Header

Välkommen soliga och underbara lördag <3

Idag är det lite molnigt och disigt här, vill ha sol när vi är utomlands!! Igår köpte vi en svan i hopp om att kunna flyta runt på havet och mysa. Den drömmer gick ganska fort i bitar när vi kom fram till att den knappt går att sitta på, men den är ju i alla fall söt!

Ska ta med svanis hem och blåsa upp i vardagsrummet, lär bli uppskattat ;)

​Igår kväll förfestade vi på balkongen och sedan var vi ju då på Cascada, och självklart stod vi längst fram. Skrek mig hes till Because the night och dansade loss med världens bästa tjejer! Invigde också min nya röda Valentino som jag för tillfället är kär i. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

STUDDENTRESAN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!!!

Exakt 2 veckor kvar till studenten och vi njuter till fullo. V kom hit igår (klädda i våra squad-tröjor) och är laddade till tusen. Vi har bara solat och badat och myst på stranden än så länge, för ikväll ska vi se Cascada!?!?!! Ska bli så jäkla kul!

​Här ska vi leva livet...

Likes

Comments

Klockan är snart halv 10 och vi sitter fortfarande ute på balkongen, äntligen. Det är torsdag, solen har skinit hela dagen, vi är lediga imorgon och JAG ÄR GLAD. Har haft bästismys idag men promenad vid vattnet och tapas på balkongen, och snart ska vi gå in och se en film innan vi ska krypa ner i sängen. Perfekt torsdag.

Likes

Comments

Årets finaste tid är här

Idag är det EN ENDA MÅNAD kvar tills studenten???? Kan ni fatta? Tre år är snart slut och livet börjar vända åt rätt håll. Gått runt och lyssnat på hov1 hela dagen och jag är glad och peppad trots ett X antal uppgifter som är kvar att lämna in. Snart är det vår tur.. Wiii!!

Så nöjd över min studentmössa och klänning. Vitt och spets tillsammans kan inte bli fel.

Likes

Comments

Köpte en så drömmig blus igår på Gina, perfekt till min vita favvis-kjol! Har spanat in mig på deras Exklusive Collection, hoppas på en liten födelsedagspresent därifrån (snälla snälla syster <3)

Likes

Comments

Firar att det är fredag och att jag klarat en hel vecka i skolan, heja mig!! :-) vi åt på bryggan här i Hjo, utsikt över vattnet och god mat satt helt perfekt. I helgen ska jag fortsätta plugga och kolla på kamera med Papi imorgon, perfekt studentpresent!

Alltså, jag är såå sugen på att åka båt eller skoter. Att vara så nära vattnet hela tiden får mig att vilja bada och vara i vattnet hela tiden, troligen är det en aning för kallt än...

Likes

Comments