View tracker

Dagens lunch: Hasselbackspotatis & sallad med rödlök, morötter, rucola & tomat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallå på er!
Nu var det ungefär 2 månader sedan ni hörde från mig sist. Just därför tänkte jag faktiskt göra en liten life Update och berätta lite om vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden.

Till att börja med så så dansade vi bal, vilket är en av de bästa dagarna i mitt liv. Ni anar inte hur otroligt kul at var att bara dansa, verkligen värt alla träningar och allt slit. Hela kvällen var magisk verkligen. Tycker verkligen alla dom har chansen att dansa ska göra det, speciellt om det är i Linköping!!

Straxt efter det tog min kära pojkvän studenten, jag kan definitivt påstå att jag var den stoltaste flickvännen någonsin.

De andra bilderna är helt random bilder på mycket bra folk under mycket bra kvällar. Måste säga att jag har haft en otroligt bra sommar än så länge, dock med väldigt lite sol tyvärr. Misstänker att det inte bara är jag haha...

Likes

Comments

View tracker

Denna fina topp fick jag hem idag. Beställde den för några veckor sedan från wish faktiskt. Tack vare det så kostade den bara runt 30kr. Hur bra pris hörni?? Det ända som är nackdelen med detta är den långa leveranstiden och att man aldrig riktigt kan vara säker på att det passar och liknande. Än så länge så tror jag dock att allt har passat, vilket är bra! Har beställt ganska mycket grejer därifrån och jag är riktigt spänd på att få hem dem. En av de saker är bland annat ett objektiv till telefonen. Ska bli mycket roligt att testa!!

Likes

Comments

Hallå Mina hjärtan!
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra faktiskt. Jag och Marcus gick upp runt halv tio imorse för att sedan åka till balträningen. Ni skulle bara veta hur King vi var idag. Helt sjukt alltså, tror inte vi varit så bra någonsin haha. Känns väldigt skönt faktiskt eftersom att det endast är 3 veckor kvar tills vi ska dansa. Hur sjukt eller??? Ni anar inte hur nervös jag är....lovar att jag ska lägga upp så mycket bilder jag bara kan då! Så himla kul, har längtat efter att dansa i jag vet inte hur länge alltså!

Just nu får ni lite bilder från dagen. (För er som undrar vad det är för något i flaskan så är det vindruvor, de flyter upp och ned, hur kul??) I detta inlägg tänkte jag också be er skriva till mig och berätta vad ni skulle vilja se för inlägg. Ni kan nå mig vart som helst, puss.

Likes

Comments

Hej på er hjärtan!
Kom hem för ungefär en timme sedan och har endast tagit det lugnt sålänge. Tror inte det kommer att bli speciellt mycket gjort idag bortsett från att städa lite i mitt rum.. Ser ut som jag vet inte vad där inne ska ni veta. Blev riktigt glad över att se läsar-antalet igår, väldigt bra med tanke på hur mycket jag har bloggat haha.... Hoppas det fortsätter hörni! Blir ju bara roligare i och roligare att blogga när man ser att många läser. Nu ska jag dock kolla på ett avsnitt av vampire diaries så hörs vi senare!

Likes

Comments

Hallå hörni!

Det var inte dåligt längesedan som jag skrev här. Som ni säkert har förstått så har jag har mycket annat för mig och inte speciellt mycket ork, har inte tänkt att jag ska sitta och förklara mig speciellt mycket utan endast börja lite smått igen. Just nu när detta inlägg skrivs så sitter en lite smått skeptisk Emma i sin säng som hon precis bäddat rent (kl 12 på natten) för att hon hittat en spindel i den. Tycker kryp överhuvudtaget är riktigt obehagligt och spindlar är verkligen inget undantag. Hoppas jag lyckas somna ändå, kommer vara så nojjig hela natten haha.. Tänk om det kommer fler (!!!)

När ni läser detta dock så har jag nog precis satt mig på bussen påväg till skolan. Denna dag är en Arken dag, vilket jag faktiskt har börjar gilla mer och mer sedan vi fick en ny lärare. Gör dagarna så mycket bättre om man trivs med läraren och så. Förutom skola så ser dagens planer ut som följande. Amanda och jag tänkte hitta på något idag, det ligger mellan att gå på stan och att åka hem och baka. Vi ska nämligen åka och titta på när Marcus spelar match så vi tänkte att det skulle vara mys med fika till det. När Amanda och jag skiljs åt så kommer jag att åka hem och sova hos min pojkvän. (Så slipper jag åka så tidigt till skolan hihi)

Vad är era planer för dagen?

Likes

Comments

Jag stannade kvar i stan en timme efter att jag hade slutat för att smita en snabbis för att kolla lite smink. Där av anledningen till att jag fick med mig denna hem idag. Detta är alltså ett såkallat löspuder/mineralpuder som jag har tänkt använda för att "sätta" min foundation och även för att motverka fläckigt smink. Just detta kommer då från nyx som ni antagligen ser och kostade 159kr. Detta tycker jag faktiskt är ett riktigt bra pris på ett löspuder/mineralpuder då de ofta ligger runt 300kr. Som ni kanske ser så har jag denna i färgen 01 LIGHT/MEDIUM. Jag har inte provat denna ännu så är riktigt spänd på att göra det! Vill ni att jag ska göra en review på denna produkt?

Finns att köpa på Pinkroom i Linköping.

Likes

Comments