jag tänker inte ta upp det nu. Det ända jag ville säga var att jag tänkte börja igen. Mest för skojs skull. Det kommer bli vardagligt och ganska basic. Men ja vi får se hur länge detta håller, en sak är säker och det är att jag bara ska skriva när jag vill och tycker att det är kul. Inget påtvingat.
Stora kramar! ❤️

Likes

Comments

​Nu är det äntligen Juni. I år kommer Juni att vara fullt av men massa roliga saker och händelser. Avslutning, student, semester, jobb, uppvisningar och workshops. Sen så får vi ju inte glömma att jag fyller år om 7 dagar. Åh detta kommer bli en underbar sommar, det kan jag slå vad om. 

Likes

Comments

​Detta är bilder jag screenat från videon vi filma från Rydbergs Dance Academy´s 50 års jubileum på Nöjesteatern i Malmö. 

Om ni vill se videon på vår nya koreografi kan ni gå in på vår facebooksida: PowerPuff Crew. 

Likes

Comments

Fredag!!! 

Åh vad jag har längtat till fredag, och äntligen är den hääär! Det ska bli så skönt att få lite ledighet innan den sista riktiga skolveckan. Dock så har jag ganska mycket att göra, men ändå. Jag slipper iaf gå till skolan. hehe. Nä men i morgon ska pappa och jag in till Malmö och fixa lite saker till hemmet osv. Och sen på söndag ska vi i PPC ha grillkväll på Ribban, hoppas hoppas att det blir bra väder och att vi kan bada. Det ska bli så myyysigt.


Likes

Comments


Wow så här mycket har jag inte tränat på en och samma dag på länge, och det var så kul och så skönt! Alltså innerst inne älskar jag att träna, men under vintern och hösten blir det ett problem för mig eftersom att det är kallt, grått och allmänt tråkigt. Men jag kände att idag var en riktigt bra och aktiv dag och jag hoppas att jag kan försöka hålla detta och fortsätta träna så här under sommaren och förhoppningsvis resten av året etc.

Jag började dagen med orientering med skolan i Sjöbo. Jag förvänta mig en jätte svår bana och att jag aldrig skulle orka springa så att jag skulle komma in på A - tiden. Men det gick jätte bra och jag fick mitt A trots att det var 25°, vindstilla och enbart backar. Efteråt dog alla (inkl jag), men jag kände att jag lätt hade kunnat ta en runda till. Men nu när jag tänker efter hade jag typ orkat 3 kontroller, sen hade jag vänt och gått till baka till starten. Eftersom att jag var så hyped efter orienteringen bestämde jag mig för att ta en löprunda. Dock så blev den inte så lång men men det var bättre än inget. När jag sen kom hem körde jag lite stretch och mitt dagliga styrkepass från @lazygirlguides på instagram. De har olika 30 dagars chalenges som är enkla att göra varje dag hemma för att träna lite styrka. Jag får många idéer och inspiration där ifrån och kommer troligen utöka styrkan nu när jag har några veckors paus från danse. men den är toppen för dem som antingen har mycket att göra och inte har tid att träna, eller för dem som är nybörjare och vill börja träna. Så jag rekommenderar starkt deras instagram! Så nog om det. kl.19 hade jag 1h dans typ och när jag sen kom hem körde jag full-out stretching. Meningen med min träning och stretch är så att jag kan bli starkare och smidigare för att kunna utvecklas mer inom dansen. Så jag får ta tag i mig själv och verkligen jobba för det jag vill. Det finns inga enkla vägar till framgång så det är bara att komma igång och göra sitt bästa.


Några ut av mina favorit quotes som gör mig motiverad till att jobba hårdare för det jag vill.

Likes

Comments

Jag har länge varit besatt av WEHEARTIT.com, och älskar att skrolla runt bland bilderna och få en massa inspiration. Både till dansen, olika maträtter, inredning osv. Just nu håller jag på och försöker minska mitt sockerbehov och äta lite nyttigare. Jag är en utav de största sockernassarna i Sverige och kände att jag måste försöka igen att sluta eller iaf minska mitt behov. Jag behöver stärka min karaktär och bli mer snäll mot min kropp. Så några av mina favorit knep är att hitta inspiration på sidor som, Youtube.com och Weheartit.com. Så i detta inlägg tänkte jag dela med mig av lite inspirerande inlägg, bilder och videos som har fått mig lite mer motiverad och taggad på att leva lite nyttigare (eller i alla fall försöka). Hoppas att ni också kan hitta inspiration.

Kraaam

Videon till vänster är från youtube kanalen MyLifeAsEva och den till höger är från Tess Christine.

Jag älskar att kolla på Youtube videos med antingen Healthy Food eller någon form av Workout eller Stretching. Man får en massa inspiration och bra tips i filmformat. Nackdelen med det är att allt de säger är nyttigt och bra inte alltid stämmer, men man får tänka smart och ta inspiration från dem istället och prova sig fram för att komma på nyttigare eller bara något som passar dig bättre.

Bilderna är från weheartit.com

Alltså blir man inte så extremt sugen? Mmmm allt ser så extremt gott ut och man vill ju bara få äta upp allt ihopa. Det är den känslan som jag tycker är fantastisk och bra när man ser sånna här bilder. Man blir inspirerad till att prova nya saker och experimentera i köket. De får så kallade "äckliga" saker att se gott och spännande ut. Kan verkligen rekomendera det till någon som vill prova något nytt eller bara känner för lite inspiration till vardagsmaten. Jag blir riktgt motiverad och taggad på att äta nyttigare och verkligen försöka, vem vill inte äta sådan här fin mat lixsom? 

Likes

Comments