Tjäna! Just nu sitter jag på bussen på väg hem från min Napprapat. Har haft lite struggles med min rygg sedan våren 16. Så nu känns det superskönt att bli av med den onödiga smärtan. Jag är ledig idag, pga utvecklingssamtal på skolan, eller ja ledig och ledig...

Dagens schema ser ut så här:
9.00 naprapaten
15.15 jobb intervju
15.45 jobba i 2h

I mellan detta ska jag skriva klart minst en av mina inlämningar, tvätta, boka frisörtid, kurera mig själv från min fina förkylning som flög på mig i tisdags, spela in en video till min mentor, plugga matte och engelska teater. Haha nice min dag är fullbokad delux!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjooo! I'm back (For now haha)! Idag är det måndag, ny vecka. Jag känner att denna veckan kommer bli riktigt produktiv och full av "inspirationslöseri" haha. Jaja, men jag ska försöka komma tillbaka till att blogga lite. Kommer kanske skriva lite mer om vad jag gör och hur jag känner ang saker osv, idk. Det kommer bli lite mer personligt blandat med ytligt shiet.

Looove, e.w

Likes

Comments

Såååå då har första dagen börjat. Frukosten är äten och just nu sitter jag och läser lite medan jag väntar på pappa, sen ska vi dra ner till gymmet och träna. Vi vaknade till ett ganska mulet och mörkt väder men det har redan nu börjat spricka upp och förhoppningsvis blir det en solig dag. Vädret är ju lite ostabilt här men vi ska försöka få så mycket sol på oss som möjligt. Det ligger på 23-19 grader ungefär så jag ska inte klaga.

Det kommer ett inlägg senare med bilder från flyget, det blev faktiskt några riktigt feta bilder!

Likes

Comments

Tjo! Jag är tillbaka, vet inte för hur länge men jag är tillbaka. Mycket har hänt men jag tänker inte ta upp det nu. Det ända jag ville säga var att jag tänkte börja igen. Mest för skojs skull. Det kommer bli vardagligt och ganska basic. Men ja vi får se hur länge detta håller, en sak är säker och det är att jag bara ska skriva när jag vill och tycker att det är kul. Inget påtvingat.
Stora kramar! ❤️

Likes

Comments

​Nu är det äntligen Juni. I år kommer Juni att vara fullt av men massa roliga saker och händelser. Avslutning, student, semester, jobb, uppvisningar och workshops. Sen så får vi ju inte glömma att jag fyller år om 7 dagar. Åh detta kommer bli en underbar sommar, det kan jag slå vad om. 

Likes

Comments

​Detta är bilder jag screenat från videon vi filma från Rydbergs Dance Academy´s 50 års jubileum på Nöjesteatern i Malmö. 

Om ni vill se videon på vår nya koreografi kan ni gå in på vår facebooksida: PowerPuff Crew. 

Likes

Comments