Header

Hejsan! idag så for jag och en kompis ut och fotade då det var så fint väder, har verkligen varit vårväder och så varmt. Här kommer en del av bilderna. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

INSPO

Alla bilder är från weheartit.

Likes

Comments

Hejsan! nu var det ett tag sen jag bloggade. Var ute och fotade då det var så fint väder, äntligen är det sol , det har snöat i flera dagar. Men nu har solen kommit fram. Var och fotade min hund Nicke och det fina vädret.

Likes

Comments

Det va längesen jag bloggade sist. Tänkte börja blogga oftare nu. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Igår så var jag med en kompis till stan, vi gick runt i butiker och på café. Jag köpte byxor och en parfym. Sen åkte vi till hennes och hade en photoshoot för det var så fint väder så här kommer en del av bilderna.

Photoshoot

Likes

Comments

Hejsan! länge sen sist. Har haft fullt upp så har inte haft tid att blogga. Äntligen helg. Hoppas ni får en bra dag!Likes

Comments

​Hur ser en vardag ut för dig?:) Om jag ska till skolan så duschar jag, borstar tänderna och äter frukost, sen åker jag till skolan. 

Favoriträtt?:) Sushi

Vilket är ditt bästa minne? Mitt bästa minne, skulle nog vara från i somras då jag gick upp för Eiffel tornet i Paris, man fick se över hela Paris och det var en mäktig känsla. 

Vilken är din bästa serie? Det måste nog vara The Vampire Diaires 

Likes

Comments

Igår hade jag photoshoot med en kompis, då det var så fint väder. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Söndags inspo 

Likes

Comments

Hejsan! fredag skönt med helg. Idag så har det varit väldigt kallt. Jag och en kompis var ute och gick med Nicke min hund, trots det kalla vädret. Hoppas ni har en superbra fredag!

Likes

Comments