Hejsan!
Idag sov jag över hos Rebecka. Först vaknade jag vid 07:10 ungefär men somnade om då det var så tidigt! Sedan vaknade jag nästa gång runt 08:30 och då såg jag också att Rebecka var valen så somnade inte om utan vi låg och höll på med mobilerna en stund!

Vi låg med mobilerna ganska länge men dagen innan hade vi bestämt att vi ville/skulle åka till kokpunkten som är ett jätte stort badhus i Västerås och de va lixom bestämt att vi skulle åka dit. Men man behövde tydligen boka biljetter och dom var slut insåg vi. Vi ville göra något speciellt och inte bara sitta inne då de regnade och blåste ute så vi bestämde oss för att åka till Sydpolen istället som var ett badhus i Södertälje. Men när jag läste om det hittade jag en länk där det stod att dom hade stängt igen badhuset för alltid. Så vi försökte komma på något att göra och bestämde oss för att kolla på bio. Så vi bokade biljetter till jungelboken i sickla. Rebecka bor precis över sickla så vi gick dit direkt.

Filmen var jätte bra och när vi hade kollat klart gjorde vi egentligen inte så mycket utan vi gick hem till Rebecka igen och sedan kom min mamma och hämtade mig. På hemvägen så köpte mamma en cheeseburgare till mig då jag inte hade ätit lunch och de va då sjukt vidrigt för hamburgaren var för de första sjukt slarvig och för de anda så hittade jag ett hårstrå i... Inte de bästa dom kunde gjort riktigt. När jag kom hem åkte jag och pappa en snabbis till siggesta en snabbis med Ozzy (min hund). Resten av kvällen pluggade jag! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag runt 08:00 tiden då jag hade sovit hos min kompis. När vi vaknade så gick vi direkt och åt frukts och sedan så cyklade jag hem för att jag skulle åka med mamma och pappa. När jag kom hem så packade jag ner lite mer i väskan och sedan så åkte vi. Mamma och pappa skulle åka och hälsa på farmor på sjukhuset så då lämnade dom av mig i sickla hemma hos Rebecka. Rebecka mötte mig i centrum ungefär och så gick vi hem till henne.

När vi hade kommit hem till Rebecka så var vi först hemma hos henne lite men sedan så cyklade vi till Coop för att köpa lite godis till Eurovision. När vi kom hem från Coop så kollade vi på skräck film " The Conjuring" eller nått vet inte hur det stavas haha. Efter filmen så hade vi tråkigt så vi gick till en liten strand som vi skulle kolla om vi ville bada, klockan var ändå 18:00 och det var blåsigt så jag förväntade mig inte att bada haha. Men när vi kom dit så kände vi på vattnet och jag ville inte bada men Rebecka hoppad i haha. När Rebecka hade badat så gick vi till en lekplats i närheten och gjorde någon fråga lek typ men hennes pappa ett tag innan vi skulle gå hem till Eurovision. Vi kom hem runt 20:30 och vi satte oss direkt reda framför tv:n haha. Sedan kollade vi bara på hela Eurovision och efter gick vi och la oss!

Likes

Comments