Vardag

Hejsan, idag har jag haft fullt upp hela dagen. Dagen började med att jag åkte till min lärare och gick igenom hur jag ska lägga upp de två kommande veckorna av uppdragen i mina kurser, efter det åkte jag och mamma till Happy Homes och hämtade färgprover till hallen som jag tänkt göra om lite i. När jag kom hem pluggade jag lite psykologi och gjorde psykologiprovet som behöver göras för att låsa upp uppgifterna. Tittade lite på uppgifterna och sedan började jag plugga lite Etik istället. Resten av kvällen har varit ÅNGEST. Har "suttit fast" i sängen och inte kunnat göra något alls, tvingade mig sedan till att äta lite paj med mamma och sedan ta ett bad. Nu ligger jag i sängen och ska sova hade jag tänkt. Hoppas er fredag har varit bättre än min!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

God kväll! Förra veckan blev väldigt stressig, därav bloggade jag inget. Nu är mina uppdrag inlämnade och jag har fått två nya uppdrag ska vara klara i slutet av månaden. Annars idag har jag varit på jobbet, bara Anette och jag var där så det var väldigt lugnt och produktivt. Imorgon ska jag till tandläkaren vid 9, vet inte hur jag ska komma upp vid 7 men det löser sig väl hoppas jag. Nu ska jag fortsätta läsa i min psykologibok, ha en bra kväll!

Likes

Comments

Vardag

Idag är det lördag och eftersom jag inte kunnat plugga på några dagar så får jag göra det idag, nu när jag äntligen fått upp mitt skrivbord och slipper förstöra ryggen genom att plugga i sängen. Var på Ikea med mamma i onsdags och sen med Emelie i torsdags. Vi köpte det som inte fick plats i min bil, bordsskivan är liksom 2m lång haha och vi tog självklart ett varv genom Örebro när vi ändå var där. Sen fick jag skruva ihop allt och nu är det äntligen på plats! Längtar tills jag ska hämta min säng, då denna inte är speciellt bra för min rygg alls, ska bli så skönt att få ordning på mitt rum känner jag. Idag händer nog inte något speciellt förutom att jag ska plugga, ha en fin lördag!

Likes

Comments

Vardag

God "morgon", jag har faktiskt varit uppe sen 9 idag, måste få in rutinerna igen. Mamma kom nyss in med min glossybox så den ska öppnas och bedömas snart. Vid 13 har jag ett möte och runt 17 tänkte jag och Emelie åka till Ikea och köpa skrivbordsskiva, den fick inte plats i min bil men hon har ju en kombi så det går nog bra. Efter det ska jag fixa iordning skrivbordet så att jag kan plugga ikväll. Dom skjuter så mycket här idag så fönstren skakar, men snart är väl militärövningarna slut och då blir det lugnt igen. Nu ska jag fixa mig innan mötet så vi ses sen!

Likes

Comments

Vardag

Hej igen, idag har jag varit vaken tidigare än vanligt och kom nyss hem från Ikea, efter att vi kom hem städade jag bilen och tog in inköpen. Städade mitt rum häromdagen, storstädning och rensning blev det, så nu är det bara att ställa in möblerna från Degerfors när jag har hämtar dom. Igår var jag på jobbet och satt med Anette och valde vad vi skulle köpa in till öppningen och fick med mig två par trosor hem också som jag hade lagt i en låda och glömt bort. Nu ska jag nog plugga lite Etik och sen äta. Vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Goddag, nu är jag på chess och fixar inför vår nystart, fick det roliga uppdraget att sortera galgar. Om en stund ska jag hämta ut en Etik-bok så att jag kan börja med mina uppgifter i kursen och sen blir det hemgång med psykologi-plugg. Imorgon ska jag tillbaks till jobbet och hjälpa till igen, vi är så himla taggade på att öppna nu!

Likes

Comments

Vardag

Hej igen, idag är det lördag och den dagen har jag valt att vara ledig från plugg vilket är rätt skönt (det är otroligt svårt att plugga när man har en katt som MÅSTE vara med hela tiden). Ikväll ska jag till Chess och umgås med gänget som var med och hjälpte till under utförsäljningen och sen är ju den vanliga personalen med också. Kommer nog bli supertrevligt, har saknat Chess så mycket men snart öppnar vi igen! Nu ska jag fixa mig lite och sen försöka komma på något att äta innan det är dags att ge sig iväg! Vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Hej, inatt klockan 00 släpptes mina första uppgifter på Hermods så idag har jag haft Erik här och vi har suttit och pluggat psykologi tillsammans. Känns både kul och väldigt ovant att plugga, jag är ju inte van vid att "samla och ta upp" information på samma sätt som innan men det blir nog bättre. Nu ska jag snart ta och hoppa i säng så vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Godkväll, idag har jag varit på möte inför mitt plugg och efter det kom Erik hit. Oscar ville såklart visa att han kunde stå på sitt klösträd med (han har lärt sig att han får godis om han sitter där). Runt 19 skjutsade vi hem Erik och sen fixade jag mat. Är så himla nervös inför nästa måndag, liksom vad får man får uppgifter ens? Aja, nu ska jag ta ett bad, hoppa i säng och hoppas att livet känns bättre imorgon. Vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Hej, nu har alla mina nära och kära blivit sjuka och sen blev det även min tur. Har ingen energi alls och jag hade glömt hur det känns att va sjuk dessutom. Dagen har spenderats i soffan och kommer troligtvis fortsätta där eller om jag kanske går och lägger mig. Ni får ha det bra så ses vi när jag är frisk igen!

Likes

Comments