Ångest. En obehaglig känsla och rädsla som känns i hela kroppen och som man inte kan beskriva.
Ångest är olika för alla och betyder olika. Någon har kanske ångest inför ett prov, någon för mat och någon annan för att träffa folk. Det finns så många olika slags ångest och så olika grader på det att ingen är sig lin den andra. Men det är viktigt att man vet att ångest inte är något farligt.

Även fast man vill lägga sig under en sten när man har det och aldrig komma fram, måste man kunna möta den ibland även fast det kan vara hur svårt som helst. Jag tror att 98% av jordens individer någon gång har känt det eller kommer känna det.

Ångest är något man hoppas på att slippa, liksom varför finns det ens? Det är bara en jobbig sak som förstör för oss att kunna må bra. Jag vill kunna leva ett liv utan ångest och jag tror ni också vill det.

Jag kan inte säga hur det är för någon annan att ha ångest utan jag kan bara utgå från mig själv och för mig är det en jättejobbig känsla som är obeskrivlig och som någon annan aldrig in förstå sig på. Jag kan ha ångest inför mycket, ibland kan jag kontrollera den och ibland inte.
Alla är olika, alla har likadant värde oavsett ångest eller inte, blond eller brun, kort eller lång osv. Man måste möta den där den är och inte vart alla andra är. Du är fin precis som du är!!!

Glöm inte att ångest inte är något farligt, va inte rädd över att känna det och våga visa när du har det för att kanske kunna prata eller bara för att dom ska veta om det.
Detta är vad jag känner och tycker, jag utgår bara från mig själv:)
Trevlig helg! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag måste ju ändå börja med ett HEJ! och GODKVÄLL!
Jaa ni, det var ett väldigt bra tag sedan. Jag la ner min blogg för att jag kände att det inte riktigt va min grej att hålla på med. Men så kände jag för någon dag sedan att jag vill uttrycka mig mer och nå ut till fler även fast det kanske bara är 5 eller 10 personer som läser det.

För mig spelar det ingen roll om jag har 5 följare eller 500, för mig spelar det roll att dom som läser, läser det för att dom tycker om det. Jag har hellre 5 följare som tycker om det jag gör, än 30 och 20 bara läser det för att skriva hat. Hänger ni med på vad jag menar? Sedan säger jag inte att jag inte skulle vilja ha mer än 5 följare för det klart det skulle vara skit kul att ha 10, 100, 1000!! Så ni får gärna följa mig, skulle bli såå himla glad då.

Jag vet inte riktigt om Emma+blogg är något som funkar men jag tänkte ge mig på det igen för att se om jag tycker det är roligare.
Är ni med mig? För Gud vad jag skulle bli glad om du tycker om det jag gör och börjar följa denna blogg.
Ha en trevlig lördagkväll och en skön söndag!
Puss Emma

Likes

Comments