Vad är det för mening med att trycka ner sig själv? Att säga att du inte är fin och att du inte är bra?

Svaret är ingen. Det finns ingen mening med att du ska trycka ner dig själv, att du inte ska uppskatta hur du ser ut eller är.

Du är resultatet av dina föräldrar. Skulle du vilja att dina barn såg ner på sig själva? Jag tror inte det. Därför finns det ingen mening för dig att göra det heller.

Du är bra, du är bra på ditt sätt, för du är unik. Det finns ingen som är som du eller har kunskap om exakt allt det du har. Försök tänka på det.

Din personlighet är en summa av dina föräldrars uppfostran till dig och dina upplevelser i livet. Det du har varit med om har en stor påverkan på den du är. Därför finns det ingen kopia av dig.

Din kropp har du fått för att hjälpa dig själv. Din mun gör så att du kan äta, dina ben gör så att du kan gå, dina händer gör så att du kan skriva och din näsa hjälper dig att andas. Vad jag menar är att du ska vara tacksam över dig själv, för du kan så mycket.

Det spelar ingen roll vilken kroppsstorlek du har, hur stor näsa du har eller vilken längd du har på dina ben, din kropp hjälper dig och det ska du vara tacksam för. Se därför inte ner på dig själv, du ser ut som du gör och du är fantastiskt. Du är vacker som du är. Ditt utseende gör dig till dig och din personlighet är den du är.

Håll därför huvudet högt och visa hur bra du är. Livet blir inte lika roligt om du inte uppskattar dig själv så som du uppskattar andra människor.Ta hand om dig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments