Her kommer mitt første og siste innlegg fra parens-port i Santa Cruz! Har ikke prioritert blogging i denne havnen ettersom at jeg har vært med familie, men her kommer en liten oppsummering! Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt, BARE slappet av, noe som har passet meg helt fint! Det var utrooolig deilig å få se mamma igjen, og i tillegg kom tulletante Kristin på overraskelses besøk også, noe som var superkoselig!


Det beste var at vi kom inn en dag for tidlig. Arrival var egentlig satt den femte desember, men etter frokost på colours den 4. så annonserte kapteinen at "arrival is today at 16:00". Det vr nesten litt rørende å se hvor glade alle sammen ble. Alle jublet og klemte hverandre og noen gråt - inkludert meg selv! Vi kom altså da inn i fire-tiden den 4de Desember, og der stod mamma og Kristin og veivet med norske flagg på kaien, noe de vet jeg blir flau over, men som jeg kan le av nå! De stod med mange andre foreldre, og jeg klarte ikke å la være å felle en tåre da vi la inn til kai, i likhet med mange andre av elevene.


Første dag brukte vi bare på å spise og slappe av på hotellrommet. Vi har bodd på et hotell rett ved siden av en park - så vi spiste pizza og pommes frites nederst i parken før vi dro opp på rommet igjen å så på litt bilder fra skipet ogsåvidere. Det beste var det at mamma og Kristin hadde laget en liten mini-juleaften da jeg kom inn på rommet - ettersom at vi ikke fåt vært sammen i jula! de hadde hengt pp julepynt og tatt med litt julepynt hjemmefra som de hadde sittet på bordet - så hadde de pakka inn litt forskjellige greier som jeg hadde bedt dem ta med, i tillegg til at jeg fikk litt nytt også-. Dette satt jeg utrolig stor pris på, det var superkoselig! Siden arrival ble for tidlig, måtte vi fortsatt inn på skipet på kvelden den første dagen - litt på grunn av matforsyning og sånt - derfor fikk jeg ikke første natt med mamma.


Andre dagen spiste jeg frokost på skipet, før mamma kom å skrev meg ut. Etterpå møtte vi Kristin, så dro vi på frisørsalong hvor jeg stripet håret mitt. Ette 3 måneder med shabby-living tenkte jeg at det var på tide å stelle meg litt. Etter striping kjøpte vi litt mat på butikken å satt oss opp på taket på hotellet hvor vi slappet av og solet oss. Senere ut på ettermiddagen do vi inn til byen hvor vi så litt i butikker, før vi spiste på en Indisk restaurant. På kvelden dro vi tilbake til hotellrommet å slappet av!

Tredje dagen tok vi turen til andre siden av Santa Cruz. Til sørsiden hvor der tydeligvis skal være fine strender og varmere. Jeg vet ikke helt om dette stemmer, men det var koselig å få en busstur/sightseeing tur gjennom tenerife, og få sett øya litt. På andre siden fant vi oss en strand hvor vi lå i et par timer, før vi drakk en kopp kaffe på en café og tok turen hjem igjen. Før alt dette dro vi også inn til skipet hvor mamma og Kristin fikk en omvisning rundt på skipet. begge to var fascinert over hvor lite det var i forhold til det de hadde sett for seg! Da vi kom tilbake fra sørsiden dro jeg ut å møtte vennene mine fra skipet. det var deilig å henge med de etter klokken 10, uten gender-spaces og skip-sregler og alt sånt!


Morgenen dag 4 tilbrakte vi på taket igjen. Vi kjøpte frokost på "SuperDino" - et supermarked rett nedenfor hotellet - så dro vi opp å solte oss. I 2-tiden dro mamma på parent-teacher conference på skipet, og etterpå møtte meg og Kristin henne - så stakk vi innom et stort kjøpesenter ovenfor havna. På kvelden spiste vi bursdagsmiddag på en superfin liten tapas-restaurant nedenfor hotellet. Jeg har ikke bursdag enda vel og merke, men vi valgte å ha en liten feiring siden jeg ikke er med familie på dagen!: Det var veldig god mat, og jeg fikk kake og bursdagssang på høyttaleren og alt mulig. Og de som jobbet der var kjempesøte! Servitøren sa happy birthday minst 15 ganger. I tillegg fikk jeg en god-nyhet da vi satt der, og det var at jeg fikk én til natt med familien. Vi skulle egentlig tilbake kvelden den 8ende, men curfiew hadde tydeligvis blitt endret til den 9ende! SÅ deilig.


Siste dagen ble brukt på taket. Da jeg ble lei av å sole meg dro jeg på en liten by-vandring etter is, så fikk jeg også FaceTimet litt med vennene mine - noe som er dyrebar tid ettersom at jeg ofte er opptatt i havn! På kvelden dro vi ut å spiste igjen - så dro vi tilbake til hotellrommet å slappet av sammen siste kveld.


Nå har Kristin dratt, så skal meg og mamma spise frokost sammen før hun skal følge meg tilbake til skipet. jeg gruer meg veldig til å komme tilbake til skips-livet igjen, men gleder meg selvfølgelig til å se vennene mine igjen. Tenerife har vært supert, og jeg kan ikke beskrive hvor deilig det har vært å se familie som eg har savnet så mye. Nå er det 6 måneder til neste gang (!!!). Så er jeg spent på julehavnen

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Okey, gårsdagens fieldstudy var heelt FANTASTISK! Vi gjorde alt. Det var som vi prøvde å ta igjen 3 måneder med fieldstudy på en dag. Den var utrolig, utrolig innholdsrik og utrolig, utrolig gøy! En dag jeg kommer til å huske for alltid.

Opplegget var sånn at vi ble delt inn i 5 shuttlebusser, og så ble vi kjørt rundt fra sted til sted med bussene. Vi fikk både stoppet å sett oss rundt på stedene, i tillegg til at det var mye å se gjennom vinduet på bussen mens vi kjørte.

Først ble vi kjørt til et hus som tilhørte et naturreservat. Det fikk vi gå på do ogsånt, og så ble vi introdusert til de dyrene og den naturen som de hadde tenkt å kjøre oss gjennom. Etterpå kjørte vi på safari. Vi fikk blant annet sett gazeller, struts, villgriser, kameler og masse marokkansk vegetasjon. Gjennom turen stoppet vi også et par steder der vi fikk gå ut av bussen å ta bilder.

Etter safarien ble vi kjørt til stedet hvor vi skulle spise lunsj. Det var noen utrolig søte, rose hus som omringet en bakgård med planter og mønster. Bare se på bildene under, det var nydelig! Vi ble tatt imot med trommer, musikk og sang, før vi gikk inn i en liten sal hvor det var dekket på til alle. Så ble vi servert både kyllingspyd, couscous, grønnsaker, marrokkanske kjøttboller, brød og pastries. I tillegg fikk vi mint-te, noe de serverer til absolutt alt her! Og den er sinnnsykt søt og god!! Om dere drar til Marokko noen gang må dere definitivt ta imot te hvis dere blir tilbydd.

Etter en digg lunsj dro vi videre med shuttlebussene våre til en strand, hvor der var kameler og vi tok litt bilder ogsånt. Neste stopp et berg eller et lite fjell, hvor vi kunne se utover en elv på den ene siden, og utover ørkenlandskapet på den andre. Der var det også en søt, gammel mann i et lite hus som serverte oss te og kjeks.

Etter dette stoppet vi i Agadir mini-sahara. En mini-ørken hvor der også var kameler og vi fikk en liten smakebit på ørkenen.

Helt til slutt ble vi kjørt til stedet hvor vi skulle spise middag. Det var en åpen plass omringet av masse telt. Vi ble igjen tatt imot med sang og dans, i tillegg fikk vi marrokkansk søt melk, dadler, naan-brød og peanutsaus som velkomstmat. Så ble vi ledet inn i teltet som var reservert til A-plus, hvor vi fikk en 5-retters marrokkansk middag. Vi fikk brød, suppe, couscous, frukt, pastries og selvfølgelig - te. I tillegg fikk vi musikkinnslag mellom hver rett, hvor alle ble dratt med ut på dansegulvet. Etter middag var det show med hester, akrobater og magedans og ildkasting, før vi busset hjem til skipet igjen. Ja. Vet ikke mer hva jeg skal si. Amazing dag.

