Header

Bilderna är från weheartit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Passade på att fota min hund Nicke då det var så fint väder, här kommer bilder.

Likes

Comments

Hejsan! bloggen har stått tomt ett tag, men tänkte börja blogga oftare på nytt. Igår så for jag och mina vänner på en roadtrip till kokkola, vi köpte först lite godsaker som vi skulle ha med, sedan åkte vi till gamla hamn i kokkola och hade picknick där, riktigt mysigt, det var en bra kväll. Här kommer lite bilder.Likes

Comments

 inspo

Likes

Comments

Hejsan! idag så for jag och en kompis ut och fotade då det var så fint väder, har verkligen varit vårväder och så varmt. Här kommer en del av bilderna. 

Likes

Comments

INSPO

Alla bilder är från weheartit.

Likes

Comments

Hejsan! nu var det ett tag sen jag bloggade. Var ute och fotade då det var så fint väder, äntligen är det sol , det har snöat i flera dagar. Men nu har solen kommit fram. Var och fotade min hund Nicke och det fina vädret.

Likes

Comments

Det va längesen jag bloggade sist. Tänkte börja blogga oftare nu. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Igår så var jag med en kompis till stan, vi gick runt i butiker och på café. Jag köpte byxor och en parfym. Sen åkte vi till hennes och hade en photoshoot för det var så fint väder så här kommer en del av bilderna.

Photoshoot

Likes

Comments

Hejsan! länge sen sist. Har haft fullt upp så har inte haft tid att blogga. Äntligen helg. Hoppas ni får en bra dag!Likes

Comments