Godmorgon!

Nu sitter jag i bilen på väg till Borlänge med mamma, vi tänkte åka & kolla hopptävlingarna på Romme idag.

Stallet har vi mockat & gjort klart, pondi ska ridas när jag kommer. Blir ett pass på banan idag också med lite små hinder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Pondi var väldigt duktig idag, trimmade henne på banan & hon var otrolig duktig. Hon måste stärkas mer på marken & speciellt i galoppen.
Gjorde mycket serpentiner, halter & igångsättningar. Hon lyssnade hyfsat bra, men som tur är märker jag vad som lär tränas på till 100%.

Just nu sitter jag på 60års kalas & käkar tårta & lyssnar på musik. Vet inte när jag ska hem men om 1 timme kanske.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har nyss kommit in efter att ha släppt ut hästarna och mockat klart alla boxar. När jag väl får tummen ur till att göra saker så tycker jag det är så jävla underbart. Oftast hatar jag att mocka på morgonen, jag vill bara in & äta frukost sen typ helst sova igen. När solen skiner och hästarna går hemma på gården skadar det inte att ställa sig och mocka några boxar, är en lättnad efteråt.. Då slipper man ju göra det senare.

Jag tänkte att Pondi ska få äta sin frukost i lugn & ro och jag lika så, sen går jag ut runt 11 tiden och rider henne. Blir ett pass på banan idag, mycket lydnad både framåt och bakåt. Sedan ska jag duscha sen dra ut på tiden tills ikväll då jag ska iväg. Vi får se hur det blir med Justice idag, hon var tjock på hela benet när jag skulle släppa ut henne. Men jag & Mamma tycks se vad som är problemet. Vi ska ju till veterinären med henne den 23 så vi får se då. Anyway så blir det förmodligen en promenad med henne.. will see.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

PONDI

​Jag & Mamma red ut en sväng, blev mest att vi jobbade hästarna på en åker längre bort. 

Red igenom Pondi & kände på henne och hon var så himla fin, gillar henne skarpt. Väldigt nöjd med första passet. 

Har inte gjort något speciellt idag heller.. Handlat, snickrat på uteboxarna lite, spelat lite fotboll med dennis & sedan soffhäng x1000. Nu ska jag inte göra något mer än att lata mig i soffan, lyssna på musik och kolla datorn. 

​See you TM. 


Likes

Comments

​Igår hämtade vi hem en C-ponny som jag ska låna några månader.

Jag är väldigt glad som fick frågan att låna henne för det lilla jag varit med henne hittills är jag helt kär. Sjukt snäll & söt ponny. 

Pondi som hon kallas, är ett sto född 2009. Jag ska låna hem henne ett tag för att träna bort hennes små "olater", ett perfekt projekt för mig. Jag älskar att ha saker och jobba på & kunna försöka träna bort. Det blir mycket träning på marken och få fram bjudning i hoppningen igen, sen blir det någon tävling då och då. 

Känner på mig att jag kommer ha så kul med denna ponnyn. 

Dessutom älskar ju jag vita ston 😉


Likes

Comments

Godmorgon!
Gick upp strax före 8 för att släppa ut hästarna & mockade även klart Pondis box.

Vi kom hem sent igår [23.30], sen skulle vi fixa klart med hästarna och så så det blev ganska sent.
Men vi var iallafall till Filipstad och hämtade hem en ponny, mer om den i nästa inlägg.

Idag har jag tänkt mig att jag ska rida ut Pondi & bara ha kul, mest lite lära känna varandra tid sen hård träning.

Likes

Comments

Vädret är inte det bästa, det blåser lite för mycket & regn på det. Svensk sommar i guess. Idag har jag legat i soffan & sedan varit iväg och handlat. Fick äntligen tag på ett par byxor jag velat ha länge så blev lite mindre cash på kontot.

Vädret sätter stopp från att gå en promenad med Justice idag, vi ska dessvärre åka till Filipstad ikväll vid 20.30 och hämta hem en ponny. Berättar mer om hur och vem sen..

Nu ska vi ut och fixa klart boxarna så det är klart tills vi kommer hem sent ikväll.


Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag inga planer mer än att följa med Mamma på dressyrträning. Ska gå en promenad med Justice också.

Idag kan uppdateringen bli ganska dålig då jag verkligen inte har något att skriva om en tråkig tisdag som denna.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

JUSTICE

Första helgen i Juli var vi på meeting på storbyns ryttare. Riktigt bra helg med okej resultat. Fick med mig en clearround, 2 plats & 3 plats hem + lite mer rutin. Vi kom 3a i våran LB+5 debut, var helt klart en av de bästa rundorna vi gjort på tävlingsbanan. Var en riktigt rolig helg & jag är grymt imponerad av min ponny.

Helgen efter åkte vi till hofors & hoppade LB & LB+5. I LB dubbelnollade vi med en riktigt bra känsla & det ledde till vinst. I LB+ var det sämre, fick inte fram Justice alls & hade ingen toppen känsla. Blev 8 fel i grunden & åkte hem med ännu mer rutin om hur jag måste rida.

Efter den tävlingen har det varit lugnt, blev ett veterinärbesök som ledde till vila ett tag till. Snart är hon förhoppningsvis klar att hoppa upp på & tränas igen.


Likes

Comments