Likes

Comments

I forrigegårs satte jeg endelig føttene på fast land igjen etter 17 (!!?!?) dager på bølgene. Men denne seilasen gikk faktisk mye bedre enn forventet. Jeg trodde jeg skulle knekke sammen i seiling og skole og lekser og stress,men turen gikk helt greit og tiden har faktisk gått ganske fort. Mye har skjedd, og jeg koser meg fortsatt like mye med dissa menneskene som det jeg gjorde da jeg skrev forrige innlegg om livet på skipet.

Den kanskje største og viktigste tingen som har skjedd siden sist er atvi har fått ny rektor, eller «dean» somvi kaller det. Ettersom at hun forrige dro hjem, ble biologi og kjemi læreren valgt som ny, midlertidig dean. Nå virker det derimot som om hun skal slutte som lærer å heller ta over jobben ettersom at hun forrige ikke kommer tilbake. Dette er utrolig trist ettersom at er hun er en sykt flink og bra lærer - men samtidig utrolig bra fordi hun er en sinnsykt bra dean. Hun har allerede bedret en haug med ting som har vært dårlig og uorganisert lenge. Fieldstudien som er planlagt her i Marokko er for eksempel helt fantastisk - om det lever opp til beskrivelsen - noe jeg tror den gjør!

Uansett -> Marokko! Det som er annerledes med denne havnen i forhold til de andre er at nå er vi i et muslimsk land - som betryr at vi har mer ting å tenke på. For det første må vi gå påkledd i bukser og dekke skuldre ogsånt. Vi må også gå i grupper på 5, med en gutt i hver gruppe. Når vi jentene går med minst en gutt blir det da som om han er vår mann. Jeg, Mia, Juno, Ingrid og Nalia har gått rundt med Jon de to siste dagene. Jon har altså 4 koner akkurat nå i Marokko.

Det er allerede noen av jentene som har blitt etterspurt i bytte mot kameler! Og I dag var det en mann som ville gifte seg med Juno.

Første dag tilbrakte vi på strandpromenaden. Siden vi er utenfor Europa nå, så er curfiewen foreløpig satt til klokken 8. Arrival tok også dritlang tid av en eller annen grunn, så vi fikk ikke dra fra båten før sånn 5-tiden. Derfor hadde vi altså ikke så mye tid på oss i går - så vi dro ut, fant en minibank, så gikk vi etterpå litt fram og tilbake på strandpromenaden her nede, så på byen og spiste is og mat.

Andre dag ble vi shuttlet inn til byen av busser. Planen var egentlig å dra til «Paradise Valley» som er en sånn landsby/turistatraksjon her - men har det oppstått noen usikkerheter på hvor lenge vi kan ligge til kaien osv -/0 vi måtte holde oss i nærheten av skipet, noe som begrenset mulighetene våre litt. Det første vi gjorde var derfor å gå langs promenaden igjen å se på det vi ikke fikk sett i går. Etterpå dro vi til Marinaen (enden av stranden), så spiste vi lunsj på en restaurant som vi fikk anbefalt av dean og lærere. Supergod mat og supergod service! Vi kjøpe en middagsrett, så fikk vi både forrett med brød og tilbehør, liten smoothie og gaspacchio, pluss dessert med på kjøpet!

Etter lunsj tok vi en taxi opp en bilvei som leder til fjelltoppen i Agadir sentrum, ettersom at det var aaaalt for varmt til å gå! På toppen fikk vi utsikt over hele byen - i tillegg var der noen kameler og noen gateselgere der oppe. Da vi kom ned begynte vi å gå litt innover i byen, hvor vi traff på en tilfeldig dyrepark med gratis inngang. Her gikk vk selvfølgelig inn! Utpå kvelden dro vi ned til strandpromenaden igjen hvor vi tok et pariserhjul som gir utsikt over byen, utrolig fin tur!

Dagen i dag ble bare brukt til å slappe av. I tillegg var vi innom Souk, som er et stort og kjent marked i Agadir. Der hadde de alt fra fine stoffer og klær, til fake adidas og nike utstyr, til marrokanske krydder-og te-blandinger. Vi ble blandt annet dratt med inn i en av bodene av en marrokansk mann som snakket med oss i en halvtime. Han solgte krydder, te og masse forskjellige urter som skulle hjelpe mot forekjellige ting. Vi fikk lukte på en hel haug forskjellige greier og så lagde han eple&mint te til oss - som var utrolig godt! Etter markedet var alle egentlig ganske sliten og sultne - spesiellt meg. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har vært ganske utslitt i dag. Vi dro derfor bare ned til promenaden igjen, spiste lunsj, og så slappet vi av på stranden etter det.

