​Dags att anmäla för viktväktarna igen...
Vi var på kolmården igår. Kollade igenom bilderna därifrån idag och förstår inte vad jag låtit mig göra med min kropp.. Hur kan jag ha låtit det gå såhär långt? Mitt ansikte är runt som en boll och min mage är så slapp eller vad jag ska kalla det, delvis pga bristningar från graviditeten men mest för att jag låtit mig själv gå upp i vikt igen... 

Jag hatar att se mig själv i spegeln, jag är konstant trött och småirriterad. Känner inte alls igen mig själv.

Det är dags, det har varit dags länge nu... 
Nu är bara frågan om jag ska göra en kickstart med C9 först eller köra direkt på ViktVäktarna...
Vet att båda fungerar på mig, men vet också att jag har lättare att hålla viktväktarna, och det gör att jag måste planera min vardag bättre. Jag kan inte säga till sambon att vi beställer pizza för att jag är för lat för att laga maten. Är så otroligt trött på mitt beteende!

Nu blir det invägning varje fredag med mått:
Överarm
Byst
Midja
Mage
Lår
Vikt
Till en början kommer jag enbart att skriva ner skillnaden och inte de faktiska måtten då jag helt enkelt inte känner mig bekväm med det..

Lika bra att börja idag. Mindre portioner och nyttigare val.

Likes

Comments

Tror detta är min 6 blogg..
Ett sista försök att starta en blogg för att kunna ventilera alla mina tankar och åsikter.

Jag heter Emma Svahn, 24år, utbildad apotekstekniker, Mamma till A -14 och sambo med P.
Innan jag blev gravid i början av 2014 hade jag lyckats gå ner 14kg med hjälp av ViktVäktarna och en otrolig mängd gympass. Men tro mig, när väl barnet är ute så är man (jag iallafall) väldigt ambitiös och man ska gå massa barnvagnspromenader, ska ta sig tid med sina vänner och i stort sätt fortsätta sin gamla livsstil...
Well.... Så ser inte riktigt verkligheten ut, inte hemma hos oss...

Jag gick upp totalt 20kg under graviditeten och fick ner ca 10kg av dessa vilket innebär att jag i stort sätt var på samma ställe som innan jag började med viktväktarna.
Har försökt med det mesta, sen ska jag vara ärlig och säga att det inte har blivit ordentligt gjort.. Jag vet att jag kan om jag bara bestämmer mig för det, men ibland bara känns det så svårt och jag hittar på ursäkter att inte göra det, som nu tex; semester... BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV!

Kort kan man säga att mitt mål med bloggen är att kunna skriva av mig gällande ALLT.
Mammalivet, tidsbristen, jobbstressen, lyckorusen, vardagstristessen, vardagslyxen, vänskap, kärlek, hatkärlek och sist men inte minst. Viktminskning.

Det är dags nu..
Jag vill inte längre behöva höra kommentarer som "är det dags för en till?" "du har nog lagt på dig lite" "går man gratulera" jag är så fruktansvärt trött på folks dömande och inkompetenta kommentarer och inte minst på mina egna ursäkter.

Nedan kan ni se hur mycket i cm mina 14kg gjorde. Och jag ska säga att måtten gjorde mig otroligt mycket mer stolt än själva vikten i sig.


Likes

Comments