Det va längesen jag bloggade sist. Tänkte börja blogga oftare nu. Hoppas ni får en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår så var jag med en kompis till stan, vi gick runt i butiker och på café. Jag köpte byxor och en parfym. Sen åkte vi till hennes och hade en photoshoot för det var så fint väder så här kommer en del av bilderna.

Photoshoot

Likes

Comments

Hejsan! länge sen sist. Har haft fullt upp så har inte haft tid att blogga. Äntligen helg. Hoppas ni får en bra dag!Likes

Comments

​Hur ser en vardag ut för dig?:) Om jag ska till skolan så duschar jag, borstar tänderna och äter frukost, sen åker jag till skolan. 

Favoriträtt?:) Sushi

Vilket är ditt bästa minne? Mitt bästa minne, skulle nog vara från i somras då jag gick upp för Eiffel tornet i Paris, man fick se över hela Paris och det var en mäktig känsla. 

Vilken är din bästa serie? Det måste nog vara The Vampire Diaires 

Likes

Comments

Igår hade jag photoshoot med en kompis, då det var så fint väder. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Söndags inspo 

Likes

Comments

Hejsan! fredag skönt med helg. Idag så har det varit väldigt kallt. Jag och en kompis var ute och gick med Nicke min hund, trots det kalla vädret. Hoppas ni har en superbra fredag!

Likes

Comments

Hejsan! Idag så fick jag körkortet. superglad för de, nu får jag börja köra min egen bil. Ska snart och gå ut med min hund Nicke, fint väder idag men kallt.

Likes

Comments

Inspo 

Bilderna är från weheartit.

Likes

Comments

Hejsan! idag var jag och min kompis och åt sushi till ett nytt ställe i kokkola, gott var det. Här kommer bilder från idag.

Likes

Comments