Oj vad denna dagen har gått fort...
jag startade dagen med att gå upp kl.6 och tog en promenad på 25 min, gick in och duscha, åt frukost, drog till jobbet. Det bar första dagen på det nya jobbet, och jag trivs suuuper bra! Har redan fått börja jobba med kaffemaskinen ( går lite så där, men det var ju ändå första gången) och jag känner att jag redan vet att detta kommer bli perfekt. Det är ett mysigt litet café i centrala Ystad, med väldigt trevlig personal. Efter jobbet drog jag hem, åt lite middag. Nu sitter jag på tåget på väg mot Eslöv för en timme house. Sen bär det av hem till min säng. Försöker jobba lite på tåget men det går inte så bra... hoppas jag får ihop det ändå.
Yee detta va min dag, hoppas att även er dag varit bra!
Kraam

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjoo! Nu är en av 2 veckors påsklov över och jag undrar lite vart denna veckan har tagit vägen... har gjort mycket men ändå. Påsken är över och en vecka fylld med jobb är på ingång. Jag ska börja jobba på ett nytt café och jag är super taggad på att se hur det är där, hoppas att det är typ liks nice som på Olof Viktors.

Jag har även planerat att "start over" och ta tag i mitt liv igen. Kollade igenom lite gamla bilder och träffat nya inspirerande människor och just nu vill jag bara kötta och träna hårdare och ta hand om mig själv. Bli bättre i skolan osv osv. Det ska bli bra nu!

Såå yes nu har jag legat och draget i min säng alldeles för länge, dags att gå upp och fixa mig och allt annat. Sen är det dax att jobba.

Likes

Comments

Tjäna! Just nu sitter jag på bussen på väg hem från min Napprapat. Har haft lite struggles med min rygg sedan våren 16. Så nu känns det superskönt att bli av med den onödiga smärtan. Jag är ledig idag, pga utvecklingssamtal på skolan, eller ja ledig och ledig...

Dagens schema ser ut så här:
9.00 naprapaten
15.15 jobb intervju
15.45 jobba i 2h

I mellan detta ska jag skriva klart minst en av mina inlämningar, tvätta, boka frisörtid, kurera mig själv från min fina förkylning som flög på mig i tisdags, spela in en video till min mentor, plugga matte och engelska teater. Haha nice min dag är fullbokad delux!

Likes

Comments

Tjooo! I'm back (For now haha)! Idag är det måndag, ny vecka. Jag känner att denna veckan kommer bli riktigt produktiv och full av "inspirationslöseri" haha. Jaja, men jag ska försöka komma tillbaka till att blogga lite. Kommer kanske skriva lite mer om vad jag gör och hur jag känner ang saker osv, idk. Det kommer bli lite mer personligt blandat med ytligt shiet.

Looove, e.w

Likes

Comments

Såååå då har första dagen börjat. Frukosten är äten och just nu sitter jag och läser lite medan jag väntar på pappa, sen ska vi dra ner till gymmet och träna. Vi vaknade till ett ganska mulet och mörkt väder men det har redan nu börjat spricka upp och förhoppningsvis blir det en solig dag. Vädret är ju lite ostabilt här men vi ska försöka få så mycket sol på oss som möjligt. Det ligger på 23-19 grader ungefär så jag ska inte klaga.

Det kommer ett inlägg senare med bilder från flyget, det blev faktiskt några riktigt feta bilder!

Likes

Comments

Tjo! Jag är tillbaka, vet inte för hur länge men jag är tillbaka. Mycket har hänt men jag tänker inte ta upp det nu. Det ända jag ville säga var att jag tänkte börja igen. Mest för skojs skull. Det kommer bli vardagligt och ganska basic. Men ja vi får se hur länge detta håller, en sak är säker och det är att jag bara ska skriva när jag vill och tycker att det är kul. Inget påtvingat.
Stora kramar! ❤️

Likes

Comments