Denna vecka har jag haft fullt upp. Fokuserat mycket på plugg och även haft Nationella i första Matte kursen. Det kändes rätt bra faktiskt och det var skönt att få det gjort.

Resten av dagarna bestod av att vila upp mig lite då jag haft mycket den senaste tiden, börjat träna igen efter min förkylda period och har även smått börjat läsa på inför nästa veckas prov. Skolan tar tyvärr över den mesta av min tid just nu men det kommer förmodligen ge bra resultat i slutändan.

Var även på en synundersökning i Onsdag där det beslutades att jag ska få glasögon som jag kan använda i skolan. Mina ögon blir väldigt ansträngda och spända på lektionerna så detta ska hjälpa mig slappna av mer i ögonen. Hoppas på att det känns bättre då.

Just nu sitter jag på bussen påväg till Eric där jag ska spendera min helg, ska bli så mysigt att träffa honom igen.
Ska även se till att lägga plugget åt sidan lite under dessa dagar.

Kommer nog bli mycket Blindspot för mig under helgen också. Har ni sett den? Annars kan jag verkligen rekommendera den serien. Jag är helt fast och älskar den!!

Hoppas att ni alla får en bra helg!


En bild från lunchen i Onsdags med mina fina vänner.Vaknade även upp till sol och fint väder imorse. Så skönt att snön är borta. Hoppas nu att våren är påväg på riktigt.Ta hand om dig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments