Vardag

Igår åkte vi till Dalum och här stannar vi över helgen, ett av dom bästa ställena tycker jag. Man kan verkligen koppla av här och bli helt lugn. Saknar väl katterna lite men dom träffar jag ju imorgon, nu ska vi väl snart gå till sjön eller ta en tur till Ulricehamn tror jag men vi ses!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon hade jag tänkt att skriva men sen såg jag vad klockan var så det får bli ett 'hej', vaknade till att dessa små sötnosar låg och sov vid varandra, vilket typ aldrig händer. Inatt blev jag även väckt av Oscar som ville in och hade kommit på var mitt sovrumsfönster är så han stod och skrek nedanför tills jag öppnade åt honom. Katter är faktiskt väldigt roliga ibland haha. Idag har jag väl inget planerat men jag måste in och ta blodprov snarast, skulle varit inne i onsdags/torsdags förra veckan men jag kom ju på på onsdagskvällen att jag jobbade torsdagen och det alltså inte gick då. Så idag eller imorgon borde jag nog gå iväg. Nu ska jag dock göra "frukost" innan något annat blir av, vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Goddag, nu är jag tillbaks igen, har återhämtat mig efter den hektiska jobbhelgen. Vet inte riktigt vad man ska göra om dagarna nu men det visar sig nog. Igår var jag faktiskt hemma i Degerfors större delen av dagen men sov hos mamma eftersom kissarna är där och jag faktiskt bor där sen några veckor tillbaks. Idag vet jag inte alls vad som händer men tidig en kväll blir det nog iallafall, är så himla seg. Vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Har inte bloggat mycket nu, det är utförsäljning på jobbet tills på söndag så efter det är jag tillbaks! Det är så otroligt stressigt nu, hinner knappt dricka vatten. Infogade en bild på hur det såg ut i butiken under en rätt lugn stund igår, man kunde inte ens ta sig fram. Vi ses på måndag!

Likes

Comments

Vardag

Imorgon ska jag faktiskt jobba, startar lite lugnt med att plocka iordning saker och sen blir det jobb torsdag-söndag. Ska även till läkaren imorgon, får se hur det går. Emelie var nyss här med en godispåse och vi tog en tur i bilen, behövdes väldigt mycket eftersom jag varit rätt nere senaste tiden. Mycket som händer och ibland blir allt bara för mycket helt enkelt. Nu ska jag lägga mig, upp vid 10 och sen direkt till jobbet. Vi ses imorgon!

Likes

Comments

Vardag

Just nu sitter jag hemma hos pappa och bygger kaplatorn med systrarna, sen ska jag nog till Erik och dom tror jag. Jimi är hemma och slipar trappan (efter 6 månaders väntan!) fast jag antar att han spelar eller något sånt. På tisdag ska jag jobba för första gången på 4 veckor och sen hela nästa helg. Infogar även en bild på Oscar från igår när han kom väldigt stolt och skrek om att han ville in med sitt byte. Nu är det nog dags att socialisera sig så vi hörs!

Likes

Comments

Vardag

Min vecka har inte bestått av så mycket intressant, i onsdags var jag hos Emelie och myste, sen har jag vart med Erik också. Börjar bli sjuk med, bihålorna bråkar som vanligt. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska gosa med katterna såklart men det är det enda som är planerat haha. Vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Nu har den sista sommarmånaden börjat, känns som både juni och juli gått så fort, tycker inte att det har varit överdrivet bra väder iår faktiskt. Känts som att det ska åska varje dag och så har det inte blivit något så det är bara kvavt. I Skåne var det dock regn och åska, vilket var väldigt skönt för det var så himla kvavt innan. Jag är redan hemma från Skåne, ångesten tog över så jag fick faktiskt åka hem igen. Nu har jag iallafall varit där och kollat in stället. Ska åka dit med Jimi under något lov eller så, när Annie är ledig från skolan, så kan Jimi vara hos sin moster eller så. Nu ska jag gosa lite med Astrid som kom och la sig på mig, ses!

Likes

Comments

Vardag

Nu är jag snart framme hos Annie, vi har åkt bil sen kl 7 imorse så det känns skönt, tråkigt att det regnar här nere men det är ju som det är. Vi ska snart ställa oss i Sjöbo och vänta på Annie, vi ska mötas där men hon har knappt åkt så detta känns som en lååååång dag. Vi ses senare!

Likes

Comments

Vardag

Uppdaterade min toarullehållare idag, tänk vad lite plast kan göra..förut var den typ beige och fläckig. Mycket fräschare nu!

Likes

Comments