Hoppas ni alla mår bra, och har haft en bra midsommar!!😘
Jag har vara med min släkt hela dagen, vi åkte ut till en midsommar stång, spelade lite på lotthjulen och fikade med släkten där super mysigt!! Sen åkte hela släkten ner till mina kusiners land ställe vi grillade, spelade lite kort och pratade. Och myste och blocka lite blommor haha. Dom sa att vi skulle blocka 7 olika blommor och lägga under kudden och den man drömmer om ska man gifta sig med någon sånt så jag och min kusin gick och blockade blommor! Imorgon ska jag fira med min bror med en några till från släkten bara.
Ta hand om er finisar!!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!! Jag tänkte skriva lite om mig osv, så ni får lära känna mig bättre!!

Jag är en helt vanlig tonåring, inte så mycket för skolan mest för vänner och träning sånt där!

Jag har tränat många sporter i mitt liv men den jag verkligen fastnade för var fotboll spelade ganska länge men blev tillslut skadad i högra knät och är forfarande det. Gjorde så jag behövde sluta med fotbollen men att komma tillbaka till planen gör jag snart;))

Skolan är verkligen inte min grej.. speciellt inte visa ämnen, men de är livet tid krävs för att komma någonstans lix, jag har ingen skol stress alls.

Att vara med vänner är sjukt bra!! Endå mina vänner jag har, skulle aldrig klara mig utan dom, klart alla gör fel inom vän kretsarna så vänskapen tar slut men man lär sig av sina misstag. Jag är endå sjukt glad att jag har mina underbara vänner.

Vad mer kan man säga? Jag är halv fransk typ haha😘 finns inte så mycket mer och säga, hoppas alla mår bra och får ett underbart sommarlov!!❤️❤️

Likes

Comments

Hej hoppas ni alla mår bra!!
I söndags så vaknade jag halv 1 somnade halv 7 på morgonen😫 vaknade halv 1 och gick upp åt lite grann, vi var bjudna är ett kalas hos en familje kompis klockan 15. Jag gjorde mig i ordning sminkade mig och lite sånt, sedan gick vi ditt. Var trevligt vi åt smörgåstårta och tårta. Klockan halv 7 åkte vi till några affärer och kolla lite men de var sent han inte kolla på mycket men köpte ett armband det var rea 20kr bara så billigt så varför inte liksom! Sitter just nu hemma vaknade 12 idag, tar det lite lugnt just nu bara ska senare till stan kanske och träffa en kompis runt 4 något sånt får se vad kvällen har och bjuda på!!

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en bra lördag för det har jag haft!
Vaknade ganska sent idag... sömnlösa nätter så blir det så, tog det lugnt imorse åkte senare med mamma till några affärer köpte inget faktist!
Åkte sen till min mormors grav, kom hem åt mat sen direkt till stan. Träffade en kill kompis en snabbis sen träffade jag min tjej kompis vi köpte lite mys och myste lite på stan.

Likes

Comments

Heej, Emma heter jag och är 13 år gammal.
De här är min blogg där du kommer för följa lite i mitt liv.
Tex.
Min vardag
Skola
Träning
lite blandat lix!❤️

Likes

Comments