I morgen er det field studies, noe jeg gleder meg sinnsykt til etterso at opplegget høres helt fantastisk ut!

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg igjen på den søte internett-caféen som vi var på i går. I dag har vi gjort mye! Vi startet dagen som vanlig med frokost og cleaning. Etterpå tok jeg meg en dusj, så satte vi kursen mot Ballaró Street Market, som er et stort gatemarked i Palermo. Mye frukter, mye farger, mye dill-dall - sånn jeg liker. Markedet ga meg den deilige turistfølelsen der du bare tusler rundt å tar inn kulturen.

Etter markedet dro vi bort til en Andy Warhol utstilling som er satt opp midlertidig her i Palermo. Om dere ikke har hørt navnet, så har dere sikkert sett kunsten til Andy Warhol. Han er en amerikansk kunstner, og en av de mest kjente innenfor popkunst. Det er han som blandt annet står bak Marilyn Monroe Diptych bildene og Campbell’s soup cans som dere sikkert har sett. Jeg syns utstilling var ganske interresant faktisk. Men dagen stoppet ikke der. Da hadde sett oss ferdig fant vi en nydelig park litt lengre ned i gaten. Det var sånn jeg følte jeg kom til et nytt eksotisk land da jeg gikk gjennom porten inn til parken. Den var stappet av høye palmer, grønne trær, haugevis av blomster og statuer overalt. Vi satte oss i midten av parken der det var en fontene og noen benker, så spiste vi noe pretzels, rundstykker, yogurt og kjeks som vi hadde kjøpt på Lidl på veien til. Kos kos kos :)

Etterpå dro vi hit, hvor jeg har snakket med kompisene mine, drukket litt kaffe og slappet av. Vi har vært her ganske lenge nå, og skal straks gå ut å spise vår siste middag i Palermo før vi setter ut på et laaaangt seilas mot Agadir, Marokko!

Likes

Comments

Hei igjen. Tenkte å bare gi en liten shoutout til en av mine bestevenner her på skipet, Mia, min bunk-buddy. Meg og Mia har hengekøyer ved siden av hverandre, og jeg elsker å våkne opp til Mia sitt ansikt hver morgen. Hun har også en blogg på nouw, og hun legger ut videoer som hun filmer og setter sammen med GoPro kameraet sitt. Vi henger sammen i hver havn, så jeg er med på mange av videoene. I tillegg legger hun ut innlegg med bilder sånn som meg. Check it out!

Likes

Comments

I dag har vært en rolig dag. Vi har hatt enda et field study, dessverre et mislykket et. Vi besøkte en katakombe, som tydelig skal være "en av Sicilias mest kjente turistattraksjoner". Jeg hadde ikke veldig mye forventninger, men lærerne sa det skulle være ganske kult, så jeg var positivt innstilt. Det vi fikk se var et par korridorer, hvor skjeletter var hengt opp på rader og rekker langs veggene. Vi fikk verken informasjon eller Tour eller noen ting -> vi fikk gå inn, se på døde mennesker spikret opp etter veggene, gå ut igjen. Det føltes egentlig bare litt sånn respektløst. Døde mennesker hengt på utstilling liksom. Studien skulle vare i to timer, men vi var der i rundt en halvtime før vi dro tilbake igjen. Læreren som ledet dette beklaget seg over at opplegget var dårlig, og sa at hun hadde trodd det skulle være mer til det, noe som er en ærlig sak. Det var ikke lov til å ta bilder eller videoer der inne heller, så det har jeg ikke, om det var noen som var interessert.

Etter vår lille spasertur blandt likene tok vi bussen hjem igjen. En del av elevene hoppet av i byen for å gå litt rundt, men det har regnet i hele dag, og jeg og venninnene mine skrev oss opp på lista over de som ville ha middag på skipet i dag, så vi satt på helt tilbake igjen. Ellers i dag har jeg bare FaceTimet litt med mamma og slappet av. Har tenkt å prøve å få gjort litt lekser nå!

