Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jobb

​Några väldigt enkla, naturliga bilder som vi tog hos agenturen i London i samband med polaroidbilderna. Fotograf var Michael Silver, in-house photographer @ Wilhelmina. 

Likes

Comments

Jobb, Resor

Favoritdelen med mitt jobb är att resa och få se nya platser. Den här gången bar det av till Zürich i Schweiz! Första gången för mig så det var spännande att se. Hotellet låg mitt i old town så jag kunde strosa runt på gatorna och turista lite efter jobb. Mysigt!

Jobbet i sig var faktiskt bland det tråkigaste jag gjort. Online shops är aldrig det roligaste, men det var lite drama mellan de andra modellerna så det blev stelt och hela teamet blev ganska stelt under dessa dagarna. Men sånt händer! Det var fin utsikt från arbetsplatsen så det var iallafall ett plus.

Likes

Comments

Jobb

Modell: Emma Andersson Fotograf: Leonard Green Hair & Make up: Camilla Jönsson Stylist: Rebecka Nöjdh

Likes

Comments

Resor

Då var det dags att lämna London för den här gången, efter nästan 4 veckor. Jag hade jättegärna stannat kvar längre, men april är ganska fullbokat för mig jobbmässigt i andra länder så som Tyskland, Schweiz och Österrike. Jag hade inte hunnit med castings eller jobb i London, och det är lättare och billigare för mig att stanna hemma i Sverige då. Förhoppningsvis ska jag tillbaka till London någon gång i Maj och köra fullt fokus då.

Men nu! Dags att åka hem och mysa med min loppa och träffa alla mina älsklingar där hemma igen.

Likes

Comments

Resor, Nöje

Ruairi åker tillbaka till Australien på måndag och jag lämnar på fredag den 1 april, så den här helgen har jag passat på att träffa alla jag känner här nere så mycket som möjligt.

I lördags var jag först på middag på Blake Hotel med min vän Som och några andra som bor här, för att sedan dra till Chiltern Firehouse för några drinkar och till sist avslutade på en mindre bar. Jag har nog inte lyckats komma hem innan kl 06 någon gång när vi varit ute..

I söndags träffade jag Ruairi och Som igen och vi hade en mysig kväll hemma hos Soms vänner där vi spelade spel och drack champagne. Några timmar senare och några shottar av Chili vodka senare så avslutade vi på Chiltern Firehouse igen..

Det finns inget jag hatar mer än att säga hejdå. Om jag vet att det kommer ta lång tid tills jag träffar personerna igen, eller inte ens vet om det kommer ske, så skulle jag kunna stå och vara bölig och kramas föralltid. Jag säger hellre inte hejdå alls i sådana fall. Ruairi är som jag så vi sa ett snabbt hejdå och har förtroende för att vi kommer ses igen, förhoppningsvis detta året. Mina vänner i London finns ju alltid kvar där och jag kommer förhoppningsvis tillbaka snart så det var inte lika jobbigt.. Men det är tråkigt att vara trio splittras.

Likes

Comments

Resor

Var tvungen att byta lägenhet i fredags när jag kom hem från Tyskland. Den nya låg ännu längre bort från centrum, i Stratford, så tyckte det var tråkigt att behöva lära sig ta sig runt i ett nytt område igen. Det visade sig dock vara det bästa jag gjort här haha..

Det är ett helt nytt område som byggdes inför OS i London, så det ligger bredvid Olympic Stadium. Lägenheterna är jättefina och lyxiga, ger mer av en hotellkänsla än typiska London-bostäder. Har en fin utsikt mot en liten park och 50 meter till en supermarket och 200m till Westfield Stratford, ett stort köpcentrum. Behöver alltså inte röra mig särskilt långt för att överleva...

Bor även med två andra tjejer från Wilhelmina. Har saknat att bo i en modellägenhet, man känner sig mer som hemma då än att bara hyra ett rum. Och så lär man känna nya personer såklart så det blir mindre ensamt. Win!

Likes

Comments

Jobb, Resor

​Tillbaka i Tyskland och Hamburg! Denna gång är det för Otto, återigen. 3 dagars jobb tillsammans med de vanliga kollegorna. I den här branschen jobbar man på nya platser med nya människor hela tiden, så att ha en kund och ett ställe man jobbar regelbundet hos är så mysigt då det blir som en vanlig arbetsplats. Alltid samma hotell med, så det blir lite som ett home away from home.

Likes

Comments

Resor, Nöje

Sååå Anton har landat i London! Han är här över helgen med sin familj så vi passade på att mötas upp. Vi tänkte sätta oss på en bar men precis när vi beställt dricka så stängde dem, haha... London har dem märkligaste öppettiderna. Inga barer är öppna efter kl 24, inte ens på helgerna. Så där stod vi och halsade vårt vin och hamnade sen slumpmässigt utanför en nattklubb som vi bestämde oss för att testa. Slutade med att vi hade en grym kväll och lärde känna massa nya människor!

Likes

Comments