Långledigt nu och det är verkligen såå skönt. Älskar när helgen blir längre än vanligt.
Igår efter skolan satte jag mig i bilen och åkte upp till kompisar i Eskilstuna. Så mysigt.

Dagen har spenderats inne i stan där vi har ätit och shoppat lite. Jag fick köpt mig ett par snygga skor nu till våren som jag längtar efter att få börja använda. Verkligen min stil. Sen fick jag även med mig ett par söta örhängen hem.
Efter stan åt vi en sen lunch på en restaurang precis vid vattnet där jag beställde den godaste ceacarsalladen jag någonsin ätit. 
Dagen har varit väldigt bra för min del.Hoppas att er lördag är lika fin.


Ta hand om dig ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken underbar dag. Ställde klockan på 9 imorse och tog mig en springtur. Verkligen så härligt väder ute idag trots blåsten. Älskar även att vara ute och promenera eller springa på morgonen när vädret är som detta. 13 grader visade termometern imorse, så skönt.

Efter min runda ställde jag mig och gjorde frukost till mig och Eric. Bästa måltiden på dagen enligt mig, speciellt på helgen.

Dagens planer blir att i eftermiddag åka in till stan och kika lite för att ikväll gå på Bio, tror det blir Fast And Furious 8. Jag och Eric hade nämligen 2 år denna vecka som vi tänkte fira lite idag.
Hoppas att ni får en bra Lördag.


Ta hand om dig

Likes

Comments

Vad är det för mening med att trycka ner sig själv? Att säga att du inte är fin och att du inte är bra?

Svaret är ingen. Det finns ingen mening med att du ska trycka ner dig själv, att du inte ska uppskatta hur du ser ut eller är.

Du är resultatet av dina föräldrar. Skulle du vilja att dina barn såg ner på sig själva? Jag tror inte det. Därför finns det ingen mening för dig att göra det heller.

Du är bra, du är bra på ditt sätt, för du är unik. Det finns ingen som är som du eller har kunskap om exakt allt det du har. Försök tänka på det.

Din personlighet är en summa av dina föräldrars uppfostran till dig och dina upplevelser i livet. Det du har varit med om har en stor påverkan på den du är. Därför finns det ingen kopia av dig.

Din kropp har du fått för att hjälpa dig själv. Din mun gör så att du kan äta, dina ben gör så att du kan gå, dina händer gör så att du kan skriva och din näsa hjälper dig att andas. Vad jag menar är att du ska vara tacksam över dig själv, för du kan så mycket.

Det spelar ingen roll vilken kroppsstorlek du har, hur stor näsa du har eller vilken längd du har på dina ben, din kropp hjälper dig och det ska du vara tacksam för. Se därför inte ner på dig själv, du ser ut som du gör och du är fantastiskt. Du är vacker som du är. Ditt utseende gör dig till dig och din personlighet är den du är.

Håll därför huvudet högt och visa hur bra du är. Livet blir inte lika roligt om du inte uppskattar dig själv så som du uppskattar andra människor.Ta hand om dig

Likes

Comments

Glad Påsk på er alla fina. Hoppas att ni haft en väldigt bra dag.

Min dag har bestått av lunch på Gullmarsstrand i Fiskebäckskil tillsammans med min familj och vänner, verkligen så fint där. Sedan var vi hos kompisar under kvällen, spelade spel och hade det allmänt trevligt.
En väldigt mysig dag.


Nu är jag påväg hem till Eric för att spendera resten av kvällen där. Blir antagligen att sitta framför Teven och kolla Prison Break, som för nuvarande är min favorit serie.
För mig har det varit en väldigt lyckad Påsk full med glädje.

Vad har ni hittat på under Påsken?


Ta hand om dig

Likes

Comments

Hur skönt är det inte med påsklov just nu? Verkligen behövligt. Har haft fullt med prov nu innan lovet vilket förklarar min frånvaro här..

Men just nu befinner jag mig i Sälen tillsammans med min familj och kompisar, så mysigt. För mig är detta med skidåkning lite nytt då jag varit mycket utomlands osv under vintertid.
Men efter en dag i backen så känns det faktiskt mycket bra.

Imorse var vädret lite sådär men under dagen blev det mycket fint då solen visade sig. Jag som föredrar sol tyckte då att skidåkningen blev mycket bättre.Ta hand om dig

Likes

Comments