View tracker

Hejsan! nu är det helg, idag så är det så fint väder så passade på att vara på en promenad med min hund Nicke. Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

Hejsan idag åkte jag och min bästa vän in till stan och gick på Roberts Coffee. Vi pratade en massa, sen gick vi runt och kollade i butiker. Jag köpte en tröja från Cubus som var på rea. Det var en riktigt bra dag. Senare åkte vi till en annan kompis och drack te. Mysig kväll, med massa prat. Här kommer lite bilder från idag.

Likes

Comments

Hejsan! här är två bilder från då jag var ut och gick med Nicke, det är nästan 20- grader där ute, gillar inte när det är så här kallt, men det blir varmare till helgen. 

Likes

Comments

Hejsan! bloggen har stått tomt i flera månader. Har inte hunnit blogga. Nu är det nytt år och ja ska blogga mera. Idag har jag varit och gå med min hund nicke och städat. ha en bra dag!

Likes

Comments

vilken är din favorit rätt?  Tacos och tortillas. 

Vad var det som gjorde att du ville börja blogga?  Jag kände några kompisar som bloggade. 

Vilka är dina favorit bloggare? http://josephineqvist.we-r.one/ och http://kenzas.se/

Dröm rese mål?  Har så många platser jag skulle vilja besöka men Hawaii skulle jag vilja åka till. 

Bildresultat för hawaii

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Det var ett tag sen jag bloggade. Äntligen fredag. Idag var jag och en kompis till den nya köpcentret i Jakobstad. Vi gick runt i butiker, och jag köpte strumpor från Säppelä och en mysig kofta från Cubus. Vi hann också va på Roberts Coffee. Här bjuder jag på lite bilder.

Likes

Comments

​Hejsan! Igår så var jag och en kompis till stan och jag köpte en ljusslinga, nagellack, och läppstift och ett yankee candle ljus och en lykta till ljuset. Hoppas ni har det bra! Kram 

Likes

Comments

Hejsan! idag var jag med en kompis till stan. Vi var på ett cafe och pratade en hel del. Det jag köpte var endast mascara. Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hejsan! längesen jag hade frågestund här på bloggen, fråga mig gärna något.

Frågestund

Likes

Comments

Hejsan! länkbyte med http://nouw.com/linivas som bloggar om sin vardag och en del skönhet. Jag tycker ni alla borde gå och kolla hennes blogg, verkligen läsvärd och mycket fina bilder. 

Likes

Comments