Før katakombene var vi foresten på en utrolig søt internet-afé med kjempegod kaffe og bakst. Jeg bestilte en fylt sjokolade crossaint og en Cappuchino, som jeg nøt mens jeg lastet ned litt greier på pc-en å hørte på regnet utenfor. Det ga meg litt flashbacks til lekse-dater med venner på café hjemme i Bergen, som fikk meg til å savne mine nære og kjære hjemme. Mine gull <3.

^To bilder av min søte Mia fra da vi var på night-watch i går og Mia knøt oss en disse. Dream-team vi to. 

Likes

Comments

I dag har vi bare loket rundt. Byen er stor og fin, men det er ikke så alt for mye å gjøre her utenom å se på fine bygninger, noe vi har gjort en del de siste havnene. Vi hadde ingen planer utenom å få vasket litt tøy, noe vi ikke fikk gjort ettersom at alt var stengt. Derfor dro vi heller inn til byen. så spiste vi på en liten toast-sjappe - så dro vi å så på katedralen i Palermo. Etterpå gikk vi litt fram og tilbake i hovedgaten, kjøpte is, gikk litt mer fram og tilbake. vi stakk også innom et marked som vi hadde hørt om, men der fant vi bare masse boder med gutter som plystret og catcallet, så derfra dro vi kjapt.


I fire-tiden begynte det å regne, så vi dro tilbake på båten. Nå er planene å bare gjøre litt lekser, kanskje dra på matbutikken å handle inn til vårt kommende seilas. På andre siden av banjeren har vi sittet opp projektor med interstellar på - vurderer å se litt på :)Likes

Comments

Hei igjen! Mye korte seilas for tiden. Akkurat nå er jeg på Sicilia! Det er utrolig fint her, litt likt som Roma - altså veldig vakkert. Akkurat nå sitter jeg i Port-nook med "homework-pass", som vil si at jeg har tillatelse til å sitte oppe etter 10 å gjøre lekser. jeg tok meg derfor friheten til å legge ut et lite blogginnlegg i tillegg.

Vi ankom i 2-tiden, og har egentlig bare brukt hele dagen på å gå litt rundt i byen å se. Det er mye fine bygninger og statuer her, og små, søte marked rundt omkring i gatene overalt. Mange søte butikker også som vi har kikket litt i. Når kvelden kom satte vi oss ned på en utrolig god pizza-restaurant som David (elev på skipet som har bodd i Palermo) anbefalte.

Seilaset hit var også fint. Må bare nevne igjen hvor utrolig fornøyd jeg er med alle menneskene jeg går gjennom dette året med. Jeg merker jeg bare blir mer og mer glad i folkene her for hver dag som går. Det er utrolig hvor nær du blir med hverandre når man bor sammen på et så lite sted å ser hverandre hver dag hele tiden. Jeg mener, vi har bare vært her i to måneder, og jeg er nærmere mange her enn det jeg er med folk som jeg har kjent i flere år! Før jeg kom hit trodde jeg jeg kom til å bli ekstremt lei av de samme menneskene rundt med til alle tider, men jeg kjenner ikke på dette i det hele tatt. Ikke enda hvertfall! ;)

Under har jeg lagt til litt forskjellige bilder. de første er litt bilder fra i dag, og fra gatene i Palermo. Etterpå kommer det litt bilder som va har fått av media coordinatoren på skipet! Litt fra seilaser, og litt fra fieldstudiene blandt annet i Roma og Toulon. et par bilder fra da vi hadde Halloween på skipet når vi seilte ut fra Roma. Alle kledde seg ut, så pyntet vi banjeren og hadde kostyme show mens vi spiste litt godis. Føltes ikke heeelt ut som ordentlig halloween selvfølgelig, men det var kos. Vi hadde også tenkt å se en skrekkfilm, noe som det ikke ble tid til - derfor tok vi det i går før ankomst. vi så Get Out - utrolig bra thriller! Ikke sånn veldig skummel, men den har en handling, i motsetning til mange andre skrekkfilmer. Jeg anbefaler den om du ikke har sett den!

