View tracker

jag har verkligen sååå svårt att bli trött,jag är som en duracell kanin, min energi tar aldrig slut ..jag har ju inte problem med att somna,de är det där med att blir trött & ''varva ner '' som är totalt omöjligt för min del. Jag är ju väldigt aktiv av mig också så det kan ju inte vara problemet. Själv tycker jag det händer alldeles för lite i mitt liv just nu. Vilket min nära & kära nog inte håller med om nånstans, dom tycker jag alldeles för aktiv. haha. men nog om det..

då mamma åkte iväg på kräftskiva idag så vart jag hemma & fast som hundvakt till Douglas. Så vad ska man göra på en lördag totalt ensam & uttråkad, jo,netflix var ju tanken,var helt enkelt för lat idag för att ens göra nått annat. Med såklart gick min dröm om en lugn & skön lördag upp i rök, varför? Jo, min mamma hade tydligen ändrat LÖSENORDET på netflix konto..efter att försökt få tag i henne i sådär 1 timme utan svar så gav jag helt enkelt upp.Såå jag hämtade bankkortet & köpte viaplay haha, jag klarar inte att sitta ensam på en Lördag & kolla på tv.. tv= reklam 98% av tiden. Kan inte nämna nått mer irriterande än när du tittar på en spännande film, & PANG '' filmen presenteras av.....''

ehh...MEN DRIVER DU MED MIG.. :(

men det blev hur som helst att glo på film tillslut ( tack o lov...)

hittade faktiskt en rätt bra film , fast de va mer som en dokumentär , men den gick rakt in i hjärtat.

'' A Girl Like Her ''

Kan säga att den gick rakt in i hjärtat. Att mobbning kan gå så långt.. då jag har själv har vart med om liknande så känns tar det rätt hårt, för du känner igen dig så mycket kan säga att jag faktiskt va rätt nära på att börja gråta ett X antal gånger...( ja, kalla mig mesig, men denna film va så rörande & så verklighets baserad så de va sjukt.)

Rekommenderar den verkligen.


Men i vilket fall nu är klockan lite över 5 på morgonen, så jag tänkte ta något att äta & sen försöka sova om jag lyckas..

Ha de BÄST 💓


Hade i alla fall sällskap under filmen av min prins 🐶Likes

Comments