FÖR NU ÄR DET FREDAAAAG

satt & kollade på SF-bio hemsidan , skulle kolla platser till THE BYE BYE MAN i helgen & även boka biljetter till premiären av RINGS nästa fredag , så kollade jag helt av en slump på skådespelarna på kommande RINGS. dom har ju bytt ut gamla '' Samara '' till en ny skådespelare. kommer ihåg hon som spelade Samara i the ring 1 & 2 ( Daveigh Chase ) tror hon är runt 26 år idag, och hon ser sååå extremt bra ut , därför bli jag nästan lite rädd när jag ser bilderna från när hon spelade Samara , helt ärligt DET ÄR SÅ SJUKT MED SMINK !!? brukar ju följa FACEOFFTV6 , det är sjuuuuuukt , dom förvandlar seriöst en människa till vad som helst, imponerande

Samma sak med filmen Lights Out jag såg i somras , ni flesta har nog hört talas om den , kort filmen som gick & blev succé som lång film , som är gjord av svenska regissören David F Sandberg ( han regisserar även 2:an av Annabelle )

men tillbaka till Lights Out, hon som spelar Diana ( Alicia Vela Bailey , hon spelar även andra roller i skräckfilmer som hostel 3 & the purge ) återigen , vilket sjuuuukt jobb makeup artisterna gör.. ;ooblir rätt svårt att tänka sig att dessa tjejer gömmer sig bakom allt det där..haha


men nu ska jag dra iväg & lite grejer till helgen.

Hoppas ni får en bra Fredag 😘


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

första månaden av 2017 är snart avklarad

men ska jag vara helt ärlig så kunde jag inte bli gladare 1 månad närmare till sommaren + idag är de exakt 3 veckor & 1 dag innan jag far upp till Stockholm på efterlängtade The WEEKND 😍 vet inte vad som hände riktigt lyssnade inte speciellt mycket på honom i början men en dag så kändes de som han var den enda jag lyssnade på, är faktiskt extremt taggad om jag ska vara ärlig.

då jag är förkyld vet jag faktiskt inte vad som händer i helgen, lönehelg ( TACKAR..! ) förmodligen blir det Bio imorgon eller på lördag, premiär på THE BYE BYE MAN , jag gillar ju faktiskt skräckfilm så får hoppas att den duger, sen har RINGS premiär nästa fredag , så det blir antagligen att se den också.


ha en bra kväll gott folk!


Likes

Comments