Noe annet som skjedde dette seilaset var at jeg ble sjøsyk for første gang,! Den første dagen etter Roma våknet vi opp til skikkelig mye bølger, og halve skipet løp fram å tilbake mellom spygattene.. Jeg hadde planlagt å være flittig å gjøre masse lekser, men det endte opp med at jeg sov over alle klassene mine - så sov jeg litt mer, og så sov jeg litt mer - og plutselig var det kvelden. Jeg tror sånn halvparten av klassene mine ble avlyst også - ettersom at lærerne var dårlige og. Skikkelig slapp dag.

Likes

Comments

Siste dag var i dag. I dag hadde vi enda en field study, men ikke en veldig lang en. Vi hadde scavenger hunt.


Vi møtte en mann nedi byen som eide firmaet, så ble alle watchene utdelt et kart og et oppgave hefte. Oppgaven var å fullføre alle spørsmålene i heftet på kortest mulig tid - og oppgavene gikk ut på å besøke en del av de kjente bygningene og monumentene i Roma å svare på spørsmål. Når vi fikk lov til å dra - og alle de andre watchene løp avgårde, så løp min watch opp til et gatehjørne hvor de leide ut sykler. Derfra leide vi 10 sykler - så bestemte vi oss for at vi ikke kom til å vinne scavenger hunten uansett - så vi tok det helt med ro å syklet rundt i Roma i 2 fine timer. Det var ærlig noe av det koseligste jeg har gjort siden jeg startet året. Hvert et gatehjørne i denne byen er superkoselige, og hver en bygning er nydelig - så det var utrolig gøy å bare sykle litt rundt. Som vi hadde forutsett - så vant ikke min watch - ikke i det hele tatt, men vi hadde en veldig, veldig koselig sykkeltur - så det gjorde absolutt ingenting.


Da scavenger hunten var ferdig dro fikk vi shoreleave igjen - hvor vi dro på en utrolig kul vintage butikk - og hvor vi stakk innom Magnum pleasure store igjen. Etterpå bare gikk vi litt rundt i gatene, før vi tok toget hjem til skipet igjen. Roma har vært den beste havnen hittil etter min mening, og nå jeg gleder meg til neste havn - Palermo. 


Likes

Comments

I går hadde vi også field studies. Må ærlig si at jeg ikke var like fornøyd med dagens, Saken er den at siden field studiene ikke var helt på plass i begynnelsen av året, så har lærerne fått tillatelse til å fikse field studier til oss om de finner på noe de syns er interresant. Spansk læreren vår hadde da altså kommet i kontakt med en spansk kokk og noen spanske musikere, som han da hadde laget avtale med. Field studiene tok plass på skipet - De to første timene satt vi å hørte på at kokken fortalte oss om forskjellige frukter og poteter, så fikk vi lukte på fruktene, mens hun fortalte oss om dem? Funfact -> søtpotet er ikke en potet.

Etterpå fikk i en pause er vi dro ut å kjøpte dritgod, dritbillig is på en søt liten sjappe uti byen. Etterpå var det lunsj - og etter det igjen satt vi i to-tre timer til å hørte på at de spanske musikerne og kokka snakket om spanske instrumenter, samtidig som de spilte et par innslag mens en liten dame kledde seg i ulike kjoler og danset. Vi hadde littegrann fritid mellom opplegg og middag hvor vi prøvde ut instrumentene. Klokken 6 fikk vi spansk middag som kokken hadde laget. Det var både forrett, hovedrett og dessert, og den var ganske god syns jeg. Mye potet :) Etter middag fikk vi enda en konsert - og så klokken 8, etter 11 timer på skipet, fikk vi 2 timer shoreleave. Da dro vi ut å kjøpte is igjen, så dro vi ned til vannet og til en liten lekeplass rett ovenfor.


Jeg mener ikke å gi ut noen dårlige inntrykk eller noe når jeg skriver dette, men alle elevene er ganske eneige om i går var ganske unødvendig. Vi er i Roma, en av de mest innholdrike byene i hele Europa. Byen er SÅ nydelig, og det er Så mye historie og kultur her, Så mye å gjøre - så er vi stuck på skipet hele dagen å lærer om spansk frukt og hører på spansk musikk, noe som ikke har noen verdens ting med verken Roma eller Italia og gjøre. Vet ikke helt hva han læreren tenkte på for å være ærlig. Men nå var de andre field studiene utrolig gøye og lærerike, så sett bort i fra i går så har Roma levd opp til alle forventinger, og mer enn det!!
Likes

Comments