Usch ni anar inte vilken dålig start jag fick på denna dag. Trött, lite små stressig och lite halvtjurigt fram tills efter lunch. Då kom Calle och piggade upp mig lite, han gjorde min Dag lite faktiskt. Åkte hem runt 14, skönt att komma hem lite tidigare.
Det ända jag har gjort sen jag kom hem är dock endast att kolla på Greys Anatomy och lagat lite mat, kycklingsallad, muums. (Rekommenderar verkligen den serien förresten!!) ännu en sak som jag är besatt utav haha!
Ska när som helst ta tag i mitt rum, helt kaos här kan jag tala om. Puss på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Jag älskar att ta långa promenader, dock inte själv så värst mycket. Tyvärr så är jag lite för lat för mitt eget bästa, för ofta haha!

2. Jag är ganska djup som människa, älskar att prata om djupa saker. Jag skulle även vilja påstå att jag är expert på att överanalysera & övertänka.

3. Jag sjunger i stort sett alltid i bilen, oavsett vem jag åker med. Misstänker att folk jag åker med för första gången blir lite chockade när jag sitter där och småsjunger då jag sjunger allt annat än bra..

4. Jag är besatt av chips & ostbågar. Asså, verkligen besatt. Bäääästa som finns

5. Jag har sjukt mycket drömmar, jag är verkligen definitionen av en dreamer. Dock så är jag nog även denna gång för lat & feg för att sätta någon av drömmarna i rörelse..

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens lunch: Hasselbackspotatis & sallad med rödlök, morötter, rucola & tomat.

Likes

Comments

Hallå på er!
Nu var det ungefär 2 månader sedan ni hörde från mig sist. Just därför tänkte jag faktiskt göra en liten life Update och berätta lite om vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden.

Till att börja med så så dansade vi bal, vilket är en av de bästa dagarna i mitt liv. Ni anar inte hur otroligt kul at var att bara dansa, verkligen värt alla träningar och allt slit. Hela kvällen var magisk verkligen. Tycker verkligen alla dom har chansen att dansa ska göra det, speciellt om det är i Linköping!!

Straxt efter det tog min kära pojkvän studenten, jag kan definitivt påstå att jag var den stoltaste flickvännen någonsin.

De andra bilderna är helt random bilder på mycket bra folk under mycket bra kvällar. Måste säga att jag har haft en otroligt bra sommar än så länge, dock med väldigt lite sol tyvärr. Misstänker att det inte bara är jag haha...

Likes

Comments

Denna fina topp fick jag hem idag. Beställde den för några veckor sedan från wish faktiskt. Tack vare det så kostade den bara runt 30kr. Hur bra pris hörni?? Det ända som är nackdelen med detta är den långa leveranstiden och att man aldrig riktigt kan vara säker på att det passar och liknande. Än så länge så tror jag dock att allt har passat, vilket är bra! Har beställt ganska mycket grejer därifrån och jag är riktigt spänd på att få hem dem. En av de saker är bland annat ett objektiv till telefonen. Ska bli mycket roligt att testa!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå Mina hjärtan!
Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra faktiskt. Jag och Marcus gick upp runt halv tio imorse för att sedan åka till balträningen. Ni skulle bara veta hur King vi var idag. Helt sjukt alltså, tror inte vi varit så bra någonsin haha. Känns väldigt skönt faktiskt eftersom att det endast är 3 veckor kvar tills vi ska dansa. Hur sjukt eller??? Ni anar inte hur nervös jag är....lovar att jag ska lägga upp så mycket bilder jag bara kan då! Så himla kul, har längtat efter att dansa i jag vet inte hur länge alltså!

Just nu får ni lite bilder från dagen. (För er som undrar vad det är för något i flaskan så är det vindruvor, de flyter upp och ned, hur kul??) I detta inlägg tänkte jag också be er skriva till mig och berätta vad ni skulle vilja se för inlägg. Ni kan nå mig vart som helst, puss.

Likes

Comments

Hej på er hjärtan!
Kom hem för ungefär en timme sedan och har endast tagit det lugnt sålänge. Tror inte det kommer att bli speciellt mycket gjort idag bortsett från att städa lite i mitt rum.. Ser ut som jag vet inte vad där inne ska ni veta. Blev riktigt glad över att se läsar-antalet igår, väldigt bra med tanke på hur mycket jag har bloggat haha.... Hoppas det fortsätter hörni! Blir ju bara roligare i och roligare att blogga när man ser att många läser. Nu ska jag dock kolla på ett avsnitt av vampire diaries så hörs vi senare!

Likes

Comments